Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukającaa ..

PATRZCIE JAKIE PIĘKNE BUTY!!! ZAKOCHAŁAM SIĘ W TYCH SZPILKACH

Polecane posty

offerma ty jestes uposledzony kretynie. Nie brakuje mi argumentow i to jest ten bol nie? Za to mnie nie interesuje jak ty wygladasz wyliniala lasico. Nie zamierzam sobie tym zaprzatac mysli:P cokolwiek bys na siebie wlozyl pewnie i tak wygladasz jak kupa lajna.

Gość janek..
offerma ty jestes uposledzony kretynie. Nie brakuje mi argumentow i to jest ten bol nie? Za to mnie nie interesuje jak ty wygladasz wyliniala lasico. Nie zamierzam sobie tym zaprzatac mysli cokolwiek bys na siebie wlozyl pewnie i tak wygladasz jak kupa lajna. laska może pokażesz swoją mordę co?

Skopiuj i usuń spację, niemoto :o To że coś jest ogólnodostępne nie oznacza że jest modne. Białe kozaczki też można wszędzie dostać, a są szczytem bezguścia :D

"To że coś jest ogólnodostępne nie oznacza że jest modne. Białe kozaczki też można wszędzie dostać, a są szczytem bezguścia " no widzisz dlatego w sieciowkach bialych kozaczkow nie dostaniesz:) Mozesz sobie na allegro kupic. Autorka topku ma do sprzedania wlasnie:P

Skoro jesteś na kafeterii tyyyyyle lat, to powinnaś wiedzieć jak linki otwierać, stąd też można łatwo wywnioskować, że niemota ma więcej wspólnego z Twoją osobą :) A tempa w sensie tempo w jakim jarzysz?:D W sieciówkach nie dostanę? Idź do pierwszego z brzegu ccc, altreo, deichmana czy innej wyprzedawalni chińskich butów :D

"Skoro jesteś na kafeterii tyyyyyle lat, to powinnaś wiedzieć jak linki otwierać, stąd też można łatwo wywnioskować, że niemota ma więcej wspólnego z Twoją osobą " nie otwieram linkow z kafeterii prawie nigdy:) Mimo,ze siedze tu tyle czasu nie popadlam w paranoje przesiadujac tu dzien w dzien , klikajac jak jakis pojeb:P

ccc nie ma w kraju gdzie mieszkam podobnie jak altreo wiec sie nie wypowiem.Ale w deichmanie bialych kozakow nigdy nie widzialam,a czasami tam zagladam(zreszto butow na zime tam nigdy nie kupuje,bo sa lipne).

Gość łodziankasranka
skąd wy kurwa takie cuda bierzecie :D aż musiałam odchaczyc że mam skończone 18 lat.. nie wiem czemu.. chyba dlatego, że wchodzę tam na własna odpowiedzialność i mogą być różne tego skutki :D

" istnieje cos takiego jak IP" ojej wybacz.Nie wiedzialam.Wez mnie nie denerwuj ty tez swiety na tym forum nie jestes. Tez obrazasz ludzi. Tobie niby wolno tak? ja sie wypowiadam w kwestii pierdolonych fredzli,a ty sie wcinasz i zarzucasz mi lizodupstwo do dyrektore,ktora mi wisi i powiewa.

Dla fetyszystów to królowało to: http://allegro.pl/pachnace-kapcie-buty-fetysz-domina-fetish-i1820991942.html#gallery :D:D:D:D:D Chociaż te są bardziej wykurwiste :D http://allegro.pl/japonki-doda-stylu-roz-38-24-5-i1820617912.html Oczy To w Pl w Deichmanie białe kozaki są często, w reszcie sieciówek też ;) Popyt jest, to mają.

Gość Cozabuty.pl
W sieciówkach nawet nie ma co patrzeć,zobacz u nas www.Cozabuty.pl wybór jest naprawdę szeroki.

Gość pandzior.pl
Modne buty na każdą porę roku znajdziecie na www.pandzior.pl Wiele modeli i fasonów. Jakość i zadowolenie z produktu gwarantowane. Pozdrawiam i zapaszam: www.pandzior.pl