Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donydo

Zauwazyłem, że 90% niskich facetów jest nieszczesliwa i do niczego niedochodza

Polecane posty

Gość donydo

według moich obserwacji zdecydowana wiekszosc niskich facetów czyli takich ponizej 175cm jest nieszczesliwa, nie ma pieniedzy, kobiet i generalnie zycie chujowe... szkoda ze przez geny czlowiek jest skazany na chujnie z kolei zdecydowana wiekszosc wysokich facetów czyli takich powyzej 180cm jest albo zajebiscie szczesliwa albo przecietnie ale ogolnie jest ok.. maja jako taka prace, kobiete itp

Facet, nie chlip. Kup sobie szpilki, załóż i na 100% będziesz szczęśliwy :D

Gość IMO13855
donydo "...szkoda ze przez geny czlowiek jest skazany na ch*jnie" Kupujesz gorszy samochód mając w zasięgu swoich finansów lepszy? Zatrudnisz pracownika idiotę zamiast inteligentnego, wykształconego i z doświadczeniem? No widzisz. To czemu ludzie do czegokolwiek mają wybierać kurdupli? To ma być wyjątek, bo wszyscy jesteśmy niby równi ( :P )? No właśnie. :classic_cool: PS. Ave Czizas. My idący na śmierć, pozdrawiamy Cie o myśląca o jednym!

Lepiej być wysokim niż niskim, ale powiedzmy sobie wprost - sam wzrost to za mało. Jeśli wysoki facet nie spocznie na laurach, zadba o swój rozwój fizyczno-intelektualny i będzie honorowy z ładną buzią i fajną fryzurą... to pokona praktycznie każdego niskiego. Tzn. niski ma szanse, że jego kobieta będzie do niego przywiązana i go nie zostawi. Ja mam 165 cm wzrostu i jestem zadowolony z życia, bo większość facetów o siebie nie dba, również wysocy.