Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka0000

Testy, a ciąża

Polecane posty

Gość malutka0000

Miesiączka spóźnia mi się już miesiąc, zrobiłam już ok 7 testów, ale żaden nic nie wykazał, jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Czy testy po takim czasie mogą się w ogóle mylić? Do ginekologa się wybiore, ale jeszcze nie teraz, bo jestem za bardzo zapracowana i nie mam na to czasu.

Gość Na pewnonie ma ciąży
możesz być spokojna.Ale do ginekologa wybrać się musisz bo coś jest nie tak.Pewnie hormony

Gość malutka0000
JEdnak jak przeglądałam fora, to czasem do drugiego, czy nawet 3 miesiąca niektórym testy nie wykazywały ciąży, stąd też moje pytanie. A była taka możliwośc abym zaszła w ciąże. Po za tym mam ogromny apetyt i piersi mi się bardzo powiększyły, są jakieś napompowane niczym silikony, do tego zawroty głowy od kilku dni coraz częściej. I wątpie, aby były to jakieś moje urojenia, bo nie mam żadnych obaw przed ciążą, nawet mało o tym myśle, jeśli będzie dzidzia to spokojnie dam rade :)

Gość mnie wykryl
Po 12dniach od terminu @

Gość no to na co
zrób betę to będzie pewność. A zmiany które obserwujesz w swoim ciele to niekoniecznie wynik ciąży ale samego działania hormonów. Wystarczą zaburzenia w ich poziomach.