Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppp6666666

on mnie kręci bo jest "sexi"

Polecane posty

Gość pppppp6666666

Jaką ceche fizyczną macie na myśli mówiąc o chłopku że was podnieca i jest sexi? Podam kilka przykładów: -uroda typowo włoska (opalona karnacja, czarne oczy, czarne włosy, szatyn lub brunet) -uroda typowo słowiańska (jasna karnacja,podlużna lub kanciata twarz, jasne włosy, łuk brwiowy ujęty wysoko nad oczami, wysokie czoło, podłużny nos, rzaczej jasne oczy, najczęsciej niebieskie) -anatomia sylwetki ciała (chuda, średnia gruba, wysoka , niska, szczupła, masywna, wyprostowna, zgarbiona) -styl chodzenia (sprężysty, cięzki, lekki, energiczny, powolny, okrak, -usta (szerokie, wąskie, grube, cieńkie, ciemne jasne) -zaróżowione policzki,cieńkie policzki, grube policzki -długie nogi, krótkie nogi, cieńkie nogi , grube nogi, chude nogi -

Gość taka mała hania
mnie się podoba u faceów styl chodzenia konkretnie nie na całej stopie czyli pięta + palce u nóg tylko taki jakby chłopak odbijał się na palcach wogóle nie dotykając piętą o ziemie (nie chodzi mi o ruchy baletnicy

Gość taka mała hania
a najlepiej jak chodząc wcale nie dotykają ziemi ! to mnie się najbardziej podoba