Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
podzielna

przeprowadzka Warszawa

Polecane posty

Go艣膰 polinnas
W Stolicy najlepsz膮 firm膮 zajmuj膮c膮 si臋 przeprowadzkami jest Japa&CO. Ch艂opaki s膮 bezkonkurencyjni. Poradz膮 sobie ze wszystkim i robi膮 to szybko i z u艣miechem na twarzy. Z nimi przeprowadzka to sama przyjemno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Przeprowadza艂em si臋 kilka razy, korzysta艂em z r贸偶nych firm przeprowadzkowych lecz tylko jedna firma okaza艂a si臋 bezkonkurencyjna i jako jedynej nie przytrafi艂y si臋 偶adne wypadki. Firma o kt贸rej pisze to Eleganckie Przeprowadzki. Panowie spakowali moj膮 rodzin臋 (偶on臋 i dw贸jk臋 dzieci), zabezpieczyli gabaryty oraz bezpiecznie przewie藕li pianino mojego pradziadka. Jestem naprawd臋 bardzo zadowolony bo wybieraj膮c inna firm臋 mia艂em nadziej臋 偶e tym razem trafi臋 na odpowiednich ludzi do wykonania takiej us艂ugi, i si臋 nie rozczarowa艂em :) polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 clinta
Je偶eli kto艣 nie radzi sobie z przeprowadzk膮, to tu mo偶na znale藕膰 sporo przydatnych wskaz贸wek: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/poradnik.html Poradniki s膮 fajnie i przyst臋pnie napisane. Dzi臋ki nim, przeprowadzka wydaje si臋 o wiele prostsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
godni polecenia s膮 DTS Transport, przeprowadza艂am si臋 z nimi ju偶 2 raz i zawsze bezawaryjnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam firm臋 DTS Holding, bardzo szybkie i bezawaryjne przeprowadzki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeprowadzk臋 pianina czy fortepianu lepiej jednak zleca膰 firmom specjalistycznym, a nie tym od przeprowadzki meblowej. Mo偶na 艂atwo uszkodzi膰 instrument, a potem b臋dzie ju偶 za p贸藕no na wylewanie 偶al贸w... http://arspolonica.ocross.net

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arleta33
Najta艅sza firma przeprowadzkowa jak膮 znalaz艂am w Wawie to Wiki Transport Prywatny i to w艂a艣nie oni pomogli mi przeprowadzi膰 si臋 do nowego mieszkania. Wszystko sprawnie i szybko przewie藕li, nic si臋 w trakcie nie poniszczy艂o bo 艣wietnie to wszystko zabezpieczyli. Jednym s艂owem: profesjonali艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sanderka22
mi ostatnio firma WIKI pomog艂a przewie藕膰 rzeczy z jednego ko艅ca Warszawy na drugi i zdziwi艂am sie, ze tak ma艂o zaplaci艂am - super!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja przeprowadza艂am swoje biuro tydzie艅 temu z firm膮 expert z saskiej k臋py powiem w kilku s艂owach profesjonalnie ,weso艂o szybko ,tanio telefon do szefa 606906769

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pompra
A odzywa艂a艣 si臋 do firmy Japa&Co? S膮 rewelacyjni, je偶eli chodzi o przeprowadzk臋 ka偶dego rodzaju. Pomog膮 Ci ze wszystkim, nie b臋dziesz musia艂a nawet palcem kiwn膮膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mog臋 poleci膰 za to firm臋 transport prywatny Wiki :) Trzy razy przeprowadza艂am si臋 na terenie Warszawy i za ka偶dym razem korzysta艂am z ich us艂ug

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Firma przeprowadzkowa
Zapraszamy do skorzystania z naszych us艂ug. Kompetentnie, bezpiecznie, mi艂o i szybko :) Wycenimy w przeci膮gu kilku minut us艂ug臋 jakiej Pa艅stwo szukaj膮. Tanie przeprowadzki Warszawa - https://uptrans.pl/co-robimy/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pomoc w przeprowadzkach zapewni Wam Atu-Taxi. Rzetelna firma, kt贸ra nie we藕mie du偶o, za przew贸z. Ja mia艂em drobn膮 przeprowadzk臋 i skorzysta艂em w艂a艣nie z tej firmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgite61
Wypo偶yczalnia samochod贸w Borexpo E.R. Borowieccy Sp.J. ul. 呕urawia 10/12/1 60-860 Pozna艅 Wielkopolska Tel.: +48601581400, +48661623700, +48618476716 info@wypozyczalnia-samochodow.com https://wypozyczalnia-borexpo.pl/ Tani wynajem aut osobowych, dostawczych, bus贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwek33
Wiki transport wcze艣niej wspomniany to jedna z lepszych firm przede wszystkim ze wzgl臋du na ceny ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie WIKI Transport prywatny, bo firma nie do艣膰, 偶e porz膮dna to jeszcze Panowie bardzo sympatyczni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kalina86

Ja podczas przeprowadzki do nowego mieszkania korzysta艂am z us艂ug firmy www.przeprowadzkiwarszawa.eu. Przyjechali w uzgodnionym terminie i bezpiecznie przewie藕li wszystkie rzeczy pod wskazany adres. Nic nie zosta艂o uszkodzone wi臋c jak najbardziej mog臋 ich poleci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 angel30
Dnia 20.11.2018 o 15:48, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Zdecydowanie WIKI Transport prywatny, bo firma nie do艣膰, 偶e porz膮dna to jeszcze Panowie bardzo sympatyczni.

pomocni to fakt, dobrze zorganizowani - potrafia kazda rzecz dobrze zabezpieczyc, zawsze maj膮 kartony i inne potrzebne rzeczy do przeprowadzki a co jest najlepsze s膮 przy tym wszystkim bardzo tani

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mira

W Warszawie tylko i wy艂膮cznie firma BESTO. 艢wiadcz膮 us艂ugi bezpiecznego przechowywania mienia jak r贸wnie偶 us艂ugi transportowe. Polecam, bo ceny maj膮 niskie, a obs艂uga jest kompetentna.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata

Ja ostatnio przeprowadza艂am si臋 z firm膮 Manatki24. Skorzysta艂am z promocji dost臋pnej na stronie: www.manatki24.pl Wszystko przebieg艂o bezproblemowo, szybko i bezpiecznie. POLECAM Manatki24

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BiGBen

Wiem ,偶e w Less mess mo偶na przechowa膰 meble na jaki艣 czas i maja darmowy transport, zawsze jaka艣 opcja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mega

Polecam Less Mess Storage -przechowanie rzeczy oraz zakup karton贸w i innych rzeczy do przeprowadzki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Niedawno przeprowadzi艂am si臋 z Piaseczna do Warszawy. Przy przeprowadzce pomog艂a mi firma www.qpackprzeprowadzki.pl聽 Je偶eli zale偶y wam na dobrej i niedrogiej firmie zajmuj膮cej si臋 przeprowadzkami to si臋 z nimi skontaktujcie.

Udost臋pnij ten post

Ja polecam firm臋 TRAGER - www.trager.com.pl - dzia艂aj膮 w Warszawie, ale z tego co wiem te偶 w Katowicach.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emanuela

Na przechowanie rzeczy polecam Less Mess Storage! :) i maj膮 te偶 darmowy transport duzym samochodem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniaczek91

Wiki przeprowadzki to super firma 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mingol

A ja polecam聽www.warszawaprzeprowadzki.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przeprowadzki Warszawa

Korzysta艂em z Eleganckich Przeprowadzek Warszawskich聽https://przeprowadzki-warszawskie.pl/kontakt.html Je偶eli pytasz o sprawno艣膰 to doskona艂a alternatywa w dodatku ch艂opaki s膮 bardzo elastyczni na pro艣by sk艂adane podczas przeprowadzki. Bardzo mi艂o i fachowa obs艂uga. Dla mnie wykonywali przeprowadzk臋, oraz transport pianina https://przeprowadzki-warszawskie.pl/transport-pianin.html . Szczerze polecam聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰