Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaalennna

Koło mojego męża kręci się jakaś gówniara!Czy oni maja romans?

Polecane posty

Gość karrciia
Moja rada taka - na początek dobry sposób kiwii. Ale zrób sie tak nna bóstwo, żeby nawet mąż był zszokowany jak Cię zobaczy u siebie w pracy. Jak tylko rano wyjdzie z domu zacznij od fryzury i zrób coś całkiem innego - najlepiej przed wizytą u niego w pracy wizyta u fryzjera. Ciuchów nie musisz specjanie kupować , na ten jeden moment jeżeli możesz pożycz od jakiejś dobrej koleżanki. Zrób tak żeby wszystkich u niego w pracy zamurowało, a męża przede wszystkim. I niech ta chwila stanie się momentem Twojej metamorfozy.... A reszta zobaczysz , że zmieni sie wraz z Twoim podejściem do siebie.

Gość francernest
karrciia i kiiwi ale pierdolicie farmazony:D takim zachowaniem pokaze ze sra w majty o meza hehehe,a mloda laska bedzie miala z niej niezla polewe:D

Gość karrciia
Nie masz racji. W taki sposób odbierze oręż z ręki tej małolacie. A w tej sytuacji najważniejsze jest to jej ekstra wejście do pracy męża. A jeżeli mąż zobaczy , że żonie na nim zależy , to myślę , że nie ma w tym nic złego.

Gość karrciia
A co do tej młodej , tp myslę, że jednak te słowa ją spłoszą bo nie usłyszy tego w cztery oczy. Nie będzie mogła też zaprzeczyć , że spotkała się z nim poza pracą. ZXostanie postawiona przed faktem dokonanym.

Gość SDFGHJK
co za durne prowo.Autorka ma nie wiecej jak 16 lat (styl wypowiedzi):D:D:D

Gość kitrypp
Madziu glowa do gory:) Musisz być silna i pokazać mezowi jak bardzo go kochasz:)

Gość zenada i tyle
O ja pierdole, co wy wygadujecie? To ona ma się starać? Specjalnie robić się na bóstwo i coś tam malolacie udowadniac? To poniżające. I co, za każdym razem gdy mężuś coś przeskrobie laska ma latać do niego do roboty z wywalonymi cyckami i przypominać ze ma żonę? Żenada.

Gość PACUSHE
BOZE A GDZIE ZAUFANIE? SKORO SIE KOCHAJA TO POWINNI SOBIE UFAC PRAWDA? TAK W OGOLE TO TWOJ MAZ NIE JEST TWOJA WLASNOSCIA I MOZE SIE SPOTYKAC Z KIM CHCE,DOPOKI NIE ZDRADZA OCZYWISCIE.JA NIE WIDZE W TYM NIC ZLEGO.I SIE NIE DZIW ZE CI PRAWDY NIE POWIEDZIAL SKORO JESTES TAK BARDZO O NIEGO ZAZDROSNA

Gość ;..p0
nie sluchaj ich,idz tam i ratuj zwiazek poki nie ma za pozno

PACUSHE- Na jakim ty świecie żyjesz . Oczywiste jest to że ta szmata próbuje sieci zarzucić na jej męża . Poza tym facet to facet .

Gość zenada i tyle
I co z tego ze facet? Ratować związek? pokazując swoją niemoc i desperacje ? Brawo, ja bym takiej tępej kretynki nie szanowała.

Gość PACUSHE
kawa_z mlekiem NA TYM SAMYM CO TY.JESTES SMIESZNA:D DZIEWCZYNA MA PROBLEMY I CHCIALA NAJZWYCZAJNIEJ W SWIECIE POGADAC.A CO TO MA ZNACZYC ZE " FACET TO FACET" ? CO TY MYSLISZ ZE WSZYSCY FACECI SA ZDOLNI DO ZDRADY ? JESLI TAK TO JESTES W BLEDZIE

PACUSHE nie twierdze ze każdy aczkolwiek mam ograniczone zaufanie. W tej konkretnej sytuacji którą autorka opisała to jasno widać że ta zdzira próbuje się do niego dobrać .