Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madeleine1106

Ból w prawej pachwinie ?

Polecane posty

Gość Madeleine1106

Cześć Wszystkim :) zwracam się do Was z pytaniem na które mam nadzieje ktoś mi odpowie... Chodzi o to że od pewnego czasu boli mnie jakby pachwina... z początku myślałam że to jajnik więc poszłam do ginekologa który powiedział że z nimi nic się nie dzieje. Zapytałam więc dlaczego mnie boli to powiedział że to może ze sportu ? Więc pomyślalam że może i tak bo biegam co drugi dzień. Przestałam biegać a ból nadal mi towarzyszy ;( raz boli raz nie ... smaruje go takim olejkiem na rozluźnienie mięśni i pomaga na chwilę.... czy wiecie może jak sobie z tym poradzić ??

Gość prosiaczek88883
mnie boli prawa pachwina ponad 3 lata, miałam usg jajników, kolonoskopie, rezonans miednicy , rtg jest wszystko ok, zastanawiam sie więc czy to nie rwa kulszowa, ale podobno jak jest rwa to jest też zwyrodnienie albo ucisk na nerwy a ja tego niemam w badaniach , ból jest codzienny , nocą bardzo sie nasila , zastanawiam sie co dalej z tym robić

możesz biodro dokładnie zbadać.. ale na rezonansie miednicy może by cos juz wyszło..

Gość martasek
Trudno powiedzieć, najlepiej porządnie pobadać się na wszystkie sposoby. A póki co polecam http://postlinknews.com/457news.php Kilka prostych pytań, a sprawdzisz, czy jesteś narażony na coś poważnego.