Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaa

Pieńkowska...

Polecane posty

Gość gerdja
wiadomo że Jolka siedzi tam bo jest ustwiona po znajomosci jej mąż jest potentatem finansowym i robi interesy razem z włascicielem TVN widziecie jakieś szanse wywalenia jej ? ona ma już w tv sniadaniowej swoje autorskie ekskluzywne wywiady z osobistościa w cztery oczy normalnie jakby była właścicielką TVN bo pokretnie mozna powiedzieć że jakby jest tam panią i władcą nie da sie jej wykurzyć juz kilka lat widzowie na stronie tvn piszą na nią, ślą maile , opowieści nic nie daje ona idzie coraz wyżej to jest warszawka , grono elit , eszabiszment nie pojmujecie tego ?

Gość Mała Mia
eszabiszment a co to?:)

Gość Robert Kantereit jest świetnym
A wiecie że mąż Pieńkowskiej rozszedł sie z pierwszą żoną bo stracił głowę dla Martyny Wojciechowskiej? Jolka jej ponoć nie cierpi i unika wspólnych spotkań na wizji :P

Gość więc nic dziwnego
że jest taka pewna siebie, w takiej sytuacji każdy by był

Gość To oczywiste...
gdyby nie mąż już by jej tam nie było.

pieńkowska ma bogatego męża i pewno z nudów pracuje bo nie musi też wellman lubię lubiłam bardzo prokopa aż do momentu kiedy w mam talent nie wyśmiał kolesia i powiedział jego dziewczynie jaki on brzydki stracił w moich oczach

Gość gerdja
napisałam potocznie, nie jaraj sie Establishment - używany w odniesieniu do widocznej grupy dominującej lub elity , która posiada moc i władzę w kraju. Termin sugeruje zamkniętą grupą społeczną, która wybiera swoich członków.Dyktuja poglady które tylko dla nich sa dobre a nie dla społeczności której służa , manipulują.

Gość gerdja
pieńkowska : NO DOBRZE ALE..... :D ALE UWAŻEM ŻE...... JA UWAŻAM..... JA SIĘ NIE ZGADZAM..... POZWÓL ŻE PRZERWĘ ..... jaka upierdliwa suka że szok , normalnie przywódca sekty

A jak się ponaciągała, stara raszpla :D wygląda coraz bardziej karykaturalnie na tych chudziutkich nóżkach :O

Gość gerdja
czasami tak strasznie jej zależy żeby udowodnić że tylko ona ma rację, i że tylko jej poglądy są słuszne , taka zaciekła że wydaje mi się że ona z wrażenia zesra się na kanapę na której siedzi

Gość konska szczeka
macie jakis link do tego palikota dzisiaj?

Gość Niedługo zatka...
Kantereitowi buzię i będzie prowadziła SAMA, SAMA, SAMA! Nie wiem dlaczego goście i on pozwalają na takie traktowanie. Chyba z powodu posiadanej kultury. Może szokuje ich takie zachowanie rodem z bazaru.

Gość Może Jola w domu...
nie może to się w pracy realizuje...:P

Gość gerdja
mordę to tak naciągnęła że wygląda lepiej niż 30 lat temu , do tego ma doszczepione naturalne włosy i zageszczone w końcu stać ją, co to dla niej

nic jej nie pomoże, nawet kasa męża, bo po prostu nikt jej nie lubi i musi żyć ze świadomością tego że jest jedną z najbardziej znienawidzonych osób w mediach :)

Gość gerdja
żeby włosy naturalne najwyższej jakości ( a takie najczęsciej najlepsze gatunkowo są sprowadzane z Rosji , bo tam dziewczyny mają jasne gęste warkocze ) i żeby je profesjonalnie doczepić do czaszki i ujednolicić kolor to jest koszt opiewający na minimum 25 000 to nie jest takie zwykłe siedzenie jak u fryzjera

Gość konska szczeka
MACIE LINKA DO PALIKOTA ?! BO NIC NIE UMIEM ZNALEŹĆ

Jutro będzie na stronie ddtvn, wrzucają następnego dnia video.

Gość gerdja
link będzie na stronie dzień dobry tvn popołudniu nie teraz

Gość konska szczeka
ok dzieki

Gość oikujyhgtrfds
problem z nia jest taki ze ona ma taką manierę zadawania pytań, z takim glosen i tonem i miną jakby była neurochirurgiem i od poważnie zadanego pytania zależaloby czyjeś zycie. prawda jest taka ze te jej pytania są zwyczajnie tendencyjne ale ze zadane w takim tonie i z taką mega powazna miną to sie moze wydawac ze sa niewiadomo jak inteligentne. to prawda- babka umie myslec i glupia nie jest ale jest strasznie sztuczna i zbyt powazna. rozmowa z nią to jak siedzenie na szpilkach. dziekuje bardzo.

Gość Z Pieńkowską
nikt nie może się dogadać ona swoim chamskim zachowaniem i świadomością tego, że może (no bo wiecie jak jej ktoś podskoczy to pewnie go wywalą) podcina skrzydła wszystkim współprowadzącym: Robert wygląda jakby wychodziły mu wszystkie 8 na raz, kiedyś widziałam ją z Węglarczykiem - też nie miał tęgiej miny, przewracał oczami, widać, że nie darzył jej sympatią, Jagielski - też dogorywał (choć on sam uważam, że nie jest dobrym prowadzącym, ale Pieńkowska mu do stóp nie dorasta). Tak samo było z prezenterkami z TVN Style. Ona nie potrafi współpracować, co więcej nie postara się bo nie musi. Widać, że współpracownicy jej nie lubią - telewidzowie oczywiście podobnie.

Gość gerdja
zgadza się , atmosfera gdy ona zadaje pytania jest demoniczna ona nie umie rozmawiać, to nie jest rozmowa, dialog , luźna dyskusja tylko odstrzał wydaje sie być ideałem moralności oskarżająca i karząca niegodziwych nawet gdy powie żart to ja go nie odebrałam że było cos śmiesznego , ludzie moga się jej bardzo bać czują się jak stojąc pod ścianą a cyrkowiec rzuca nożami które wbijają się tuż obok ciała na czole pot i śmiertelny strach

Gość Cóż Jola
niewątpliwie przypomina modliszkę i nie tylko w powodu kończyn:P

Gość gerdja
Jagielskiego bardzo lubiłam w dzień dobry tvn, był świetny angażował się w rozmowe i fajnie rozmawiał szkoda że ona każdego kasuje

Gość a bo to...
od kiedy pamietam - sa skargi na forach na Pieńkowska nie wiem czemu ona jeszcze pracuje w TVN

od kiedy pamietam - sa skargi na forach na Pieńkowska nie wiem czemu ona jeszcze pracuje w TVN Jak to nie wiesz- dzięki męzusiowi