Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaziczka

l4 w ciąży - oświęcim

Polecane posty

Gość łaziczka

Jestem w 6 miesiącu ciąży. Już bardzo źle mi się pracuje, słabo mi itd. Chciałabym pójść na L4 - czy doktor Bargiel mi je bez problemu wypisze? Ktoś go zna?

Gość łaziczka
Zależy mi żeby on właśnie sie mną zajął

Gość ciąża to nie choroba
nie ma co przesadzać i pracuj to porodu normalnie co znaczy słabo? mi też jest słabo i to bez ciąży i żyję. Kawę trzepnij i przed siebie!

Gość jak ci nie bedzie chciał
dać to powiedż, że będziesz zmuszona zmienić lekarza, a jemu na tym na pewno nie będzie zależało bo straci kasę...

Gość łaziczka
jasne. Ale ja akurat naprawdę nienajlepiej się czuję. Chciałam popracowac - ale nie daję rady. Tyle.

Gość ło motko,ja do piątku
pracowałam a w sobotę poszłam rodzic i żyję.Jeszcze miałam sama prowadzic auto jadąc do szpitala(bo mąż niema prawka)ale akurat ukradli nam w ten dzień tablice rejestracyjne

Gość łaziczka
kruca, toż ja się nie pytam o opinię czy mam pracować czy nie - tylko czy ktoś zna tego lekarza.

Gość łaziczka
jest tu ktos kto do niego chodził?

Gość a co lewe zwolnienia wystawia?
To juz wiadomo gdzie i kogo zglosic :D Kretynko, po co podajesz publicznie nazwisko lekarza??? I to jeszcze z malej dziury, gdzie wszyscy sie znaja? :O

Dajcie kobiecie spokoj, ma prawo isc na zwolnienie jak jej jest ciezko!!! Niektore juz po 2 miesiacach ida, bo rzygaja. To ze ktos tam pracuje do porodu, nie znaczy ze kazda jest jak wol!!! I jak potem maja traktowac ciezarne, moze jeszcze tekst "ciaza to nie choroba" :o Chore baby 🖐️

Gość łaziczka
ja nie chcę lewego, zwyczajnie źle się czuję, kreci mi sie w głowie, slabnę. No i nie wiem czy w tej sytuacji należy mi się czy nie.