Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samirowskaamenda

wytlumaczcie mi swoje zachowanie bo jako facet nie rozumiem !!!!!!!

Polecane posty

Gość samirowskaamenda

Wkurza mnie to ze tu wszyscy wszystkim robia po zlosci , obrazaja nic nie winnych ludzi . Jesli komus troszke lepiej sie w zyciu uklada to wyzywaja go od przegrancow, na pare kaferiuszow kobiet jak i mezczyzn jest nagonka , ( chodzi mi o czarne nicki) sam takze mam czarny. nIKT tu nie ma prawa mowic co mysli . bo zaraz go wyzywaja . sam jestem ofiara chociaz nie wiem dalczego Wyzywacie doslownie wszystkich . Jest parenascie nicow na cafe ktorym mysle ze jest przykro . Jenny, noxi , lookrecja , prawdazawszeciezaboli24, elisa,zona swego meza , zdesperowana zona domowa ,lady love ,prezes wertyp ,offerma ,brooke,otulona snem co oni wam zrobili bo jak poczytalem tutaj troche to nie dobrze sie robi .. od tego chamstwa . Wyzywacie nie podajac powodow , prosze uzasadnicie mi to bo moze wtedy zmienie zdanie bo poki co nie rozumiem was .

Gość yhh5h5
chcesz uzasadnienia od ginmazjalistow??:o blagam cie:o

zawsze tak jest na forach na których nie ma obowiązku rejestracji. to zwykły trolling

Gość felka dereszowa
ja tez tego nie rozumiem...myślę, że to obraz polskiego społeczeństwa, źli, zakompleksieni, agresywni, sfrustrowani, szkoda, że tak jest bo dla takich jak ja (samotnych) to czasem możliwość porozmawiania/popisania z kimś a często przez tę agresję temat się psuje:(

Gość samirowskaamenda
no wlasnie !! kazdy pisze co chce ale bez przesady . jestem tutaj od dwoch miesiecy , duzo czytalem . i powiem wam szczerze ze jestem w szoku . Wyzywaja ladne dziewczyny zazwyczaj madre , jak ktos na jakis temat ma inne zdanie to najgorsza lajza jest , dlaczego dlaczego te laski i ci faceci sa tak tu gnebieni ?? sa jakies sluszne powody?>?? ja tez sam jestem tutaj na czarnym nicku ( juz malo istotne na jakim ) i obrywa mi sie za darmo chociaz zawsze staram sie byc mily

mnie też tu się często atakuje. ale nie przejmuje się wycieczkami personalnymi. bo od dawna wiadomo że personalnie atakują ci którym brakuje argumentów ad rem

Gość samirowskaamenda
ludzie sobie nie zdaja z tego sprawy ze polowa ludzi tu siedzacych nie ma przyjaciol i maja ucieczke od rzeczywistosci chca pogadac, przeciez przez takie chamstwo mozna kogos doprowadzic do depresji

Gość hdsfbsodhgsfd
A mnie tu jeszcze na razie nikt nie wyzwał. Wypowiadam własne zdanie, ale jak dotąd nie zarobiłam żadnego epiteta. No cóż, wszystko przede mną :D

Gość samirowskaamenda
dareios . no to jest straszne !! na poczatku sie smialem , z kazda laska ktora wypisalem rozmawiam . i kazda rozmawia normalnie . a inni tutaj wypisuja na nie nie wiadomo co , ze dziwki ze kurwy ze fafarafy , tak samo jest z facetami ze prawiczki ze lajzy przegrancy

Gość Menel z ławeczki
Eee tam , mnie nie wyzywają :) Nawet jako nie zaczerniony/bo kafeteria zbanowała mi nick/ mam tu swój Fan Klub :) . Ale za to sam często przejadę się po grzbiecie jakiegoś głupca, bo głupotę i chamstwo zwalczać trzeba !. Jak widzę też wpisy tego "offermy" to też mi się scyzor otwiera :D

Gość samirowskaamenda
tragedia!

Gość samirowskaamenda
no ok offerma ma swoje problemy z glowa bo zaklada 20 topikow i obraza kobiety , ale reszta ? zona przeciez to normalna ladna kobieta , madrze pisze lady love ma chlopaka obcokrajowca kazdy wyzywaja ja od puszczalskich elisa ze brzydka jak noc prawda ze jest brzydka jak pakolka chociaz jest bardzo ladna otulona snem ze jest przemadrzala noxi ze jest szatanem a to porpostu dziewczyna z problemami prezes to facet z ktorym da sie pogadac a wyzywaja go od najgorszych brooke od plastikowych lalek z kazda ta osoba rozmawialem !! i nie moge patrzec jak tak wszyscy po nich wyzywaja ! tak samo po mnie .. za co? za wlasne zdanie?

Gość mentaI cut
przecież to wszystko to są w ogóle jaja

Gość samirowskaamenda
dlaczego jaja???to jest wkurwiajace !!! i przykre !!! wszyscy madrzy tutaj a na zywo zapewne chlystki bez wlasnego zdania ..zajmijcie sie swoimi dupami

Gość samirowskaamenda
tak . i to jest moj ostatni post jest wiele normalnych forow a nie trooli ktorzy sa zapatrzeni w siebie pozdrawiam dozobacznia nigdy

Gdybym miala brac do siebie wszystko to co o mnie pisza .. wyladowalabym w psychiatryku . :):) Ale nie biore bo po co ?? mam sie przejmowac opinia ludzi ktorzy mnie nie znaja? Obrazaja tylko po to by sie lepiej poczuc .

Gość mentaI cut
kafe hartuje :classic_cool:

Gość zuzizak
trzeba mieć dystans, po co się tak pieklisz? przecież tu nie ma nic wspólnego z realem, a jak uważasz, że same chamy tu, to po prostu zmień forum. Mnie tu nic nie ruszy, nie jest w stanie nikt mnie obrazić i mam głęboko gdzieś co tu kto o mnie wypisuje, należy współczuć a nie robic pianę

Gość ert.
Przeciez to tylko forum. Niektorzy to chyba nie maja prawdziwego zycia, skoro wyzywanie na forum tak ich dotyka. Nie wszyscy zasluguja na wyzywanie - to fakt, ale sa tutaj ludzie, ktorych naprawde nie lubie. Dlaczego mam byc dla nich mila?

no ja czytałam, jeden wątek gdzie właśnie to prezes wertyp wyzywał, a dziewczyny biedne sie tylko broniły, ale przyznam , ze forum rzeczywiście schodzi na psy:/

Gość hdsfbsodhgsfd
A tak na prawdę, to wszystkie te nicki, które zostały wyminione, to na prawdę spoko ludzie. Ja tam nie mam nic ani do Prawdy, ani do Brook, ani go Jenny, ani do otulonej snem itd. Nie wiem... zawsze wypowiadam swoje zdanie, ale jeszcze nikt mnie nie zbluzgał. Wszystko przede mną, ale na pewno nie będę z tego powodu się wkurzać. Mam to w nosie :) Ludzie anonimowo lubią sobie frustracje wypuszczać i myślę, że lepiej niech wypuszczą na forum, niż mieliby biegać z wiatrówką po mieście :D Luz.

Gość trolololol
prezes, to ty?

Internet daje wrażenie anonimowości - więc niektórzy ludzie sobie wjeżdzają na innych. Zresztą i tak raczej nikt nikogo nie pozwie do sądu za obelgi na forum (chyba, że dotyczy to władzy albo niektórych gazet... ).