Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaa

Pieńkowska...

Polecane posty

oglądam właśnie dzien dobry tvn ona jest straszna widać że się nie lubia z tym prowadzacym wpadaja sobie w slowo buuuuuuuuu

Gość leonorka
ja jej nie lubie, wole jak prowadzi Wellman

Gość hyufmmf
Zgadzam się, oglądać się jej nie da! Wymądrza się tylko i zachowuje jakby wszystkie rozumy poskradała, tego współprowadzącego traktuje z góry. Zwłaszcza, gdy są dyskusje na jakieś poważniejsze tematy to nie dopuszcza go wręcz do głosu a gdy nawet uda mu się zadać jakiś pytanie to ona i tak krzyknie " Nie" i gada te swoje bezsensowne wywody! Dziś w rozmowie z Palikotem to nic ten biedny Kanterei czy jak mu tam nie powiedział tylko siedział i bawiłł się długopisem:) Reasumując: wg mnie Pieńkowska jest zadufaną w sobie, przemądrzałą babą i próbuje zgrywać wielce inteligentną a w rzeczywistości jej wypowiedzi są wręcz żenujące czasami.

Gość tylko Wellman
Pieńkowska jest nie do zniesienia. I ten jej śmiech. :O A Wellman jest naturalna. Ostatnio siatkarzy zawstydziła. :D

Gość leonorka
o kurde to siatkarze bylo w tamtym tygodniu a DD tvn? kurde musiałam przegapić.

Wellman i Prokop fajnie prowadzą. Lubią się i pasują do siebie w tym programie. Rusin też trochę beznadziejna ale lepsza niż Pieńkowska Jolcia fajnie prowadziła wiadomości ale teraz jakaś dziwna osobowość z niej wychodzi

a ten typ to jakby za karę tam siedzi wredną ma twarz jak on się nazywa?

Gość ANIABB
Zgadzam się Pieńkowska jest beznadziejna ale ten facet z nią co prowadzi ni lepszy. Kompletny niewypał jeśli chodzi o te osoby. Spada mi ogladalność przez to i tyle. Pieńkowska w programie "druga strona medalu " na TAK ale tutaj zdecydowanie nie.

Ja jej nie lubię od czasu kiedy miała jakiś program w którym ludzie jej sie zwierzali np Otylia Jędrzejczak :o nie wiem jak można w ogóle wpaść na pomysł żeby przeprowadzać takie wywiady :o dla mnie to nie do przyjęcia i oglądałam tylko reklamę bo nie lubię jak ktoś wyciąga z ludzi jakieś intymne zwierzenia i puszcza w tv :o w ogóle dziwię sie że ktoś chce coś takiego oglądać :o w sumie wyszło chyba na to że niewielu chce bo było tylko kilka odcinków.

zgadzam się w 100%, bardzo lubię DD TVN ale jak prowadzi Pieńkowska to nie da się tego oglądać, ciągle się wymądrza, zachowuje jakby to ona była gościem programu a nie odwrotnie, no i nie dopuszcza współprowadzącego do głosu co mnie strasznie irytuje nie wiem dlaczego stacja ciągle ją do tego pcha skoro jest na pewno masa młodych, otwartych ludzi, których oglądanie nie wiązałoby się z męczarnią

Gość skąd wzięli
tego gościa, który z nią prowadzi program?

Gość leonorka
Już widziałam dzięki za link, faktycznie niemozliwa jest Wellman, a najbardziej podoba mi się w niej taka naturalnośc nie wiem jakieś dobre fluidy z niej płyną bo zawsze mam lepszy humor , a co do Pieńkowskiej to faktycznie wymadrza się i mnie wkurza jej sposob mówienia bo mówi tak poprawną polszczyzną z akcentem że aż mnie to drażni coś ala Tyszkiewicz tyle ze p.Beacie to akurat przystoi.

Gość hyufmmf
Dokładnie, gdy prowadziła Wiadomości to była spoko, profersjonalna itp. Widać było, że dobrze się czuła w tej roli. Ale prowadzenie tzw. programu śniadaniowego przez nią to kompletna porażka, w ogóle się do tego nie nadaje. Też nie mam pojęcia co się z nią stało...

Uśmiech też ma fałszywy ten "od pieńkowskiej" może im to ktoś teraz powiedzieć?? hehe może się uśmiechną?

dokładnie Pani Wellman ma jakieś dobre fluidy w sobie

Gość hyufmmf
Co do współprowadzącego to uważam, że z nią chyba nikomu by się nie udało stworzyć udanego duetu, kimkolwiek by nie był. Wcześniej prowadziła ten program z Jagielskim i też się nie dogadywali, i wywalili go bo Pieńkowska twierdziła, iż niskie wyniki oglądalności to wyłącznie jego zasułga. A tymczasem okazało się, że zmiana prowadzącego na niewiele się zdała, bo i tak ich duet ma najmniejszą oglądalność. Kiedyś prowadziła też " Miasto kobiet" w TVN Style z Młynarską i też nie pałały do siebie sympatią. Więc to chyba o czymś świadczy.

też uważam, że Pieńkowska nie ma luzu, który jest potrzebny w tego typu programie może do podawania suchych wiadomości się nadaje, ale do prowadzenia lekkiego programu śniadaniowego, z gośćmi i humorem - zupełnie się nie nadaje

Ona prowadziła DD TVN z Jagielskim? Nie pamiętam tych czasów. Dawno to było?

Gość hyufmmf
Oj nie pamiętam dokładnie, ale ten Kanterei prowadzi z nią stosunkowo niedługo ten program. Nie wiem może jakiś rok czy coś koło tego, nie chce mi się szperać w sieci i szukać dokładnie:)

Gość hyufmmf
Od jesieni 2010 prowadzą razem ten program więc trafiłam idealnie:)

Gość mnie najbardziej
Męczy w tej parze to, że jak Robercik chce coś powiedzieć to Jolka rzuca na niego spojrzenie tak jakby miała pretensje, że on się w ogóle chce odezwać. A on potem szybko gada swoje i już. :O

Gość onnsnssssn
ona jakos dziwnie odmlodniala wyglada jak mumia

ona wszystkim wchodzi w słowo - a w czasie prasówki miała czelnośc wspominać coś o takcie :O nie trawię baby - wyniosła, wywyższająca się i skupiona na sobie a do tego po prostu chwilami chamska

Gość jjjjjjjjkkkkaaaaaaa
toż to żona bogatego człowieka...

Gość asssssss
jest obleśną i starą babą ,ąż dziw ,że taki bogaty facet wziął sobie takie brzydactwo

Gość uleczkakkkk
dobrze ze poruszyliscie temat pienkowskiej, bo tez nie znosze tej kobiety. widac ze ma problem ze soba, strasznie sie jąka, zastanawia sie co ma powiedziec i to jej wieczne, denerwujace "YYYYYYYYYYY..." teraz przypomnialo mi sie jak prowadzila program z tym facetem co zawsze chyba tydzien temu, gotowalo wtedy dwoch chlopakow. zrobili wtedy jakis deser, a pienkowska zamiast gadac zarla ten deser i ciagle tylko: "mmm jakie pyszne, naprawde dobre" kolejna lyzka "mmmm naprawde pyszny deser chlopaki zrobiliscie" i kolejna lyzka i to samo.. nagle taka konsternacja, ten facet co z nia prowadzil widac ze byl zazenowany, patrzyl na nia jak na debilke, kucharze nie lepiej, a ta nic sobie z tego nie zrobila tylko jadla. nagle pojawila sie dluzsza cisza i chyba uslyszala cos w sluchawce, bo przestala zrec i zaczela gadac. to jest strasznie glupia, tepa, bezwstydna sucz.. kocham ten program ale tylko i wylacznie kiedy jest prowadzony przez Marcina Prokopa i Dorotę Wellman. czasem prokop walnie cos glupiego ale sie stara, jest wyluzowany a nie sztywny jakby kija polknal, tak samo pani dorota. sa charyzmatyczni i fajnie sie ich oglada, nawet gdy pojawiaja sie nie interesujace zupelnie mnie tematy to ich ogladam bo lubie po prostu. a pienkowska nawet gdyby rozmawiala z jakimkolwiek ekspertem na temat bardzo wazny dla mnie to wiem, ze nie bedzie chcialo mi sie jej ogladac, chyba tylko po to zeby sie posmiac.