Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita22waw

jak sprawdzić czy jestem tępa?

Polecane posty

Gość Anita22waw

mature zdalam w super wynikiem,dostalam sie na prawo na UW..ale zdaje mi sie,ze z biegiem czasu robie sie coraz bardziej tepa Duzo sie ucze a nie jestemw stanie zapamietac tych przepisow.Wybitnie nie wchodzi mi to do glowy.Ucze sie sporo,a oceny moje to troje i czworki..zapominam wszystko niemal od razu. Jak poprawic uczenie sie? Czy ja moze nie jestem zbyt tepa do tego? Zdanie matury nie przyszlo mi latwo,uczylam sie duzo.Ale nie chce robic czegos,do czego sie nie nadaje.. sa jakies testy,w ktorych sprawdze,czy jestem malo inteligentna?:)

Gość pomocypomocy
no przecież już sobie odpowiedziałaś, po co ci test?

książka - sekrety superpamięci "Tony Buzan 🖐️ będziesz mieć same piątki - aaa i zadbaj o ZROZUMIENIE - bo samo zakucie powoduje że nie brzmisz wiarygodnie mówiąc o CZYMKOLWIEK 🖐️

Gość Anita22waw
wiesz,nie bez powodu mowia,ze to trudne studia..Ale moze ja nie mam pedyspozycji do tego.

Gość Grzegorz Kleszcz
test jest taki na kogo zagłosujesz 09 X ?

Gość buraczany słodzik
poziom inteligencji do czystych regułek i pochłaniania wiedzy nie ma z tym nic wspólnego

Gość Anita22waw
dyrektorke-ta ksiazka dziala?dzieki!

Gość Anita22waw
ale kiedys szybciej wymyslalam ciete riposty..szybciej znajdywalam rozwiazania problemow..teraz jakby otepialam.

książa sama nie dizałą :D działają metody w niej opisane POD WARUNKIEM (rozwiązującym :classic_cool: :D ) że nauczysz się ich stosować - nie jest to proste ale po opanowaniu zwiększysz swoje możliwości kilkunastokrotnie - zresztą - tam jest taki test na początku - zrobisz to zobaczysz są też inne pamięć na zawołanie itp.... wszystkie mniej więcej o tym samym :) 🖐️

Gość gowniana pomarancza
PO CO SPRAWDZAC czy jestes tepa test zrobilas sama piszac na kafeteri=tepa

@ dyrektorke - dlaczego masz takie biale dlonie na zdjeciu? - ciasto pieklas (maka) przed sesja? A gdzies jeszcze posiadasz fredzle, czy moze tam jest gladko?

Anita22waw ale kiedys szybciej wymyslalam ciete riposty..szybciej znajdywalam rozwiazania problemow..teraz jakby otepialam. załóż mój jakiś podszyw - jak zaczną Cię wyzywać to potrenujesz chamskie odzywki do woli :);) :classic_cool: 🖐️

Gość 666-999
wiesz,nie bez powodu mowia,ze to trudne studia..Ale moze ja nie mam pedyspozycji do tego. masz za słabą pamięć :)

Gość 666-999
poziom inteligencji do czystych regułek i pochłaniania wiedzy nie ma z tym nic wspólnego co to jest inteligencja ?

Gość Dobrawka88
studiuję administracje o podbudowie pawnej na UŁ i wiesz co mam tak jak Ty, maturę równiez zdałam bardzo dobrze, ale nie uczylam sie do niej, moze troszkę, w liceum rowniez nie poswiecalam duzo czasu na nauke a lecialam na 4,5 dodam, ze nie byl to latwy kierunek. Teraz te przepisy, to chyba nikomu nie wchodzi łatwo, to lata praktyki, ktore nabierzesz pozniej, zrobia z Ciebie eksperta w swojej dziedzinie a nie suche teorie:) nie przejmuj się, czlowiek to nie maszyna

Boski Gonzalez @ dyrektorke - dlaczego masz takie biale dlonie na zdjeciu? - ciasto pieklas (maka) przed sesja? A gdzies jeszcze posiadasz fredzle, czy moze tam jest gladko? zeeessraaaaałam się pod krzokiem i ręce do domestosa bo nic innego w lidlu nie było :( 😭

@ dyrektorke - no nie powiem, niezly test :) A oczywiscie wyproznienia dokonalas w Lidlu, po czym rece do domestosa wsadzilas. A wsadzalas kiedys cos innego? - jesli tak, to do czego i komu?

oczywiście...mam ochotę wsadzić kwiatki na Twojej głowie - myślę, że rola doniczki byłaby w sam raz - nie sądzisz? :classic_cool: