Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskahhhhhhhhhhhhhhh

czy ktos z was oglada serial pierwsza milosc????

Polecane posty

jak ja ogladalam to Bartek z jakad dziewczyna na wsi chcial slub brac ale teraz jest chyba sam? Nie wiem co sie stalo albo ona wyjechala czy cos nie wiem

Gość ciekawskahhhhhhhhhhhhhhh
a chłop Teresy??

mi sie wydaje osobiscie ze jak pawel sie dowie ze Julka to jego corka to pierwsze co zapyta (jak zawsze) Kingi czy wiedziala od poczatku prawde i tak dojdzie ze Anki tez sie zapyta i ona albop zaprzeczy i on zobaczy ze klamie albo sie przyzna i to bedzie powod dla ktorego on ja zostawi - ze ona mu nie powiedziala o tak istotnej sprawie dla niego. a czy bedzie z majka to nie wiem

kinga nie jest z tym nie widomym bo zlapalo go w szpitalu jak sie calowal z pielegniarka tam gdzie go leczyli ale to dawno bylo.bartek ma slob brac jest z ta bibliotekarka.tez nie lubie anki dobrze jej tak ze nie moze miec dzieci.wczoraj jej wrozka w parku przepowiedziala ze bedzie cierpiala przez pawla ze lepiej zeby odeszla

wątek bibliotekarki ucichł. nie wiem co z nią. nom Olke zaatakował. ale się uwolniła. tylko ją pociął , a jakieś dwie zabił. grasuje po Wrocławiu. Sabina otwiera salon mody . a Błażej jest w Konkubinacie z jej matką:P

emilka jest dalej z patrykiem i patryk zamierza zabrac prawa rodzicielskie matce swojego syna.

no to ciekawie. a tak swoja droga to jesli chcialabym ten serial ogladac na ipla to mozliwe to jest tez za granica?

to wsumie nie wiem co z ta ewelina juz mi sie pomieszalo bo ogladam na polsacie i na polsacie 2 na polsacie2 sa odcinki do tylu i nadrabiam

Eweliny nie ma teraz. na wiosce , śmiałek jebnął butelka takiego typa niechcący. ten stracił pamięć i mieszka u nich, dziś rzekomo matka go zabrała , ale to chyba nie matka, bo ktoś go ściga ale nie wiadomo czemu bo on nic nie pamięta.

jesr mozliwe sama ogladalam na ipli we wloszech teraz to jest cyfra+ specialnie ja zalatwilam zeby miedzy innymi pierwsz milosc ogladac.wsumie nic innego w telewizji nie ogladam siora caly czasa cos oglada to czasem podpatrze

wlasnie ciekawe co z tym gosciem bedzie?ale go prala tamta torebka jak go chcial tamten uprowadzic :D

moi rodzice maja cyfrowy polsat w Niemczech normalnie i ogladaja :) sprobowalabym tylko nie wiem czy sie nie wciagne a mam za duzo obowiazkow zeby sie oddac serialowi :P

Gość aaaaaaaaaaaaah
haha ja tez ogladam :D wciagnelo mnie uwielbialam kiedys teodcinki jak marysia stracila pamięc :D ejj a powiedzcie jak to sie stało,ze ten chlopak mieszka dalej z sabiną????? i w ogole czemu mixer zerwal z olką?

matka sabiny zaproponowala mu ze da mu tyle kasy ile chce zeby zniknol z jej zycia a on wziol ta kase i kupil sabinie salon mody i nie zniknol.teraz poprosil ja o wiecej kasy ciekawe czy im da?

Gość aaaaaaaaaaaaah
no tak ale on kiedys robil jakis przekręt nie?? i jego kolega pobił sabinę .. ijak to dalej blyo??

Gość aaaaaaaaaaaaah
no i oni przeciez gdzies zwiali .

olka z mikserem zerwala bo wyszly jakies problemy z tym poprzednim chlopakiem sabiny co ja wykorzystal.cos tam bylo chyba ze mikser nie wierzyl olce ze tamten jest zlym czlowiekiem czy jakos tak.nie wiem dokladnie

Gość aaaaaaaaaaaaah
milutka dzięki ! :) 🌼

Ola z Mixerem zerwala bo byla akcja z ich wykladowca Aleksem. On sie zabujal w Olce i zaczal spotykac z Sabina tylko po to zeby byc blizej Olki. I jak zostawal;i sam na sam to ja napastowal a Sabina myslala ze jest w niej zakochany z wzajemnoscia. Potem jak Olka zagrozila mu ze powie Sabinie prawde to on polecial do Sabiny i przekrecil ze to Olka go probuje uwiesc. I mixer i sabina mu uwierzyli i jak juz sie prawda wydala to olka nie wrocila do mixera tlumaczac ze sie zawiodla i jest za mloda chce cos przezyc w zyciu itd. a z radkiem bylo tak ze mieli napasc ta cala jego przeprowadzka do sabiny itd byla pretekstem i ten kolega ja uderzyl radek chcial sie postawic ale nie wiedzial jak i potem po paru dniach ja przepraszal i latal za nia a tamten nie dawal spokoju i chcial jej zrobic krzywde wiec radek upozorowal znowu wlamanie do sabiny (wczesniej ja wyslal do baru ze niby sie umowili tam) i pobil tego kumpla i zadzwonil na policje - sam sie podlozyl dla jej bezpieczenstwa. Ona jak sie dowiedziala ze to zrobil specjalnie dla niej to go wyciagnela z wiezienia dzieki adwokatowi artura. I tak mieszkali potem razem.

to nie wiem bo dopiero teraz na polsacie2 leca te odcinki.wiem tylko tyle ze sabina go rozpoznala.

troche mnei to wkurza w serialach. Przeciagaja watki by zniecierpliwic widza i zawsze na koniec odcinka cos interesujacego wrzuca zeby czlowiek nie mogl sie doczekac jak sie sprawa skonczy.