Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawinka.;.

popatrzcie na to: czy ta laska nie męczy dziecka tymi cudactwami na głowie????

Polecane posty

dokladnie kupic sukienke za 100 czy 150 zl to nie to samo co wylozyc 500 000 na dom a potem jego utrzymanie ...tez mieszkam w bloku i to znaczy ze nie stac mnie na kupno drogich ubran? no bez przesady i nie jest to zastaw sie a postaw się..stac mnie na to .. a nie kazdy marzy o domku i moze akurat wlascicielka tych ubran nie marzy o nim nie osądzaj..jesli dom to dla ciebie oznaka bogactwa to gratuluje myslenia

Gość skoro sprzedaje potem te łaszk
hehehe żałosne jesteście:O czyli jednak chodzi o to kto jest bogaty:O

nie koniecznie dom. Mieszkanie tez moze byc fajne, w fajnym nowym bloku itd no ale nie istotne. Chodzi mi o to ze to nie są ciuszki "na trzepak" pod blokiem i po prostu robi się mega kontrast między tlem- bloki, trzepaki, śmietnik, kawałek nogi w szeleszczącym dresie, odrapana ławeczka itd, a ciuszkami jak z magazynu w ktore ubrana jest dziewczynka. Po prostu nie komponuje się to w spójna całość. Przynajmniej nie dla mnie. Wygląda to (sorki za przyklad ale tak mi sie nasuwa) jak by przed szopą, ktora sie rozpada, na zagraconym, zarośniętym podwórku, przed mokiem, ktorego leci tynk i ma wybite dwa okna, stal sobie najnowszy model mercedesa...

aa i moze to tez chodzi o to ze ciuszków jest dużo, fotek dużo bo gdybym zobaczyla jedno to jeszcze by nie gryzlo no ok- ubrana wyjściowo itd, ale fotek jest wiele, na każdej super dobrana i skomponowana ze wszystkimi detalami kreacja i wszystkie w podobnym miejscu zrobione, z podobnym tłem. No nie ważne. Ciuszki sie na pewno sprzedadzą bo sa śliczne ... aaaa kiedys ktos wkleil na kafe link do fotobloga. Zaraz go wrzuce jak znajde. Zobaczcie na fotki amelki- jest ekstra ubrana! Widac ze z podobnym smakiem i też nie za grosze, a na fotkach wygląda tak naturalnie, tlo jest fajne, nie ma tego kontrastu. http://ewalazinska.blogspot.com/2010/10/ostatni-ciepy-weekend.html Mam nadzieję ze nikt nie bedzie mial za zle ze wkleilam ten link :)

Gość o żesz:O
ja pierdole, temat z dupy a wy glupie baby zrobiłyscie z tego jazde pt"ten kto niosi takie ciuchy jest lepszy, bogatszy itd"...taaaa.....i pisza to kretynki ktore w wiekszosci co miesiac w mopsie po zasilek stoja:O

Wiecie co,załamuje mnie poziom tej dyskusji:O Napiszesz,ze ci sie nie podobaja jakies ciuchy-zazdrosc, bo cie nie stac:O Napiszesz,ze nie podoba ci sie wozek za 3 tysiace,wolisz swoj za tysiac-zazdrosc, bo cie nie stac:O Napiszesz, ze wolisz wakacje nad polskim morzem a nie w Egipcie-zazdrosc, bo cie nie stac...itd:O Litosci,rozszerzcie nieco swoje horyzonty kobiety, przewietrzcie rozum przesiakniety gotowanym kapusniakiem:O

Gość sliczne ciuszki , bardzo
stylowe i gustowne . Ten plaszczyk w krateczke z H&M plus rozowa czapeczka - przeslodkie .

i nie piszcie ,ze dziecko sie nie usmiecha . Przejrzalam prawie wszystkie zdjecia i sa takie gdzie sie usmiecha .

Gość julkajulka33
zobaczcie sobie w archiwum allegro, jakie rzeczy kupuje ta baba-kupuje firmowki JUZ UŻYWANE! a za pol roku wystawi je z informacja-ze sa po jej dziecku, a wy bedziecie dalej sapac jaka to bogata i wspaniala mamusia::D:D

hehee, ktos mnie zaraz wezmie za autorke i sprzedawce:-D , spadam 🖐️

Gość julkajulka33
wszystko co ta laska sprzedaje,kupila jako uzywane ciuchy za grosze!!!!! to chyba powinno zamknac jape tym, ktore pisały o zazdrosci, bo innych mam na to nie stac!!!!!!

Gość eeeetam męczy...
Nie przesadzajcie.Ale mała niezbyt urodziwa..........

Mnie na nowe zary nie stać :) I fakt zazdroszczę w takim razie że potrafi tak dobrać ciuszki używane żeby mała fajnie wyglądała ;) Bo mnie się to niespecjalnie udaje :P Podziwiam jej "dopracowany styl" ale moje biegają w hello kitty bo matka bez polotu modowego :P

Gość julkajulka33
wiosenna mam,to odszczekaj teraz swoje wpisy o drogim ubieraniu!!!!

Ciekawe, co na to te entuzjastki tych ciuchow,ktore wrecz pluły sie jadem, ze ktos komu one sie nie podobaja, ZAZDROSCI BO GO NIE STAC:D poczekam, co ciekawego napisza:D

ok nie ma problemu ;) Zaradna kobita- nowe buciki za 1,25 :D Po prostu zdaje sobie sprawę jakie sa ceny ciuchów w zarze i stąd moje "zastanawianie się" ale nie odszczekam tego ze jakby wziela to swoje dziewczę do parku i zrobila jej fajne fotki na ladnym tle to dużo lepiej by to wygladało nic lala po środku osiedla ;) Po prostu by jej te ciuchy sie lepiej sprzedały.

Gość julkajulka33
wiosenna:) no!

Gość wisienka na torcie2
na allegro super jest wlasnie to, ze wszystko mozna sprawdzic-trzeba tylko chciec! Jak widac na przykladzie tej sprzedajacej pozory mylą i to baaaardzo.

Gość nareszcei jakas matka co
gustownie ubiera swoje dziecko. A nie wszedfobylskie dresy, adidasy , legginsy itp

Gość no co ty??
o ja pierdole,julka33 jak ty to znalazlas? przeciez ta laska nie wspomina ani slowem ze to uzywane szmaty!!!!