Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaalennna

Koło mojego męża kręci się jakaś gówniara!Czy oni maja romans?

Polecane posty

Gość Magdaalennna

Niedawno sie przyjela do jego firmy,wypicowana lalunia z tona tapety,nosi takie miniowy ze ledwo jej tylek przykrywaja,po prostu masakra.Ostatnio jak bylam na chwilke u meza w pracy,to zauwazylam jak podawala mu kawe i o maly wlos cycki by jej ze stanika na biurko nie wylecialy,a to jak sie wyginala,to juz byla przesada! 3 dni temu kolejna syutacja.Wchodze do niego,a ona na biurku siedzi i sie chichocze jak glupia malpa,gdy mnie zauwazyla,to wstala i wyszla,przy okazji lekko mnie szturchajac,ale ja wiem ze to bylo celowe!!! A wczoraj wieczorem moj maz powiedzial ze musi na chwilke wyjsc zalatwic pewna sprawe,podpadalo mi to,wiec za nim pojechalam,i sie okazalo ze sie z nia spotkal w restauracji.Mialam ochote tam wejsc i zrobic awanture,ale sobie pomyslalam,ze to moze wlasnie akurat z nia musi zalatwic jakies biznesowe sprawy,wiec sie uspokoilam i pojechalam do domu.Gdy wrocil,zapytalam gdzie byl itd...to mi powiedzial ,ze z kolega z pracy musial sie spotkac.Boje sie ze on ma z nia romans:( A moze popadam w paranoje?Jezu,nie wiem:( Telefon tak samo nosi przy sobie,a kiedys zawsze na stole.

Gość SSSuPERMENNN
masz pecha,poza tym kim ty jestes zeby ją oceniać?????????

uuuu nie wiem co powiedzieć...współczuję Ci bo widać ze coś kręci.... pwoiedz mu ze wiesz, bo Ci ktoś powiedział

Gość Magdaalennna
prowokacja :D juz lykacie wszystko pelikany

Gość stary zboczeniec kafeteria
a może potrzebujesz nowego bolca kochanie ?

Gość co za wredna baba
no to niezłą z niej lalunia miej go lepiej na oku :O

gdyby miał czyste sumienie, to by nie ściemniał, taka prawda :( ja bym powiedziała wprost, że widziałam cię z tą koleżanką, czemu kłamiesz itd. bo tu jest ewidentna groźba romansu :/

Ja bym tam weszła i tak jej wpierdoliła przy wszystkich jezus ochrona nie dałaby rady mnie wynieść Potem wpierdoliła mężowi a potem walizki i za drzwi

Gość fkjiddsw
proste, ożenił się z tobą bo musiał ale nie było mu po drodze

Gość Magdaalennna
jestem gruba a ona taka chuda

Gość kaska1991188
angells from-- brawo :D podoba mi sie taka postawa, a najbardziej i najmocniej celowac w ryj , a potem facetowi w zwisajacego kutasa :D

Gość na bank romans
na 1000 jest na rzeczy bo ten teklefon mialam to samo w najblizszej rodzinie rób coś

Gość kwiatuszekkkkkkkkkk
faceci to wzrokowcy, niestety jak się tak ubiera a on spedza z nią 8 godz dziennie albo i dłużej to ciężko bedzie mu sie oprzeć(zakładając że nie ma jeszcze tego romansu), facet to wzrokowiec, a żona po paru latach nie jest już taka atrakcyjna(nawet jak jest) bo już ją zna, a tej innej jeszcze nie , smutne ale prawdziwe

Gość Deutscher
To fajnie maz ma ucieche. Zazdroszcze mu!

Gość Magdaalennna
Zastanawiam sie wlasnie czy mu o tym powiedziec ze ich widzialam.Chcialabym,ale troche sie boje...

Gość kwiatuszekkkkkkkkkk
co Ci to da że mu powiesz tylko sie wkurzy ze go sledziłaś ewidentnie coś kręci skoro powiedził że spotkał sie z kolegą chyba ze wie że jestes zazdrosna o nią to moze dlatego kłamał

Gość luke821111
Nie oszukujmy sie, spotkan biznesowych poza siedziba firmy raczej nie ma. A skad to wiem? Bo pracuje w duzej korporacji i jesli ktos ma cos zalatwic z osoba zatrudniona w firmie to zalatwi to w godzinach pracy. Spotkania biznesowe poza firma sa wiarygodne wowczas gdy negocjuje sie z inna firma. A i to tez nie jest regula bo zazwyczaj wtedy przy wodce przypieczetowywuje sie wspolprace. Z powazaniem Zastepca dyr lukasz :)

Gość kcvlcvc
moim zdaniem powinnaś mu o tym powiedziec on nie ma prawa Cię okłamywac nawet jeśli faktycznie jakimś cudem niczego między nimi nie ma, to on NIE MA PRAWA kłamać to po 1 a po 2 jak marudzisz, że jesteś gruba, czujesz, że mu się już nie podobasz i może polecieć na chudą, atrakcyjną laskę to na co czekasz? zadbaj o siebie, pokaz mu że jesteś piękna i badź troche niedostępna niestety ale faceci kierują się penisem chcesz aby był Ci wierny całe zycie? musisz się troche postarać

Gość Magdaalennna
Czyli wychodzi na to,ze mnie zdradza

lepiej powiedz ze ktos ich widzial.I z opisu pasuje ci do tej kobiety z pracy od niego.I co on na to , a tobie powiedzial ze byl z kolega .Ciekawe co wymysli ?

Gość agnieszkamd6251
tępe piczki :D ty byś mu najwyżej zrobiła siniaka, ale gdy on wywalił w ryj tobie - znalazłabyś się na OIOMie (a potem wstawianie sztucznych ząbków) :D

Gość Magdaalennna
mario 187 to jest dobry pomysl,zrobie tak i zobaczymy jak sie z tego wykreci

Magdaalennna---masz możliwość dorwania tej dziewczyny na osobności??? porozmawiaj z nią w co ona się bawi, że ją ostrzegasz i jak jeszcze raz zauważysz nie zadowalającą Cię sytuację zrobisz jej piekło na całą firmę...Jak zaczyna tam od podawania kawki to pewnie chce awansować, a do awansu sceny nie są jej potrzebne..myślę że się opanuje.

Gość lekarkaaa
mozna byc atrakcyjną , niedostepną i tak to nie pomoże bo on juz doskonale zna twoje ciało , nieznane jest bardziej pociagajace mam podobny problem jestem szczupla , atrakcyjna , flirtuję nawet że by wzbudzic w mężu zazdrość i wszystko na nic też go kręci taka jedna laska, tez chcodzi wyzywająca ubrana , tez się zastanawiam czy cos ich nie łączy , dzisiaj powinien byc 2 god temu w domu tel wyłaczony a jego nie ma , wiem że czesto sie z nia widuje a mini nosi takie że jak usiadzie to jej bielizne widać

Gość ,nvsvprowo
prowo ale co mi tam skrobne cosik sluchaj - widac noscisz za dlugie kieci i masz za mały biust w dodatku go nie pokazujesz , masz krzywe nogi i w ogole nie jestes atrakcyjna , albo nie umiesz taka byc - wiec maz patrzy i pozada inna co w tym dziwnego , jak bys miala wiepsza za meza , grubasa obslizlego tez bys za ciasteczkami zerkała - co cie wiec dziwi ?

Gość hubbert
cycki ma większe od twoich?

Gość Grzegorz Kleszcz
przypomnę wam wściekłe baby, że z opisu wynika że to ONA zarywa jego a nie on ją .... czyli zanim zaczniecie wieszać psy na facecie (Może powiedział "kolega" bo wiedział że po słowie "koleżanka" będzie miał miesiąc cichych dni i dwa lata wypominania) :O to wypowiedzcie się na temat szmaty, która zabiera się za żonatego :O