Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakakak

sprawa dla reportera-dzisiaj

Polecane posty

Prawda w oczy kole? Odbieram bardzo osobiście ten temat, bo moje pieniądze idą na patologię, więc niby jak mam tego osobiście nie odbierać? :-o

Gość do dellicje
pisałam do tej, która tak broni dzieciorobów

Gość dellicje
osobiście ze względu na meża bo myslałam podobnie do Was przed poznaniem go a teraz widzę ile on dostał od rodziców, mimo że nigdy nie było to wsparcie finansowa ja mam tylko jednego brata, zamożnych rodziców i NIC więcej. Nie było u nas szacunku, miłości itd. Nie nauczono mnie wielu wartościowych rzeczy, tak jak mojego meża. Dobrej nocy

Gość Karolek P.
Co innego robić dzieci, gdy nas na nie stać, a co innego rozmnażać się jak króliki licząc, że jakoś to będzie, że Bóg da, że ludzie dadzą.

Gość oj dellicje
jeszcze tego męża pogonisz w pizdu

Gość dellicje
dlaczego mam go pogonić? karać zgadzam się, ale rodziców. Tutaj pytanie - JAK > Ale nie karać dzieci, bo ich jedynym przewinieniem jest tylko to, że SĄ

ogladalam wczoraj. Szkoda dzieci, a najstarsza corka dzieki mamusi do konca zycia bedzie miec zryty mozg :(

Gość KL!"$%&/()=
dlaczego ludzie po jednym kieliszku wodki nie powiedza stop, pija trzeci piaty i dziesiaty na koncu wygladaja jak obrzygane swinie to jest dopiero patplogia. wielodzietne rodziny powinnismy wspierac to jest przyszlosc narodu, te dzieci beda kiedys pracowac na twoja rente, ale my wolimy wspierac alkocholizm narkomanow i pedalow co za porabane spoleczenstwo:(

Gość SDFGHJK
bo mama chore spoleczenstwo

Gość plaza tu i tam
taaaa beda pracowac na moja emeryture... beda sie mnozyc jak kroliki a nioe pracowac.

dlaczego najstarsza córka będzie miała "zryty mózg" Nie oglądałam wczoraj, chociaż bardzo chciałam. Może ktoś streści jak to z tą rodzina było ?

Gość SDFGHJK
jak narazie mnoza sie nam alkocholicy i inna patologia

Gość preczz patologiaaaa
najgorzej jak dwoje durniów dobierze się do siebie i narobi dzieci, przecież ta rodzina nie powinna mieć ani jednego dziecka, bo nie mają gdzie mieszkać. Państwo jak ma pomagać to wszystkim dzieciom, inni rodzice mogą myśleć w łóżku i robić na swoje dzieci, a takie rodziny to co, umią się tylko pierdolić beznadziejnie.Dzieci skarżyły sie do telewizji jak im ciężko się żyje. Oni powinni mieć pretensję do głupich rodziców, że jak naplodzili jak królików nie mając pieniędzy na ich utrzymanie. Mieszkanie to i ja chcę za darmo, dlaczego mam spłacać przez 20-30 lat i mieć tylko jedno -dwoje dzieci, bo mnie nie stać na więcej.

Gość idiotyzzmmmm
patologia sie rozwija

Gość rtr5ytyutui
ja tez tak uwazam,nie moglismy sie nadziwic z mezem jacy ludzie sa głupi,teraz to do tv i do ludzi wyciagaja rece o pomoc a nogi to umiała rozkładac i 10 bachorów narobic,stara prukwa a głupia jeszcze najmłodsze ma 3.5 miesaca.

Gość gorzej jak w afryce
przecież tam co rok to prorok, i ona .... jeszcze śmie twierdzić, ze tak przejmuje się dziećmi. Jakby się naprawdę przejmowała to by tyle nie rodziła ich nie mając nawet dachu nad głową. Nie mówcie mi, że szkoda takiej baby, ludzie we wsi maja rację, pierdolić sie umie przy dzieciach na tych ok. 30 metrach kw., bo ciekawie gdzie to robi, przecież tam są już duże dzieci i co, patrzą się na mamuśkę i ojca jak się pieprzą. Uważam, że samo posiadanie macicy nie upoważnia do rodzenia tylu dzieci. Niechby .... została starą panną jak nie nauczyła jak się zabezpiecza.Dawac bez nauki umie a już zabezpieczać sie nie. I to matka. Precz z taką matka., która nie umei dac normalnych warunków do wychowywania swoich .... swoich .... swoich.... dzieci.

Gość dellicje
szkoda, że nie oglądałam programu a Wy się też w takim razie pierdolicie, prawda? boże jaki język, jak z rynsztoka

Gość dellicje
zupełnie abstrahując od tematu kobiety z kafe kochają się, uprawiaja miłość czy seks z mężem a ta kobieta, tylko dlatego że ma tyle dzieci to już się pierdoli, pieprzy i daje ?

Gość precz z takimiiii
oczywiście, że takie głupie baby, których nie stać a rodzą to one sie nie kochają tylko pierdolą jak królice, bo te co sie kochają to myślą czy je stać na wychowywanie dziecka. Ta szalona być może już jest jedenastym w ciąży, bo przecież najmłodsze już ma 3,5 miesiąca. Zamiast .... w nocy kłaść sie przy dziurze gdzie szczury wychodzą i je łapać po to aby nie chodziły po dzieciach to sie rozłoży na tych paru metrach kwadratowych wśród dzieci i pieprzy jak królica.

Gość do dellicje
tak jest, te co mają dużo dzieci i gdzie je nie stać na normalne wychowywanie to sie pierdolą..... pierdolą ......., bo kochająca matka nie rodzi dzieci po to aby żyły w biedzie. Każdej napotkanej matce mającej kilkoro dzieci i nie mającej za co żyć powiem to prosto w oczy. Bo jak nie stać to sie nie rodzi, czy trudno ci to zrozumieć. Takie matki co rodzą nie mając na godne życie dla swoich dzieci wysyłałabym na odstrzał. To nie matki, to są baby, dla których pieprzenie się z facetami jest głównym celem.