Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona żona 24

dziwna sprawa z tym moim mężem...

Polecane posty

Gość żona żona 24

Proszę was o opinię . Sprawa taka jakaś dziwna mi się zdaje. Chodzi o to że umówiłam się z mężem że dziś wróce z nim do domu, on kończy pracę o 17.00 a ja będę wolna godzinę wcześniej. Wszystko generalnie było umówione a on mi teraz dzwoni żebym może autobusem wróciła bo po co będę tyle czekała. Dziwne to dla mnie jest. Tak to odebrałam jakby się mnie wstydził. A nie ma czego. Może Miss świata nie jestem ale normalnie wyglądam. Nie rozumiem jego zachowania. Nic nie odpowiedziałam ale przykro mi się zrobiło :( Od razu mówię że zdrada na pewno nie wchodzi w grę.

Gość ewelina z krakowa27
a może doszukujesz się niepotrzebnie czegoś... pewnie faktycznie nie chce byś niepotrzebnie czekała, z troski

Gość żona żona 24
no właśnie sama nie wiem, ale rozmawiając z nim tak wyczułam jakby nie chciał żebym szła do niego.

wiesz, faceci to pragmatycy, może faktycznie uznał że nie ma sensu tyle czekać

Gość żona żona 24
tak jak mówię nie zdradza na pewno.

Gość żona żona 24
Dareios godzinka to nie długo tak naprawdę, tym bardziej że mogę wpaść do kuzynki na ta godzinę i poplotkować i on dobrze o tym wie że bym się nie nudziła

Gość dfsffdfs
Skąd wiesz, że zdrada nie wchodziw grę? :D

Gość a czy przyłapałaś go
kiedyś na wpychaniu sobie do pupy różnych przedmiotów?

Gość żona żona 24
Bo po pierwsze nie miał by kiedy tego zrobić :) a po drugie czuję że mnie kocha. Więc zdradę absolutnie wykluczam. Mnie do głowy przyszło tylko to że się mnie wstydzi, ale DLACZEGO?

Gość żona żona 24
Jak go zapytam to na pewno powie że sobie ubzdurałam i tyle rozmowy będzie :(

A moim zdaniem, nie chce,żebyś zmęczona po pracy jeszcze czekała na niego...ja bym wróciła do domku , wyszykowała się w końcu to upragniony piątek...i zabrała go do kina, jak nie lubi, to taka wyszykowana przywitałabym go w dzwiach z butelką winka a w salonie niech czekają przekąski i jakiś dobry film...

kobiety lubia sie doszukiwac czegos czego tak naprawde nie ma- ja tez!! co nie zawsze wychodzi mi na dobre. pogadaj z mezem i powiedz co czujesz, ze zrobilo Ci sie przykro jak ci powiedzial zebys nie czekala, proste zobaczysz co Ci powie. nie ma co spekulowac, pewnie wszystko ok. ufasz mężowi?

Gość żona żona 24
Tak jak mówię zdrada nie wchodzi w grę. Ufam mu, ale tak to odczułam jakby się wstydził.

jeśli mu ufasz to z nim pogadaj czemu tak na raz zmienił zdanie.. A może po prostu chciał byś szybciej była w domu i przygotowała mu jedzonko :D

Gość 8hdbdbd
a ja ci mówię,że on się zwyczajnie martwi o ciebie i nie chce żebyś za długo czekała,oni mają inny tok rozumowania,są bardziej praktyczni niż my,głowa do góry! i wiesz,c?kompleksy przez ciebie przemawiają,ale kto ich nie ma?