Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukającaa ..

PATRZCIE JAKIE PIĘKNE BUTY!!! ZAKOCHAŁAM SIĘ W TYCH SZPILKACH

Polecane posty

Gość bugi ługi
OFERMA ale ty jesteś głupi dżizus kraj

Meet Sue Be She nie przepadam za dyrektorke, ale przynajmniej na tej focie wygląda oryginalnie i wyróżnia się z masy tunikostworów atakujących wzrok z każdej strony no i frędzle nie są passe, dzisas a coś Ty dzisiaj taka miła??? chora jesteś czy co? :classic_cool: zaczynam się martwić

offerma spierdalaj! mam poprostu duza torbe z fredzlami! Chuj mnie obchodza wasze rozgrywki. Fredzle kurva wymiataja tego sezonu i koniec kropka. Jestescie takie wiesniaki,ze az kurva nie chce sobie wyobrazic co wy uwazacie za modne. Dzizus kurva ja pierdole!

Jakoś nie widzę żeby wymiatały gdziekolwiek, czy w sklepach czy na necie ;) Ew. u którejś szafiarki która ma fazę na nie to tak ;) A co do ciuchów z wybiegów... Są dobre na wybiegi właśnie ;) Ale dodam że co innego jeden dodatek (dodatek!) z frędzlami, co innego całość w frędzlach.

Gość swiety mikolaj69
hehehe catfight 'pieknosci' kafeterii. Wszystkie ze zdjeciami czekaja na komplementy, ktorych nie ma, bo kazdy wie, ze pusto w glowkach. Wstyd mi za was. Wezcie sie do porzadnej roboty, a nie pieprzycie o glupotach.

Meet Sue Be She a sory dyrektorke, to się poprawię - wypierrdalaj btw. pewnie mnie z kimś mylisz a faktycznie - mylę Cię ze szczoteczką do czyszczenia toalet - daruj mi - dziś rozpoznaję wyłącznie po zapachu :classic_cool: 🖐️ 😘

offerma- nie masz czasem wrażenia, że niektóre rzeczy po prostu przerastają Cię intelektualnie? D zająłbyś się rzeczami na których się znasz choć odrobinę... np. układaniem domina... albo popychaniem kurzej koopy przy pomocy patyka 🖐️

[zgłoś do usunięcia] czikiczikitkat Jakoś nie widzę żeby wymiatały gdziekolwiek, czy w sklepach czy na necie Ew. u którejś szafiarki która ma fazę na nie to tak A co do ciuchów z wybiegów... Są dobre na wybiegi właśnie Ale dodam że co innego jeden dodatek (dodatek!) z frędzlami, co innego całość w frędzlach. :D :D :D :D o jasneee! co tam ciuchy z wybiegów- ja wiem lepiej :D 🖐️ ZIEMIA JEST PŁASKA I BASTA :D 🖐️

offerma wypierdalaj w podskokach. Jak ja tutaj zagladalam juz dosc regularnie od dluzszego czasu to ty byles tu takim przychlastem,ze zygac sie chcialo. Stul pysk. od dyrektore tez jestem tu dluzej.Oboje mozecie byc moimi przydupasami jesli tylko chcecie xD

czikiczikitkat I tegp... Fragment o Armanim i jego frędzlach jest datowany do kolekcji z 2008 roku, styl Bohochic http://trendblend.blox.pl/2008/08/Boho-czyli- wspolczesna-hipiska.html myślę, że walczysz z wiatrakami - pamiętaj, że rozmawiasz z osobami które nic nie czytają!!!! no może poza napisami na lodówce i literami z m jak miłość 2x w tygodniu :D 🖐️ także wątpię w skuteczność tych działań - ale... mimo to powodzenia ;)

Moje Oczy Sa Niebieskie " faceci i tak NIGDY nie patrzą na torebki " nie wszyscy. Niektorzy patrza. pomijamy gejów i modeli takich jak np. madox czy Jacyków :O

"Jakoś nie widzę żeby wymiatały gdziekolwiek, czy w sklepach czy na necie Ew. u którejś szafiarki która ma fazę na nie to tak A co do ciuchów z wybiegów... Są dobre na wybiegi właśnie " to nie wiem moze wywlecz smierdzaca dupe na zewnatrz i rzuc okiem na towar w sklepach. Teraz sa w H&M nawet,bo kupilam ostatnio.Mianowicie torbe z fredzlami. Nie sa passe i sie nie kloc,bo sie osmieszasz!

swiety mikolaj69 hehehe catfight 'pieknosci' kafeterii. Wszystkie ze zdjeciami czekaja na komplementy, ktorych nie ma, bo kazdy wie, ze pusto w glowkach. Wstyd mi za was. Wezcie sie do porzadnej roboty, a nie pieprzycie o glupotach. Ty jak rozumiem jesteś już PO porządnej robocie??? to pochal się co takiego dziś zrobiłeś, żeby każdy wiedział że u Ciebie nie jest pusto w główce 🖐️ nie wstydź się 😴

"pomijamy gejów i modeli takich jak np. madox czy Jacyków " coz nie jestem z zadnym z powyzszych ale moj facet czasto zwraca uwage co mam za torebke.Zreszto zauwaza tez inne drobne rzeczy,bo jest...spostrzegawczy.

Dyrektorke - 3/4 kreacji z wybiegów się nie przenosi na ulicę, wystarczy troszeczkę poobserwować ;) Moje oczy - aaaa, w H&M. To nie mam o czym z Tobą dyskutować :o W sklepach marki "Tani Armani' też zapewne królują :) PS. To że Twoja dupala śmierdzi, nie znaczy że śmierdzi wszystkim ;) A jak facet na randce patrzy na torebkę i dodatki, to znaczy że masz biedulko małe cycki :D

Gość swiety mikolaj69
Ta informacja nie jest dla takich kurczaczkow jak ty. Powiem ci tylko tyle, ze ja nie wstawilbym swojego zdjecia tutaj, bo stracilbym klientow i skompromitowal na calej linii. Dlatego uwazam, ze ty nic porzadnego nie robisz, bo stawiasz komplementy od pryszczatych prawikow wyzej niz reputacje.

Moje Oczy Sa Niebieskie "pomijamy gejów i modeli takich jak np. madox czy Jacyków " coz nie jestem z zadnym z powyzszych ale moj facet czasto zwraca uwage co mam za torebke.Zreszto zauwaza tez inne drobne rzeczy,bo jest...spostrzegawczy. nawet jeżeli to prawda to i tak jest to tylko wyjątek od reguły i do tego RZADKI a nawet bardzo rzadki 😴 🖐️ :P

albo jest na tyle cwany :classic_cool: że wie że masz bzika na punkcie torebek i specjalnie je chwali :D za każdym razem ;) hehhe - to mi się podoba :P

Gość swiety mikolaj69
Zreszta widac po zdjeciu, ze nic z ciebie nie bedzie oprocz milosniczki kozaczkow w lecie i tipsow pewnie. Masz pewnie pare par bialych, nie?

czikiczikitkat Dyrektorke - 3/4 kreacji z wybiegów się nie przenosi na ulicę, wystarczy troszeczkę poobserwować nikt CI nie każe przenosić całych KREACJIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo one faktycznie są wybajerzone pod sufit :D 🖐️ bez przesady przenosisz 1,2 elementy które sama lubisz i wpasowywujesz w swoje własne zasoby ;) 🖐️ to chyba logiczne - i zupełnie naturalne 🖐️

"z takimi jak ty i gośka to byście w zimie w klapkach" akurat ja w kalendarzowa zime moge chodzic sobie nawet w klapkach i nie zmarzne. Pomysl sobie o tym za kazdym razem jak ci gluty w nosie zamarzna,ze ja nawet nie wiem co to mroz:) tak cie kiedys gnoili tu i nikt cie nie lubil i co? nie ma kota myszy charcuja.Powtarzam stul pysk,bo jakbys chcial to mozna zrobic powtorke z rozrywki. Do mnie zdechlaku nie bedziesz podskakiwal,bo cie wbije w ziemie.

swiety mikolaj69 Ta informacja nie jest dla takich kurczaczkow jak ty. Powiem ci tylko tyle, ze ja nie wstawilbym swojego zdjecia tutaj, bo stracilbym klientow i skompromitowal na calej linii. Dlatego uwazam, ze ty nic porzadnego nie robisz, bo stawiasz komplementy od pryszczatych prawikow wyzej niz reputacje. to uważaj...bo jeszcze ktoś Cię pozna po stylu pisania i też stracisz klientów i reputacje :D 🖐️ także w celu dbania o nich wraz z Twoją nieposzlakowaną reputacją możesz wuukoorwiać stąd w trymiga 🖐️ dbać wiadomo o co ;) 🖐️ ps. ja też uważam, że nic porządnego nie robisz, bo stawiasz na ustawienie mnie wg swojej chorej wizji :) 🖐️

Dyrektorke - o to mi przecież chodzi ;) Frędzle jako jeden dodatek ujdą, nawet jak są niemodne. A koleżanka która mi wmawia że są modne, robi to na podstawie: 1) Mody z wybiegów z 2008 roku 2) Sklepu H&M :o 3) Swojej torebki :)