Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wajma.

NIEMIECKI - pomocy!!!

Polecane posty

Gość wajma.

Czy mógłby mi to ktoś przetłumaczyć? Prosze! :O Sportklub - FuBall: donnerstags von 16 bis 18 Uhr. Volleyball: freitags von 16 bis 18 Uhr. Alle sportlichen Typen gern gesehen. Schachklub: dienstags ab 19 Uhr, samstags ab 8 Uhr. Der Schachklub nimmt gerne neue Teilnehmer/Innen auf. Billardklub: montags bis samstags von 18 bis 21 Uhr. Neue Spieler/Innen gesucht. Wer mitmachen mchte, einfach melden. Fitnesszentrum: mittwochs ab 18 Uhr, samstags ab 11 Uhr. In unserem Studio wollen wir viel Neues zu deiner Verfgung stellen: Sauna, Solarium und Fitnesstherapie; Shiatsu und Tai-Chi-Training ebenso im Angebot. Disco: samstags, ab 18 Uhr. Wer Lust hat bei Techno zu tanzen, soll unsere Discopartys besuchen, egal, ob alleine oder mit Partner/In. Kino: sonntags. Jeden Sonntag um 19 Uhr luft ein neuer Film.

nie trzeba znać niemieckiego, żeby to przetłumaczyć ;) użyj translatora, bo mi się nie chce :P

Gość wajma.
translator nic nie daje :o

Gość sama do roboty
i mózgu uzyc, prostszego tekstu w zyciu nie widziałam, same internacjonalizmy, włącz mózg!!!!leniu!!!

Klub sportowy - Pilka nozna: w czwartki od 16 do 18 Siatkowka: w piatki od 16 do 18. Wysportowane osoby mile widziane. Szachy we wtorki od 19, w soboty od 8. Do klubu przyjmowani sa chetnie nowi uczestnicy/uczestniczki. Billard: od poniedzialku do soboty od 18 do 21. Poszukiwani nowi gracze, kto chce grac z nami niech sie po prostu zamelduje(da znac) Centrum Fitnessu w srody od godziny 18 soboty od 11. W Naszym studio chcemy dac Panstwu/Tobie wiele nowosci do wykorzystania: Saunę, Solarium oraz terapię fitnessową Treningi Shiatsu i Thai Chi znajduja sie rowniez w naszej ofercie. Dyskoteka w soboty od 18. Kto ma ochotę na taniec w rytmach Techno powinien odwiedzic nasza dyskoteke, obojetnie czy sam czy z Partnerem. Kino w niedziele. W kazda niedziele o godzinie 19 leci nowy film

Gość nie jestem sure
Klub sportowy - piłka nożna: czwartki od do Siatkówka: piątki od do. Wszystkie typy sportowe mile widziane Klub szachowy: wtorki od, soboty od. Klub szachowy przyjmie chętnie nowych członków Klub bilardowy: od poniedziałku do piątku od do. Szukamy nowych graczy. Kto chce dołączyć, po prostu sięzgłosić. Centrum fitness: środy od, soboty od. W naszym studio oferujemy wiele nowości: sauna, solarium, terapia fitness; w ofercie tkże Shiatsu i Tai-Chi. Dyskoteka: soboty od. Jeśli masz ochotę potańczyć techno, przyjdź na party, nieważne sam lub z towarzystwem Kino: niedziela. W każdą niedzielę o leci nowy film.