Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskahhhhhhhhhhhhhhh

czy ktos z was oglada serial pierwsza milosc????

Polecane posty

:)

a z kim Maryśka ma dziecko??

a no czasami ogladam u rodzicow :) kiedys ogladalam regularnie, teraz juz nie chociaz wiem ze chyba na ipli mam taka mozliwosc

bo ja to ogladalam wieki temu, wczoraj wlaczylam i patrze a tu Marysia z wózeczkiiem sie prowadza. szok :P to z kim to dizecko??

a to ona sie z Pawlem zeszla?? bo przeciez sie rozwiedli

nie zeszła, Paweł nie wie, ze ona ma dziecko i że to jego i ona chce, aby się nigdy nie dowiedział jakoś po rozwodzie mieli chwile słabości i się bzyknęli.. ;)

Gość poruszenie_W_bokserkach
chwila uniesienia po rozwodzie :classic_cool:

niee oni sie przespali ze soba juz po tym rozwodzie i on chcial do niej wrocic ale ona miala watpliwosci po czym drugiego dnia wyjechala do Berlinia nie mowiac mu o tym a on sie poczul oszukany, zostawiony itd w tym czasie ta cala Anka mu wybaczyla te ''zdrade'' z Majka i wrocili do siebie. Majka wrocila do Wroclawia dopiero po urodzeniu Julki a Pawlowi nie powiedziala przez tenc aly czas ze to jego corka on teraz chyba mysli ze to corka tego goscia co za nia przyjechal z Berlina nie wiem juz dokladnie.

Mychol a Artur ma jakies nowe dziecko? bo kiedys mial córke ale matka dziecka wyjechała chyba??

ja ogladam ale sporo odcinkow pominelam jak mi polsat 2 zablokowali na dekoderze.potem na ipli ogladalam doszlam do 900 ktoregos odcinka ale potem juz nie mialam czasu.we wakacje sprowadzilam sobie cyfre i zas ogladam.skoro ogladacie regularnie to co sie stalo z Tereska?ciekawe kiedy pawel sie dowie ze to jego dziecko?i czy wroca z marysia do siebie?

a to nie jest tak, że Paweł w ogóle nie wie, że Majka ma dziecko?? Że wszyscy dookoła wiedzą, tylko nie on? (kilka ostatnich odcinków przegapiłam :P)

tego nie wiem :P mial jakas corke kiedys jak jeszcvze ogladalam to byl watek ze ta dziewczyna wyjechala z dzieckiem i tyle je widzial

a ta gruba dziewczyna córka sołtysa jest jeszcze z Patrykiem??

Teresa wyjechała na wycieczke do Indii wieki temu i przepadła w dniu powrotu... szukali jej długo przez różne fundacje, ale teraz cos o niej nie gadaja.. (aktorka zrezygnowała z grania)

Tereska wyjechala do Indii miala tam byc 2 tygodnie ale nie wracala mysleli ze zaginela i chcieli jej szukac itd i napisala meila ze tam zostaje bo jest szczesliwa a z nimi nigdy nie zaznala szczescia i spelnienia czy costam.

artur nie ma wiecej dzieci jest teraz z berenika ale ja zdradza.ta jego byla z corka zamieszkaly znowu w polsce i wlasnie ta co mu pomogla je odszukac to jego kochanka

a jeszcze jedno pytanie :) Kinga kiedys byla z takim niewidomym gościem co z nim? co u Kingi wogole?

z tą Teresą to dali do pieca... bo szczęście matki jest wazniejsze od szczęścia dziecka, toż ona ma malutką córeczkę... a Paweł z Majką się zejdą na bank.. :) kurde, to ja chyba oglądam tak piate przez dziesiąte.. :P a Bartek to ma kogoś teraz??

on odzyskal wzrok i ja zdradzil pozniej miala jeszcze innego mieli brac slub ale on po pijaku na kawalerskim powedzial ze nie chce tego slubu i nie chce wychowywac nieswojego bachora i takie tam i sie rozstali i byla dlugo sama i teraz poznala kogos u Tomeczka w przedszkolu