Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko jest do kitu

miedzy ludzmi nie ma zadnej milosci jest tylko chec czerpnia

Polecane posty

korzysci facet wyspiewa najczulsze i najpiekniejsze slowka jesli chce zaciagnac do łóżka atrakcyjna kobiete a kobieta powie i zrobi wszystko zeby osiagnac korzysci materialne kazdy facet chce miec jak najładniejsza kobiete, kazda kobieta chce miec jak najbogatszego mezczyzne przykra prawda :(

margarit nie badz naiwna

naiwna nie jestem, po prostu wiem co jest dla mnie ważne. Nie forsa. I nie weprzesz mi, bo ja wiem NAJLEPIEJ.pozdrawiam

Gość asiusius
haha, to Twoje zdanie autorko. to ze Ci sie nie udalo, nie znaczy ze tak jest wszedzie i u kazdego. ja jesem dziewczyna i ma na kasie nie zalezy. Mojemu mezczyznie zalezy na mnie i milosc istnieje. basta.

jeszcze wierzysz w ta bajke która sprzedaje ci facet zobaczysz za 20 lat czy dalej bedzie w tobie taki zakochany ,wtedy sie ockniesz i przyznasz mi racje, ja jestem młoda ale widze co sie dokooła mnie dzieje . niech sie wypowiedza w tym temacie takze 40 letnie kobiety :)

up

Gość aj owszem o ta
pff to ty masz jakas swoja bajke, albo zle wzorce. moi rodzice sa 21 lat razem i co? nadal zakochani w sobie. widocznie swiat tak bardzo nie oszalal. znalazlam wartego siebie chlopaka ktory ma podobny poglad na zycie jak ja i wiem ze tez by chcial miec normalna rodzine a nie jakies zdrady, patologie itd. ocknij sie dziewczyno, bo piszesz ze jestes mloda , moze i jestes ale jestes tez zgorzkniala. co chcesz mi pwoiedziec ze do konca zycia bedziesz teraz sama bo sie przejechalas pare razy? albo ze komus sie tam w zwiazku nei uklada? zalosne. trzeba znalezc odpowiedniego, wtedy jest wszytsko ok.

Gość Grzegorz Kleszcz
pożyjecie - zmądrzejecie 💤

grzegorz do kogo to ?:D

Gość hmm a zesz ty
a idzcie w chuj xd

Gość mentaI cut
miłość pochodzi od Boga albo Szatana :classic_cool:

Gość Grzegorz Kleszcz
do nastolatków :O to jest gra i walka. przyznam (bez tortur) że szczególnie źle oceniam kobiety... :O ale i męskość przechodzi kryzys :O

a bo ja mam juz 20 lat , troche mi z tym przykro ze posiadam wiedze 40 latki ,ale taka rola geniuszy wyprzedzac epoke :D