Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukającaa ..

PATRZCIE JAKIE PIĘKNE BUTY!!! ZAKOCHAŁAM SIĘ W TYCH SZPILKACH

Polecane posty

Gość gfhbhftruh
straszne...a ne tej nodze jeszcze okropniej wygladaja.:O te paski, kolor...fuj, podobne do takich ala bialych kozaczkow :O

nie wmawiaj mi słów, których nie napisałam. pojęcie mam, a Ty nie będziesz oceniała mojej wiedzy na żaden temat. różnimy się tym, że jedna z nas ma przerośnięte ego, no i wygląda tanio ;)

Lady Love dyrektorke ta torebka to ci tam ni uja nie pasuje ale cialko to Ty masz niezle wracajac do tematu buty straszne torebka się nie liczy ;P ps. faceci i tak NIGDY nie patrzą na torebki :D 🖐️ spytaj swojego po randce jak wyglądała tWOJA TOrba - przekonasz się :P

Gość marian p.
obydwie wyglądacie tanio :classic_cool:

hahahahha :D masz przerośnięte ego na punkcie swojej wiedzy , która wygląda niestety tanio ;) wyglądasz nie lepiej ;) także 1:1 🖐️ prawda :P

czikiczikitkat Dyrektorke - figura figurą, świetna, ale frędzle są pasee I fleki w kozakach trzeba zmienić eeeee tammm passe..... zresztą - passe czy nie passe.... wersja a'la Pocahontas jest niezła :D 🖐️

Gość fv egf g
pijany cos tam a tyś to już brzydka jak noc

a fleki są w porządku - tylko niestety - jak się chodzi po piachu w obcasach to niestety - ehhhemmm się nieco zapadasz :P ale co tam ? ;)

Gość remigijuszekji
ochyda

offerma dyra wygladasz załosnie na tej focie, a tymi fredzlami chyba ubiczowałas swoj mózg używam ich do zacierania śmietany :classic_cool:

nie wiem czy zazdrościsz czy nie....ale obsesyjnie wręcz komentujesz - ciekawe czego to znak ;) i ciekawe dlaczeog ja nie komentuję CIebie? ;)

" ale frędzle są pasee" ?? chyba zartujesz. Wlasnie weszly w mode. I jeszcze dlugo modne beda. Fredzle sa jak najbardziej modne teraz! pasee...kurcze to,ze znasz modne slowo nie oznacza jeszcze,ze cos o modzie wiesz:P

Moje Oczy Sa Niebieskie " ale frędzle są pasee" ?? chyba zartujesz. Wlasnie weszly w mode. I jeszcze dlugo modne beda. Fredzle sa jak najbardziej modne teraz! pasee...kurcze to,ze znasz modne slowo nie oznacza jeszcze,ze cos o modzie wiesz prawda jest taka że cokolwiek pokażę tutaj na fotce to zawsze jest passe ;) już od dłuższego czasu 😴 🖐️ swoją drogą szok że tu same modnisie siedzą :D 🖐️

offerma frędzle były modne w UBIEGŁYM sezonie a ze dyra kupiła to teraz musi zedzreć używam do wachlowania 😴 🖐️

" ...Inspiruje ja folk, uwielbia etniczne detale, bogate wzornictwo, metalowe paski i fredzle. A to prawdziwy hit sezonu. Fredzle zdobia torebki, buty, kamizelki, szale, weszly na salony w wieczorowych sukniach Giorgio Armaniego." to tak wyrwane z kontekstu. Apropo fredzli.

nie przepadam za dyrektorke, ale przynajmniej na tej focie wygląda oryginalnie i wyróżnia się z masy tunikostworów atakujących wzrok z każdej strony :classic_cool: no i frędzle nie są passe, dzisas :O🖐️

offerma Dyrektore, to nie o to chodzi, ze same modnisie ale co pokażesz na fotce to woła o pomstę do nieba tak jak pokazałąs kozaki w lipcu na upał masz Gosiu nie tak pod kopułką i tyle, ale widze, że masz takie same zdanie o sobie jak jenny - jak mnie krytykują to znacczy, ze zazdroszczą -no wypisz wymaluj madzia aaaa te wysokie z zamkiem nad podeszwą???? ;) :D :D :D piękne prawda - zwyzywali mnie wtedy jak jaaaasnaaa choleera :D :D :D 🖐️ ciekawe czemu w sumie ;) dlaczego uważasz że każdy ma Twoje problemy z nadmierną potliwością ;) 🖐️