Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaalennna

Koło mojego męża kręci się jakaś gówniara!Czy oni maja romans?

Polecane posty

wiepsza???? kuchniaaaa.... kogo wy chcecie bić i za co???? ;) ps. oszczędź nam już w przyszłości skrobania CZEGOKOLWIEK 🖐️

Gość samlaa goo
Uwazaj na te dziwkee bo ci moze meza sprzed nosa zwinac

Gość Grzegorz Kleszcz
dyrektore - na te uda bierzesz na atlasie maxymalne obciążenie??? :D

Gość hubbert
może tak być że powiedziła dlatego żeby nie mieć cichych dni

Gość luke821111
Popieram grzegorza! Baby sa gorsze od chlopow. Widze to na codzien w naszej firmie. I nie tylko singielki maja taki zboczony temperament, dopiero te zonate dzieciate sa udane! Masakra! Adoruja wolnych i zajetych, a miedzy soba urzadzaja chyba codzienne castingi na najpiekniejsza! Krotko mowiac wszyscy sa popaprani hahaha

Gość Magdaalennna
samlaa goo zdaje sobie z tego sprawe i dostaje szalu na sama mysl!

Gość Redda
Najlepiej by było jak byś zrobiła im zdjęcie razem i zapytała gdzie był, jeżeli skłamie to masz dowód i wtedy będzie musiał się wytłumaczyć. Wiadomo to jest akt desperacji ale jak ktoś oszukuje to się nie da inaczej :O

Gość Magdaalennna
Redda Nie ja tak nie moge,bo on by wtedy wpadl w szal i by mi powiedzial ze chyba zwariowalam.Nie odwazylabym sie mu nawet powiedziec ze go sledzilam.Powiem mu ze wiem,bo ktos ich widzial

Gość ttapli1
facet gowno wart,ja bym mu po ryjcu dala i to tak porzadnie!!!!!!!!!!!!

Gość Redda
No to może wyjść że ten ktoś kłamie albo to nie ona była. Wiem coś o tym :O No ale ciekawe jak to wyjdzie u Ciebie.

Gość Grzegorz Kleszcz
owszem - mario przedstawił rozsądne podejście na razie go o nic nie oskarżaj i nie słuchaj tych cip, które nadają się do pasania gęsi a nie doradztwa w sprawach damsko-męskich

Gość Magdaalennna
jak wroci ,to go zapytam.Az sie boje:(

Gość Redda
Kogo masz na myśli zachowując się jak cham i ubliżając ludziom których nie znasz? :P Może trochę kultury:P A koleżanko opowiedz później jak się u Ciebie sprawa rozwinęła.

miękka jesteś bo ja jakbym wpadła do restauracji to bym szmatę za włosy wyciągneła a jego skopała po jajach że innych cip by mu się odechciało;)

Gość Magdaalennna
Powiedzialam mu o tym ze ktos ich widzial,no i go zamurowalo,Zapytalam dlaczego klamal,to spuscil glowe i powiedzial,ze przeprasza,ale nie mogl mi powiedziec ze z nia idzie bo bym sie wsciekla.Spotkali sie bo ona go o to prosila,bo niby ma jakies problemy,a nie ma na kogo liczyc i on chcial jej pomoc.Jak zapytalam o co chodzi,to zaczal cos krecic,najpierw ze chodzi o pieniadze,dlugi,pozniej ze chlopak z nia zerwal,ze przez to wszystko sobie nie radzi itd...Rzygac mi sie chcialo gdy tego sluchalam,kim on do cholery jest? jakims pocieszycielem? Nie wierze w problemy tej gowniary,ona przez te bajki chyba sie chce do niego zblizyc,a on glupi we wszystko wierzy.Jestem zrozpaczona,cala noc przeplakalam:(

Gość Magdaalennna
Boje sie ze ona go w sobie rozkocha:( Spedza z nim w ciagu dnia wiecej czasu niz ja:( Gdyby on mnie zostawil,nie przezylabym tego...

Gość paplarzd
Ja na twoim miejscu troche bym kolo niej poweszyla i probowala sie dowiedziec o niej czegos wiecej

Gość jagodajagodowa2
powiedz mu może o tym co czujesz... że cierpisz, boisz się, martwisz po prostu powiedz o swoich obawach

Gość sferg bnfg
Ja bym taka kurwe zajebala,czekalabym na nia jak skonczy robote i bym sie zaczaila za rogiem:P wybilabym szmacie wszystkie zeby:D

Gość x;x;x;
oszzzzzzz na takie malpy to tylko z nozem za rogiem!!!!!!!

Gość Magdaalennna
jagodajagodowa2 on to wie...:( i twierdzi ze nie mam czym sie denerwowac

Gość ilonaboguss
Znam takie dzifki jak ona,mozesz byc pewna ze predzej czy pozniej uwiedzie ci meza

Gość karrciia
Niestety, ale jestem od Was mysle trochę starsza. mam już czterdziestkę i ja bym zrobiła inaczej. Zadbała bym o siebie i to bardzo, o to by pokazac ile jestem warta. A takie sceny złosliwości i zazdrości mają wręcz przeciwny skutek. Nikogo nie zatrzyma przy sobie na siłę. Trzeba sposobem ;)

Gość karrciia
Magdaalennna macie dzieci ?

Magdalena, ja to bym zrobiła tak-poszła tam do nich do pracy, oczywiście full wypas, odstawiona jak bóstwo.I pryz innych pracownikach bym tej gówniarze słodziutkim głosem powiedziała, że nie życzysz sobie spotkań ze swoim mężem poza pracą, chyba, że gówniara chce pracę niebawem stracić.POtem ucałowałabym męża, dała mu kanapki, i poszła, zostawiając za sobą zapach dobrych perfum.Gówniarę reszta załogi by potępiła-a na pewno koleżanki zamężne,które też coś takiego może spotkać.

Gość jagodajagodowa2
kiedyś mojego męża koleżanka poprosiła o spotkanie zadzwoniła no i on mówi- dzwoniła...., że chce się spotkac "idziemy"?? no to poszliśmy, ale miała minę jak zobaczyła, że przyszłam z nim :D ja tam dobrze wiedziałam że jej się podoba ale mój mąż uważa, że wszędzie mogę iść z nim więc mnie zabrał on nie czuł podstępu ale ja doskonale wiem jaka ona jest, ma na niego oko

Gość karrciia
kiwii i to jest całkiem rozsądna rada :)

Gość Magdaalennna
karrciia tak,mamy dwojke dzieci

Gość Magdaalennna
kiwii i chyba tak zrobie wiesz? choc najchetniej to dalabym jej w gebe!