Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herrrr944

główki fryzjerskie do cwiczen?

Polecane posty

Gość herrrr944

wybieram sie do szkoly fryzjerskiej i potrzebuje zakupic glowke fryzjerska do cwiczen . Zalezym i bardzooo na jakosci ale nie chcialabym wydac za duzo ..w szkole, do ktorej sie zpaisalam kosztuje 500 zl a to dla mnie zdecydowanie za duzo:( znacie jakies firmy godne polecenia?

Gość ja polecam od siebie
popatrzyc na allegro ;] i popytac kolezanek ze starszych rocznikow ;]

Gość herrrr944
kurcze jaka tania! tez uwazam ze nie ma co przeplacac, ale sie jeszcze nie orientuje wiec nawet nie wiedzialam ze mozna je kupic za taka cene ;) dzieks ;***

Gość ala-sa
to logiczne, ze szkoly chca sobie zarobic na sprzecie - zawsze lepiej kupic samemu , tylko radze uwazac mimo wszystko i kupowac w godnych zaufania sklepach ! Ja robiac kurs tipsow swoj pierwszy zaplacilam za zestaw w szkole gdzie robilam 700 zl ! fakt, ze na allegro stoja tej samej firmy za 400 mnie rozbroil! dlatego sprawdzaj i raczej kupuj na wlasna reke

Gość herrrr944
a zastanawialam sie jeszcze nad kupieniem zestawu uzywanego od kolezanki, ktora skonczyla ta szkole, ale to chyba nie najlepszy pomysl ?

Gość ala-sa
nawet nie zartuj!!!! :o :o :o ja bym w zyciu nie kupila uzywanych nozyczek, brzytw czy nawet główki! Kup nowy, dobry ale nie koniecznie strasznie drogi. zaczniesz zarabiac to bedziesz kupowac coraz to lepsze akcesoria. To wszystko sie przeciez zuzywa...

Gość herrrr944
Dzieks za pomoc :**

Gość gość
Polecam główki z www.hurtowniaolaf.pl Mają między innymi główki z włosem naturalnym. Dla fanów z facebooka rabat.

Gość Hurtownia Olaf
Zapraszamy do udziału w konkursie na facebooku, można wygrać główkę fryzjerską. Hurtownia Olaf

Gość gość
Mogę Państwu polecić super główki treningowe z naturalnego włosia jak i z syntetyka. www.progresswrzesnia.pl

Gość gempers
Raczej trudno o znalezienie atrakcyjnej oferty, zerknijcie - http://www.fryzomania.pl/ Musicie dopasować sobie tak rozwiązania, aby były w miarę tanie i jednocześnie robiły różnicę. A z tym wcale nie musicie mieć problemów.

Gość gość
Sprawdzony sklep http://www.fryzomania.pl/ Na pewno kupisz na bardzo dobrych warunkach, kwestia taka czego dokładnie potrzebujesz. Generalnie wybór jest teraz znakomity, okazje można trafić, tylko je wykorzystujcie.

Gość Olcia111111
Witma , mam do sprzedania główkę fryzjerską . Włosy brązowe długie gęste !!!!!!!!!! . Sama mialam ją na egzaminie końcowym. Jak cos prosze pisac na pozdrola@interia.pl

Gość gość
Kupiłam główkę fryzjerską z hurtowni Olaf i strasznie się plączą jej włosy. Co mam zrobić?

Gość gość
Bardzo proszę o pomoc i poradę. Denerwuje mnie ta głowa. Nie mogę żadnej fryzury zrobić. Ciągle się te włosy plączą, czepiają. Robi się kołtun.

Gość gość
Te główki treningowe z hurtowni Olaf są beznadziejne , kupilam taka głowkę gdzie włosy miały być podatne na kręcenie a tak naprawdę są do d... wlosy sie plączą , zbijają, nie da sie ich nakręcić w żaden sposób .Nic nie zrobisz z nimi , głowka nadaje się do wyrzucenia , zmarnowane pieniądze.

Gość Aga1999
Ja kupiłam na olx główkę Natalia u sprzedawcy z poznania i ta jest fajnie zrobiona i rzekomo ludzkie włosy. Narazie wszystko wychodxi

Gość gość
Zamówienia najcześćiej robimy z http://www.fryzomania.pl/ No chyba że gdzieś się trafi jakaś promocja dobra, ale w przeważającej większości przypadków zawsze tam. Dobre stawki, szybkie dostawy, rabaty, same jakościowej produkty, ale to sami sprawdźcie.

Gość gość
Kupiłam główkę z hurtowni Olaf. Włos syntetyczny. Na stronie było napisane że można kręcić i prostować. Spróbowałam i..włosy zaczęły się palić :) loki nic a nic nie wyszło a prostując nie uzyskałam nic prócz efektu siana. Wydane pieniądze w błoto. Po ścięciu jej włosów zaczęły wypadać garściami. Nie polecam.