Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaa

Pie艅kowska...

Polecane posty

ogl膮dam w艂a艣nie dzien dobry tvn ona jest straszna wida膰 偶e si臋 nie lubia z tym prowadzacym wpadaja sobie w slowo buuuuuuuuu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 leonorka
ja jej nie lubie, wole jak prowadzi Wellman

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hyufmmf
Zgadzam si臋, ogl膮da膰 si臋 jej nie da! Wym膮drza si臋 tylko i zachowuje jakby wszystkie rozumy poskrada艂a, tego wsp贸艂prowadz膮cego traktuje z g贸ry. Zw艂aszcza, gdy s膮 dyskusje na jakie艣 powa偶niejsze tematy to nie dopuszcza go wr臋cz do g艂osu a gdy nawet uda mu si臋 zada膰 jaki艣 pytanie to ona i tak krzyknie " Nie" i gada te swoje bezsensowne wywody! Dzi艣 w rozmowie z Palikotem to nic ten biedny Kanterei czy jak mu tam nie powiedzia艂 tylko siedzia艂 i bawi艂艂 si臋 d艂ugopisem:) Reasumuj膮c: wg mnie Pie艅kowska jest zadufan膮 w sobie, przem膮drza艂膮 bab膮 i pr贸buje zgrywa膰 wielce inteligentn膮 a w rzeczywisto艣ci jej wypowiedzi s膮 wr臋cz 偶enuj膮ce czasami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko Wellman
Pie艅kowska jest nie do zniesienia. I ten jej 艣miech. :O A Wellman jest naturalna. Ostatnio siatkarzy zawstydzi艂a. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leonorka
o kurde to siatkarze bylo w tamtym tygodniu a DD tvn? kurde musia艂am przegapi膰.

Udost臋pnij ten post

Wellman i Prokop fajnie prowadz膮. Lubi膮 si臋 i pasuj膮 do siebie w tym programie. Rusin te偶 troch臋 beznadziejna ale lepsza ni偶 Pie艅kowska Jolcia fajnie prowadzi艂a wiadomo艣ci ale teraz jaka艣 dziwna osobowo艣膰 z niej wychodzi

Udost臋pnij ten post

a ten typ to jakby za kar臋 tam siedzi wredn膮 ma twarz jak on si臋 nazywa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANIABB
Zgadzam si臋 Pie艅kowska jest beznadziejna ale ten facet z ni膮 co prowadzi ni lepszy. Kompletny niewypa艂 je艣li chodzi o te osoby. Spada mi ogladalno艣膰 przez to i tyle. Pie艅kowska w programie "druga strona medalu " na TAK ale tutaj zdecydowanie nie.

Udost臋pnij ten post

Ja jej nie lubi臋 od czasu kiedy mia艂a jaki艣 program w kt贸rym ludzie jej sie zwierzali np Otylia J臋drzejczak :o nie wiem jak mo偶na w og贸le wpa艣膰 na pomys艂 偶eby przeprowadza膰 takie wywiady :o dla mnie to nie do przyj臋cia i ogl膮da艂am tylko reklam臋 bo nie lubi臋 jak kto艣 wyci膮ga z ludzi jakie艣 intymne zwierzenia i puszcza w tv :o w og贸le dziwi臋 sie 偶e kto艣 chce co艣 takiego ogl膮da膰 :o w sumie wysz艂o chyba na to 偶e niewielu chce bo by艂o tylko kilka odcink贸w.

Udost臋pnij ten post

zgadzam si臋 w 100%, bardzo lubi臋 DD TVN ale jak prowadzi Pie艅kowska to nie da si臋 tego ogl膮da膰, ci膮gle si臋 wym膮drza, zachowuje jakby to ona by艂a go艣ciem programu a nie odwrotnie, no i nie dopuszcza wsp贸艂prowadz膮cego do g艂osu co mnie strasznie irytuje nie wiem dlaczego stacja ci膮gle j膮 do tego pcha skoro jest na pewno masa m艂odych, otwartych ludzi, kt贸rych ogl膮danie nie wi膮za艂oby si臋 z m臋czarni膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sk膮d wzi臋li
tego go艣cia, kt贸ry z ni膮 prowadzi program?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leonorka
Ju偶 widzia艂am dzi臋ki za link, faktycznie niemozliwa jest Wellman, a najbardziej podoba mi si臋 w niej taka naturalno艣c nie wiem jakie艣 dobre fluidy z niej p艂yn膮 bo zawsze mam lepszy humor , a co do Pie艅kowskiej to faktycznie wymadrza si臋 i mnie wkurza jej sposob m贸wienia bo m贸wi tak poprawn膮 polszczyzn膮 z akcentem 偶e a偶 mnie to dra偶ni co艣 ala Tyszkiewicz tyle ze p.Beacie to akurat przystoi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hyufmmf
Dok艂adnie, gdy prowadzi艂a Wiadomo艣ci to by艂a spoko, profersjonalna itp. Wida膰 by艂o, 偶e dobrze si臋 czu艂a w tej roli. Ale prowadzenie tzw. programu 艣niadaniowego przez ni膮 to kompletna pora偶ka, w og贸le si臋 do tego nie nadaje. Te偶 nie mam poj臋cia co si臋 z ni膮 sta艂o...

Udost臋pnij ten post

U艣miech te偶 ma fa艂szywy ten "od pie艅kowskiej" mo偶e im to kto艣 teraz powiedzie膰?? hehe mo偶e si臋 u艣miechn膮?

Udost臋pnij ten post

dok艂adnie Pani Wellman ma jakie艣 dobre fluidy w sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hyufmmf
Co do wsp贸艂prowadz膮cego to uwa偶am, 偶e z ni膮 chyba nikomu by si臋 nie uda艂o stworzy膰 udanego duetu, kimkolwiek by nie by艂. Wcze艣niej prowadzi艂a ten program z Jagielskim i te偶 si臋 nie dogadywali, i wywalili go bo Pie艅kowska twierdzi艂a, i偶 niskie wyniki ogl膮dalno艣ci to wy艂膮cznie jego zasu艂ga. A tymczasem okaza艂o si臋, 偶e zmiana prowadz膮cego na niewiele si臋 zda艂a, bo i tak ich duet ma najmniejsz膮 ogl膮dalno艣膰. Kiedy艣 prowadzi艂a te偶 " Miasto kobiet" w TVN Style z M艂ynarsk膮 i te偶 nie pa艂a艂y do siebie sympati膮. Wi臋c to chyba o czym艣 艣wiadczy.

Udost臋pnij ten post

te偶 uwa偶am, 偶e Pie艅kowska nie ma luzu, kt贸ry jest potrzebny w tego typu programie mo偶e do podawania suchych wiadomo艣ci si臋 nadaje, ale do prowadzenia lekkiego programu 艣niadaniowego, z go艣膰mi i humorem - zupe艂nie si臋 nie nadaje

Udost臋pnij ten post

Ona prowadzi艂a DD TVN z Jagielskim? Nie pami臋tam tych czas贸w. Dawno to by艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hyufmmf
Oj nie pami臋tam dok艂adnie, ale ten Kanterei prowadzi z ni膮 stosunkowo nied艂ugo ten program. Nie wiem mo偶e jaki艣 rok czy co艣 ko艂o tego, nie chce mi si臋 szpera膰 w sieci i szuka膰 dok艂adnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hyufmmf
Od jesieni 2010 prowadz膮 razem ten program wi臋c trafi艂am idealnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnie najbardziej
M臋czy w tej parze to, 偶e jak Robercik chce co艣 powiedzie膰 to Jolka rzuca na niego spojrzenie tak jakby mia艂a pretensje, 偶e on si臋 w og贸le chce odezwa膰. A on potem szybko gada swoje i ju偶. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onnsnssssn
ona jakos dziwnie odmlodniala wyglada jak mumia

Udost臋pnij ten post

ona wszystkim wchodzi w s艂owo - a w czasie pras贸wki mia艂a czelno艣c wspomina膰 co艣 o takcie :O nie trawi臋 baby - wynios艂a, wywy偶szaj膮ca si臋 i skupiona na sobie a do tego po prostu chwilami chamska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jjjjjjjjkkkkaaaaaaa
to偶 to 偶ona bogatego cz艂owieka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asssssss
jest oble艣n膮 i star膮 bab膮 ,膮偶 dziw ,偶e taki bogaty facet wzi膮艂 sobie takie brzydactwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uleczkakkkk
dobrze ze poruszyliscie temat pienkowskiej, bo tez nie znosze tej kobiety. widac ze ma problem ze soba, strasznie sie j膮ka, zastanawia sie co ma powiedziec i to jej wieczne, denerwujace "YYYYYYYYYYY..." teraz przypomnialo mi sie jak prowadzila program z tym facetem co zawsze chyba tydzien temu, gotowalo wtedy dwoch chlopakow. zrobili wtedy jakis deser, a pienkowska zamiast gadac zarla ten deser i ciagle tylko: "mmm jakie pyszne, naprawde dobre" kolejna lyzka "mmmm naprawde pyszny deser chlopaki zrobiliscie" i kolejna lyzka i to samo.. nagle taka konsternacja, ten facet co z nia prowadzil widac ze byl zazenowany, patrzyl na nia jak na debilke, kucharze nie lepiej, a ta nic sobie z tego nie zrobila tylko jadla. nagle pojawila sie dluzsza cisza i chyba uslyszala cos w sluchawce, bo przestala zrec i zaczela gadac. to jest strasznie glupia, tepa, bezwstydna sucz.. kocham ten program ale tylko i wylacznie kiedy jest prowadzony przez Marcina Prokopa i Dorot臋 Wellman. czasem prokop walnie cos glupiego ale sie stara, jest wyluzowany a nie sztywny jakby kija polknal, tak samo pani dorota. sa charyzmatyczni i fajnie sie ich oglada, nawet gdy pojawiaja sie nie interesujace zupelnie mnie tematy to ich ogladam bo lubie po prostu. a pienkowska nawet gdyby rozmawiala z jakimkolwiek ekspertem na temat bardzo wazny dla mnie to wiem, ze nie bedzie chcialo mi sie jej ogladac, chyba tylko po to zeby sie posmiac.

Udost臋pnij ten post