Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zvegez

Związek rodowitego mieszkańca Warszawy z wieśniakiem przyjezdnym, jest sens?

Polecane posty

Gość zvegez

mam nieciekawe doświadczenia, jak gdziekolwiek poznaje kogos i dowiaduje sie że jest ze wsi, to spada moje zainteresowanie taką osobą, co więcej nawet na takim czacie potrafię rozpoznać wiesniaka... własciwie nie ma juz stołeczniaków :( jedyny zajebisty facet w moim życiu....byl Warszawiakiem z 3 pokoleń, to jest zupełnie inna mentalność niż choćby takiego Katowiczanina, czy Gdańszczanina o mentalności wieśniaka nie wspomne

Gość mokotów dolny
:)

Gość po przeczytaniu tytulu tematu
bylam pewna ze zostal on zalozony przez owego wiesniaka :O

Gość moje zainteresowanie
twoją osobą tez spadło

Gość zvegez
żona swoego meza ty jestes głupim prowo i projektem wiec stuul brzydki pysk i morda w kubeł

Gość llh78yuhjk
kurna,to jednak prawda,że wy warszawiacy macie jobla na tym punkcie?ha ha ha a nie wierzyłam,mojej kumpeli mąż nie zgodził się żeby rodziła w innej miejscowości(za mniejszą kasę bez bólu niż w warszawie)bo dziecko musi mieć w akcie urodzenia wpisane:"warszawa :) a jaką niby macie mentalnośc? macie opinię wyniosłych i podłych niestety

Gość xhjbdcuwied
wlasnie widac twoja mentalnosc :D :O

Gość zvegez
nie obchodzi mnie zdanie wieśniaków bo te chłopy nawet nie mają swojej narodowości, sprzedaliby Polske jak żydzi, nie wiem czy bardziej z głupoty niż dla zysku pytanie moje kieruje do Warszawiaków, tylko prosze sie pod nich nie podszywać bo wieś czuje nawet przez monitor ;)

Gość no jak trzeba to trzeba
skoro nie chcesz sie wiązac z kimś spoza warszawy to szukaj, szukaj , może znajdziesz:P tylko pamiętaj o chowie wsobnym:D

Gość zvegez
nie jesteśmy podli ani wyniośli, to jest tylko duma, honor... my nie przyjeżdzamy na wieś i nie odbieramy wam pracy, a wy co? pracujecie w sklepie za 6zł netto czy brutto za godzinę! żaden Warszawiak nie pójdzie do takiej roboty, psujecie rynek, nie wiecie na kogo głosować w wyborach a jeśli wiecie to wybor uzasadniacie sympatią do jakiegoś jednego członka partii

Gość to chyba prawda z wiesniakami
poznałam chłopaka, na początku wydawał się okej...ale potem nie odprowadził mnie do domu, bo bał sie że autobusu nie bedzie miał, (a chlopak 20 lat i nie ma prawka) w końcu zaoferował że jak mu kupie bilet to mnie odprowadzi :o pozniej wyszło że w Wawie mieszka od 8 lat...tak to jest ze wsi... w dodatku chciał żebym robila mu loda a miał ser pod napletem! fuuu ...Warszawiacy dbają o higienę i wieku 20 lat juz mają prawko

Gość i tam, gupoty
inacy godoł jakeśmy go oba z Jankim w poprzedni cwortek od zada brali, godoł ze mu sie podobo ;)

Gość zvegez
hahah ale ja nie jestem facetem ;) nikt mnie od zadka nie brał...miałam cudownego chłopaka Warszawiaka i zgadzam sie- dbanie o higienę... to podstawa... wiesniaki mysla że kupią perfumy gucci za 300zł i beda pachniec bez mycia:O

Gość zvegez
bo wiecie ja wole kogos z W-wy bo tylko tacy dobrze mi płacą za moje usługi

Gość tajne spotkanieee
a ja nie lubie przyjezdnych bo próbują krąśc być fajni a nie wiedzą że nie masz cwaniaka nad warszawiaka :D raz mnie jeden okradł...ale go podpuściłam i miałam z tego 2 razy tyle :D

Jak się kochają, to nie da się nic na to poradzić.. Tylko czy warto niszczyć własne korzenie, nazwisko i warszawską duszę?? Przyjezdnego można poznać na kilometr..inne rysy twarzy, ubiór, sposób bycia. To nie pasuje do naszego miasta. Jak by się nie wylansowali, to i tak słoma będzie wystawała z butów. Przyjezdne dziołchy przyjeżdżają tu i zrobią niemalże wszystko, żeby wyrwać kolesia z kasą. Warszawiacy szanujcie swoje pokolenia i nie mieszajcie się z napływem, przekażcie historię i miłość do tego miasta swoim dzieciom!

Gość diui
Witam,siedem lat temu poznalem kobiete z wsi z pod Kielc,mala wioska Osiek zakochalem sie bez pamieci. Pokazalem jej inne zycie kino,teatr kolacje w restaracjach,mecze Legi,spacery nad brzegiem wisly wakacje nad morzem w gorach. Pozniej wyjechalismy do Londynu ukladalismy sobie zycie lecz cos zaczelo sie psoc. Poprostu inne relacje ja chcialem zyc zyciem z pasjami a nie tylko z kielbasa . Na obecna chwile jest z jakims facetem z wsi Sieradz i moze w koncu sie dogada Mieszczuch z mieszczuchem,wiesniak z wiesniakiem

Gość diui
Uwazam ze zwiazek rodowitego mieszkanca Warszawy z wiesniakiem nie ma sensu ale moze z innym mieszczuchem tak gdyz mam znajomych z innych miast i sie dogaduje a z wiesniakami zawsze jest jakis problem........

zvegez- a powiedz mi czym się różni taki rasowy warszawiak z rodowodem od wieśniaka lub też np. Szczeciniaka ? serio pytam interesuje mnie to :)

Gość a jak ktoś
Gdańsk to nie jest wieś, nawet Katowice też nie, warszawska idiotko.

Gość jaka jest dla was gorna granic
zle zdanie ludzie maja nie o warszawiakach a o przyjezdnych

co do pracy to wybacz autorko, ale jeśli nie ma perspektyw w mniejszych miastach to ludzie wyjeżdżają do większych, normalna kolej rzeczy. w małych miastach jest ciężko o pracę. o wsi nawet nie wspominam bo to logiczne ,że pracy nie ma, a nikgo na siłę nei zmuszaj zeby "siedział na gospodrace" bo ktoś może mieć inne aspiracje.

Głupie prowo. Ja jestem rodowitym Warszawiakiem od pokoleń a związałem się z dziewczyną z małego miasteczka w Kujawskim. Mało tego za rok jak dobrze się wszystko wykalkuluje z pieniędzmi z Warszawy się wyprowadzam do rodzinnego miasteczka dziewczyny. Wróciła do siebie i prowadzi rodzinna firmę :) Póki co spotykamy się co dwa tygodnie :)

Gość jaka jest dla was gorna granic
zreszta juz nie raz slyszalam, ze tacy wroclawianie czy krakowiacy, jak jada w polsce i robia syf, to potem mowia ze sa z wawyt

A i tak wygrywa zawsze Hania na którą patrzeć nie mogę to przykre, ale to świadczy o warszawiakach...

Gość Tereska1234
Wpadnij do Szczecina "przywitamy" Cię odpowiednio.

Gość złą opinię
w całej Polsce mają niestety o Warszawiakach.