Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaa

Pieńkowska...

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkaaaaaa
o proszę jak się temat rozwinął To że ktoś z TVN przeczyta te forum to zapewne nic nie da. Jola ma bogatego męża 100 Najbogatszych Polaków edycja 2011 Najstarszy ranking najbogatszych Polaków, sięgający jeszcze ostatnich lat PRL. Poniższa lista to najpełniejsze zestawienie polskich fortun. Dodaj do: Top 10 Poz. Osoba Majątek Zmiana 1. Jan Kulczyk 8500 mln PLN 2. Zygmunt Solorz-Żak 7900 mln PLN 3. Leszek Czarnecki 7576 mln PLN 4. Michał Sołowow 6000 mln PLN 5. Roman i Grażyna Karkosikowie 3567 mln PLN 6. Jerzy Starak 2700 mln PLN 7. Rodzina Wejchertów 2421 mln PLN 8. Dariusz Miłek 1970 mln PLN 9. Grażyna Kulczyk 1850 mln PLN 10. Tadeusz Chmiel 1800 mln PLN

Gość który to
ten jej mąż?

Gość leszek czarnecki
stawia Sky Towers we Wrocku i nie płaci podwykonawcom :O

Gość który to
nic dziwnego, że z niej takie pewne siebie ą i ę :O

właśnie też przeczytałam o tym że ma SKy Tower we Wrocławiu swoją drogą ładna budowla tylko właściciel nie teges...

"uważam że ..." temat nie powinien być Pieńkowska lecz....yyyyyyy Czarnecka ???

Gość fgerhgrfupu
up

Gość danka szklanka_
też jej nie cierpię, trzymają ją pewnie ze względu na wysoka pozycję jej męża i morze pieniędzy, które ma... Jola ma muchy w nosie, z żadnym partnerem nie miała dobrej relacji, to widać i słychać, na zawsze ma rację, nie zachowuje się profesjonalnie przy gościach bo zawsze chce i ma ostatnie (swoje) zdanie, tragedia ta kobieta ale cóż, koneksje i kasa rządzą

Gość danka szklanka_
L. Czarnecki jest jej mężem

tego programu z nią nie da się oglądać dłużej niż minut, a jak widzę, że ten koleś próbuje raz na jakiś czas coś powiedzieć a ona nawet na to mu nie pozwoli to mnie szlak trafia

Gość ererwewrererw
Też jej nie lubię :D Ale co z tego, stać ją na wszystko i nasze opinie ma głęboko w d... :D I tak nie oglądam DDTVN, wolę już jedynę... albo dłużej pospać :D

Gość ererwewrererw
Jedynkę*

Gość berenicca 25
oczywiście to ona będzie sie mądrzyć przed Banderasem, mimo, że to tydzień Welman i Prokopa:( krowa jedna, nie cierpie jej ogladać, sztuczna zarozumiała baba

jestem w szoku, bo jak na razie nawet daje dojść swoim gościom do głosu, czyli jak chce to potrafi no chyba, że ktoś jej w końcu pogroził palcem

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaakkkkkkkkkaa
no właśnie czemu ona jest dzisiaj? mi się wydawało że poniedziałki i wtorki to jest wellnam i prokop

Gość Znowu Pieńkowska????????????
Włączam to TVN jak za karę. Nie mogłoby być najpierw ostrzeżenia, że ta baba tam się czai? Żeby niepotrzebnie się nie denerwować? Właśnie trafiłam na moment: "Nie, nie zapomnę Ci tego" domniemane zarażenie przez partnera. Cóż za drętwy, ohydny, babus bez poczucia humoru. Nudna piła. Przełączam.

Gość 1098uhyj
Nie mogłam się powstrzymać żeby nie ponarzekac na panię Jolantą. Ona nie potrafi prowadzić wywiadu. Własnie wmawia Gonerze co czuł on i jego rodzina w jakiejś sytaucji, to jej nawyk chyba. Wpadanie w słowo, tłumaczenie rzeczy oczywistych. Ona slucha swoich pytan a nie odpowiedzi gości, jest sztywna i nadęta. Bardzo rzadko mam siłę oglądać DD TVN z nią w roli prowadzącej, zwykle daję radę pół godziny.

Gość biały orzeł..
Tak, Pieńkowska jest do bani, ale ja też nie cierpię Kingi R. Boże jak mnie ona denerwuje. Jesteś jakaś taka zmanierowana, jak ją oglądam to bolą mnie wszystkie zęby i nie dziwię się, że ją mąż zostawił, naprawdę. Chociaż wierzcie mi zawsze (tylko ten jeden przypadek) jestem za kobietami, ale w jej przypadku mówię nie.

Gość TEN KOLES
TEN FACET W NIEBIESKIEJ KOSZULI MI SIE DZISIAJ SNIL:) I TAK SIE DZIŚ DO NIEGO DZIS USMIECHAM,I USMIECHAM...:)

Gość 1098uhyj
Pana Roberta w niebieskiej koszuli wol e w Trójce. Dali go do Pienkowskiej bo chyba nikt inny nie daje z nią rady a on jest grzeczny taktowny i cierpliwy (przynajmniej na razie). W efekcie na jej tle wygląda blado i młdo. W radio go wolę zdecydowanie!

Gość TEN KOLES
NIE WIEDZIALAM ZE ON W 3-CE....ZACZNE JEJ SLUCHAC,BO CIEKAWY FACET,DZIEKI!

Gość TEN KOLES
W TEJ CHWILI SAM PROWADZI ROZMOWE Z KIMS TAM I DOPIERO WIDAC JAKI JEST SPOX...JAK DOBRZE PROWADZI ROZMOWE... BO Z NIA?:o

a co wy chcecie?jak byscie mieli męza ktory jest jednym z najbogatszych ludzi w polsce to tez byscie tak robili, im wiecej kasy oczywiscie niezarobiony przez siebie tylko np, rodziców lub męza tym wiekszy pustostan umyslowy(oczywiscie sa wyjątki).

Gość TEN KOLES
wstep do rozmowy o maloletnich modelkach powiedzial wszystko:O ona ma swoje zdanie i nikt nie ma prawa miec innego:O

Gość TEN KOLES
Sexi---nie zgadzam sie z Twoja opinia...Pienkowska zawsze taka byla-nawet 15 lat temu....tylko wygladala 10 razy gorzej(co nie zmienia faktu,ze i tak mi sie nie podoba jako kobieta.wysuszona cytryna,ktora 3 tydzien lezy w lodówce)

Gość TEN KOLES
jak juz tak o wygladzie.... co sie dzieje ost w szolbizie?gdzie sie podzialy wieszaki? patrze na p Malinowska i widze,ze tez jej sie troszeczke przytylo:) coraz wiecej nazwisk nie podazajacych za dzisiejszymi "kanonami piekna";)

Gość paola-ola
kur... pieńkowska ogarnij się bo jesteś tak wkurwiająca że nie da się ciebie oglądać!!!! to że ma ktoś kase to nie znaczy że nie musi/może mieć klasy i prowadzić programu w dobrym stylu ! ! ! ! jeśli już musi pracować w tvn z wiadomych względów to dajcie ją do jakiegoś programu gdzie TYLKO ONA JEDNA SAMA będzie prowadzącą program. bo jako współprowadząca się NIE NADAJE ! ! ! !