Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARTOSZKA VEL KOKOSZKA

BADANIA -LEKARZ- KASA CHORYCH

Polecane posty

Witam . Jestem w ciązy. Dostałam od mojego lekarza ginekologa skierowania na badania ( krew, mocz, toksoplzamoza, grupa krwi). Czy udając się do lekarza rodzinnego z tym skierowaniem będę musiała płacić za badania ?

dogina chodzisz prywatnie i od niego masz skierowanie? to placisz za wszystkie badania ze swojej kieszeni:) jak masz skierowanie od lekarza z NFZ to czesc masz za darmo, ale np toksoplazmoza jest platna niezaleznie od skierowania!

Tak ja chodze prywatnie ale lekarz do którego chodze przyjmuje tez na kase chorych... wiec chyba ma cos podpisane z NFZ. ok toksoplzamoze to rozumiem, ale zebym za glupia kew i mocz musiala placic ? SKANDAL! Wystarczy ze za kazda wizyte u gina musze placic bo sa takie kolejki ze szok

up

no niestety, jak chodzisz prywatnie to i za badania placisz ja nawet nie licze ile wydałam kasy na lekarza , badania i leki w ciazy....:O:O

ale nawet jak lekarz ktory dal mi skierowanie ma podpisana umowe ze szpitalem ?

Gość uki32
no jak bylas prwyatnie to masz badania platne,co cie dziwi? ko ma za twoje badania zaplacic tepa krowo? podatnik?

Gość teosia
no i co z tego ze ma podpisana umowe z NFZ, wiekszosc lekarzy ma, a jak chodzisz prywatnie to masz PRYWATNE skierowanie i w laboratorium olacisz za wszystko!

Gość aswdwqdewdedr
to idziesz do niego do szpitala i tam ci wydaje skierowanie..ono musi meic okreslony rpzeciez druczek!!!

Laska zapisz się też do gina na NFZ i tyle. Poproś go o skierowniae na te badania co ci daje gin prywatnie. Ja chodze prywatnie ale badania mam w ramach abonamntu z pracy. Ale część moich koleżanek tak robi. Chyba po coś płacimy te składki do zus.

Gość aswdwqdewdedr
buahaha a wiesz co to sa skladki ZUS?? buahaha jaki ciemny narod

Wyobraź sobie, ze wiem. 242- zdrowotna trafia do nfz, 45 FP i śg 535- ubezpieczenie społeczne. Takze jak widzisz trąbo wiem co to jest,

Gość apaulina
od dawna tak jest jak jest skeirowanie od prywtenego to z akazde badnia palcisz chodż na nfz to nei bedziesz placic