Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

możliwa kolejna ciąża

Polecane posty

Ale mam stracha :-( 7 lat nie mogłam zajść w ciąże, 7 m-cy temu urodziłam syna, no i teraz zaczynają się dziać dziwne rzeczy, wmawiam sobie, że to na pewno nie to, ale sama już nie wiem :-( Nie chcę :-( Nie mogę :-( Przecież zabezpieczaliśmy się :-( Miesiączkę jedną już miałam po odstawieniu od piersi, kolejna powinna być 24 września, od tygodnia mam 37 stopni, pobolewa mnie podbrzusze, syfiłam takim skąpym brązowym i nie mogę pić kawy :-( W pierwszej ciąży objawy pojawiły się dopiero chyba po 3 miesiącach. Powiedzcie mi, że to za wcześnie, żeby co czuć :-( masakra. Boje się zrobić test - jaka stara jestem, taka głupia :-(((

Gość ore ore tak mysle
Często tak bywa,ze nie można zając w pierwszą ciążę latami,a w drugą zachodzi się ekspresem :) Ciesz się zamiast zamarwiac:) Dziecko to cud!

:-(

Gość anilka
z ta miesiaczka po ciazy jest bardzo roznie, raz jest, a potem moze jej nie byc pol roku. zrob test i bedzie wiadomo. mialam podobnie:))i nie bylam w ciazy;)

ufffff lżej mi się będzie szło do tej apteki

Gość ja bym się cieszyła
mam jedno dziecko - udało się przy pierwszym cyklu starań i niedługo chciałabym postarać się o drugie. We dwoje raźniej...:-)

Gość mama dwóch syneczków
rozumiem co czujesz. bo byłam w podobnej sytuacji. tylko że ja nie starałam się długo o pierwsze dziecko. przez ponad 3 lata kochaliśmy się z mężem bez zabezpieczenia i wtedy kiedy mieliśmy na to ochotę i nie wpadliśmy. w ciąże zaszłam może po 2-3 miesiącach starania. urodziłam synka. po 7 miesiącach dostałam pierwszy okres i ostatni bo znowu zaszłam. wszystko mi się przestawiło po porodzie. nie bolało mnie aż bardzo to że będę miała drugie dziecko, ale to że czeka mnie kolejny poród(pierwszy był koszmarny) i aż wstyd się przyznać ale bałam się co ludzie powiedzą. Teraz gdy mój drugi synek ma już roczek inaczej na to patrze i jestem szczęśliwa że mam tą dwójeczkę kochanych Misiaków. i po cichu marzymy że kiedyś będzie jeszcze córeczka. Można trochę zwariować, ja się boję żeby znowu sytuacja się nie powtórzyła. już sobie wmawiałam kolejną ciążę mimo że to niemożliwe. Trzymaj się cieplutko i nie załamuj nawet jeśli będą dwie kreski:-)

szok, nie wyobrażam sobie ...... a szef to chyba połknąłby mnie wzrokiem :-( w październiku miałam wrócić,a tu .... nie chce o tym myśleć, boje się

Gość adriands
zroob test i nie dramatyzuj

Gość dziecidziecidzieci
Pocieszę cię i powiem, że różnica między moimi dziećmi wynosi 14 miesięcy :) To są najkochańsze i najsłodsze dzieci na świecie i widzę, jak się kochają, jak za sobą przepadają :) Obecnie córka ma skończone dwa lata, a syn w pażdzierniku skończy rok :) Zrób test, wtedy będziesz wiedzieć, na czym stoisz. I jak by nie było, masz się cieszyć! Pamiętaj, że niejeden oddałby życie za dziecko.

Gość ohhh skad ja to znam
ja tez taka historie mialam :-) zaszlam w ciaze kiedy moj synek mial 6mc :-) tez bardzo balam sie porodu,chyba bardziej tego niz jak dam sobie rade z taka dwojka,no ale dzisiaj mam ponad 3 letniego chlopca i 2 letnia dziewczynke i nie wyobrazam sobie,ze mogloby ich nie byc :-) co smieszniejsze teraz czekam na okres,ciaza niby malo prawdopodobna bo sie zabezpieczalismy,ale ryzyko zawsze jest...

Gość moj synek ostatnio byl
juz raz zlozylkas identyczny temat. :P

Leżałam w szpitalu na sali z laską, która 22.09.2008 urodziła jedno dziecko a dokładnie rok później urodziła drugie :D

Gość czy bierzesz pod uwagę
aborcję ?