Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskahhhhhhhhhhhhhhh

czy ktos z was oglada serial pierwsza milosc????

Polecane posty

to takie buty nie wiedzialam dokladnie jak to tam bylo.dopiero zaczelam niedawno ogladac wczesniej nie chcialam cyfry montowac u faceta bo i tak wiedzialam ze odchodze

Gość aaaaaaaaaaaaah
mychol i millutka - dzięki Wam :D swoją drogą fajna historia z tym radkiem PM ogladam tylko dla tych wątków z kingą jej ojcem ,antkiem i dla sabiny,mixera,oli ,radka..reszta ,ten wątek na wsi to jakiś bezsensu tak samo jak to u mai i pawła.

inaczej pewnie ten serial nie byl by taki wciagajacy :) mnie tez ciekawi co z marysia bedzie...wsumie wiadome ze pawel sie z anka rozejdzie

Gość aaaaaaaaaaaaah
kraft tobie też dziękuję :) przepraszam!! :D

a to przeczytalam na stronie glownej: "Kochani dziękuję za tak liczne odwiedziny na moje forum:) Cieszę się bardzo :) Co do Pawła i Marysi, wszystko potoczy się bardzo dobrze:) Paweł dowie sie wkrótce że jest ojcem, Hubert zamieszka w Wrocławiu, a Teresa powróci do Marka:) Pozdrawiam:)"

Gość aaaaaaaaaaaaah
oj nie wymuszone :):) po prostu nie dopisałam gdy pisałam posta :P

Gość aneta wawa
hej czy ktos wie gdzie mozna obejrzec odc, w ktorym Marek,Antek i Grzesiek zalatwili meza Renaty? dokladnie chodzi o ten odc jak wszystko sie wydalo ze zrobili go w bambuko ;p

Gość przeciez masz małego
ogladniesz na ipla kazdy odc 1 love

Gość aneta wawa
dzieki :)

Gość Aldi21
Narzeczona Bartka Ewelina wyjechała z Dawidem,który pomogał im organizować ślub.

Gość przeciez masz małego
i cale szczescie ;D

Gość fanpaak
Patryk nie żyje, Emilka chyba będzie z Bartkiem. Wątek na wsi w ogóle jest śmieszny. Anka zostawiła Pawła, może się w końcu zejdą z Majką po śmierci Huberta (niedawno reklamowali czasopismo Świat Seriali akurat w przerwie 1.miłości i powiedzieli że zastrzelony HUbert umrze na oczach Marysi). Zresztą Hubert był wobec Majki nie w porządku, za bardzo miły dla ex-żony Sandry (oszustka i kombinatorka, bankrut, jego też skrzywdziła i oszukała). Trochę jestem rozczarowany że Ewa nie powiedziała żonie dziekana,że jest jego biologiczną córką której się wyparł (zostawił matkę Ewy kiedy była w ciąży), mogła temu draniowi narobić chociaż smrodu w rodzinie albo nawet wystąpić do sądu, niech łajdus płaci alimenty...

Gość fanpaak
myślę że w prawdziwym życiu ani HUbert nie byłby taki miły dla Sandry, ani Ewa nie wybaczyłaby "ojcu" (seksualny chuligan a nie ojciec). I to jest minus tego filmu... nie ma co, wciągnął mnie na maxa :)

Gość fanpaak
i jak Chińczyk kazał Adrianowi przynieść wiadro wody to myślałem że mu wyleje na łeb dla ochłody ;) a potem pomyślałem że każe mu zapitalać z mopem i się nie pomyliłem.