Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bdhdhd

Czy mam do tego prawo?

Polecane posty

Gość Bdhdhd

Moj partner jest samotnym ojcem, w zwiazku z tym ze jestesmy razem a on ma dziecko w natularny sposob przejelam role matki-opiekunki. Biologiczna matka nie jest pozbawiona praw i obecne chce odzyskac dziecko- niedlugo w szkole odbedzie sie zebranie z rodzicami na ktorym napewno pojawi sie biologiczna matka --a czy ja mam prawo uczestniczyc w tym zebraniu??ona zapewne bedzie prostestowala

Gość Bdhdhd
Nauczycielka zna sytuacje jednak jest to nowa szkola zastanawiam sie czy biologiczna matka ma prawo mnie wyprosic z klasy bo nie jestem prawnie rodzicem

Gość Bdhdhd
Tak ojciec idzie ale przyznam, ze bardzo bym chciala pojsc tam razem z nim

Z klasy nie ma prawa Cię wyprosić, ale zastanów się, czy chcesz robić dziecku obciach, bo wszyscy rodzice to zobaczą.

Matka nie jest pozbawiona praw rodzicielskich więc nie rozumiem po co chcesz być matką dla tego dziecka jak ono ją ma.Jeżeli ona się nim interesuje dba chodzi na zebrania to nie pchaj się tam bo to bez sensu

Gość ja86sia
jak boisz się puścić faceta samego to idź z nim ale do klasy lepiej nie wchodź, po co... jeszcze kobita uzna, że za bardzo wtrącasz się do dziecka i wykorzysta to przeciwko Wam próbując je odzyskać

A co chcesz matce odebrac dziecko, zróbcie sobie Dziecko mieszka z Wami? A co matka, czemu ma mieć prawa odebrane?

Gość nie jesteś prawnym opiekunem
dziecka i nie rozumiem po co wogóle takie pytanie zadajesz ...? Jeśli chcesz wiedzieć co i jak -to zrozumiała w nowej szkole -to wyślij ojca na zebranie i matki tez nikt nie wygoni -bo ona ma obowiązek tam iść ...

Gość niestety nauczyciel ma prawo
cie wyprosić z klasy gdyż nie jestes prawnym opiekunem dziecka! Choć na 100% tego nie zrobi bo pewnie ma jakąś klase ...ale ty nie masz jej za grosz .:O

Gość kiedys musiałam wyjechac na
kilka miesięcy za granice i niestety musiałam specjalną deklaracje złożyc w szkole kto ,kiedy i jak będzie odbierał dziecko,łaził na zebrania itd itp a jak sobie wyobrażasz ze jakaś kowalska przyjdzie np pytać sie o wyniki w nauce twojego dziecka??? no rusz troche łbem...:O

Gość Bdhbdh
Matka dziecka zaczela sie interesowac dzieckiem bo dlug u komornika jej urusl i dlatego sie teraz obudzila, dziecko mieszka z nami z matka nawet nie chce rozmawiac, to dziecko poprosilo mnie o to abym poszla na to zebranie poniewaz tata jak to mezczyzna opowiada jej zdawkowo co sie dzialo na zebraniu czasem. Cos zapomni wiec poprosila mnie