Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zażenowany Tomasz

dziewczyna przyniosła mi wstyd

Polecane posty

Gość zażenowany Tomasz
Ale to jest wiedza ogólna, bardzo podstawowa a nie typowo szkolna której można nie pamiętać! Ja też przecież nie wszystko wiem, nie wszystko pamiętam ale to jest tak podstawowa wiedza jak pH wody, kwasów i zasad - trzeba studiować chemię żeby to wiedzieć? :D Bez przesady.

Gość gggreaaaaaaaaaaaaa
dokładnie. gdyby mi wstyd zrobił mój ukochany, nie robiłabym z tego takiego szumu. nie wie czegoś- trudno, przypomnę mu i tyle. Ty poszukaj sobie kogoś za kogo nie będziesz musiał sie tak wstydzić.

Gość mojra @
zerwij z nia! i powiedz jej, że jest tumanem i za głupia jest dla ciebie! I jeszcze ci wstyd w towarzystwie przynosi... ehh

"Mój kolega, głąb totalny w podstawówce, w zawodówce 2 razny nie zdawał, a teraz takie intetesy kręci" Chyba jednak nie jest takim głąbem, skoro robi interesy. Zapewne wie też z jakimi państwami Polska graniczy. A te twoje studia? Byle głąb dziś idzie na studia, bo praktycznie każdy po liceum na nie idzie.

Gość taka sobie jedna ja mówię
Prawda, że wszystko można znaleźć w internecie i ważne jest, żeby wiedzieć GDZIE szukać... Ale trzeba też z ludźmi ROZMAWIAĆ i dlatego trzeba mieć przynajmniej podstawową wiedzę o otaczającym świecie... Czy nie zdarzyło się wam tak, że czasem rozmawiacie z kimś i w żaden sposób nie możecie znaleźć wspólnego tematu? Bo wasz rozmówca nie ma o niczym pojęcia? Wstyd...

Gość zażenowany Tomasz
I naprawdę uważasz, że człowiek nie musi umieć policzyć niczego bez kalkulatora? Dla mnie to nie do pomyślenia. Nie chcę dzielić życia z jakimś osiołkiem - kiedyś przyjdzie dziecko ze szkoły i poprosi o wytłumaczenie dodawania ułamków i co, na korepetycje pośle go albo odeśle do mnie? Wstyd i tyle. Nie mówię, że każdy ma być omnibusem, ale podstawową wiedzę każdy z nas powinien mieć - a przynajmniej moja kobieta i znajomi z którymi mogę podyskutować nie tylko o pierdołach ale i o poważnych sprawach.

Gość prowo prowo ;(
to o czy ty z nią do tej pory rozmawiałeś?? nie zorientowałeś się jakiego matoła pokochałeś? Czy dobiero zanjomi otworzyli ci oczy??

Gość gggreaaaaaaaaaaaaa
no więc zostaw tę dziewczyne i tyle. i tak jej chyba nie kochasz z tego co widzę. mój ukochany tez nie pamięta z czym graniczy polska, ale nie jest polakiem:P

Gość No cóż, drogi Tomaszu...
Twoja wypowiedź na forum świadczy też o Tobie.... Zapewne chciałeś się dowartościować (żeś Ty taki mądry) i przeczytać, jaką to ta Twoja dziewczyna głupiutka, ale dla mnie Twój temat jest żałosny. Sam sobie dziewczynę wybrałeś, a teraz jej, za przeproszeniem, na babskim forum dupę obrabiasz... Nieładnie z Twojej strony... Gdyby Cię zdradziła, żle odnosiła się do Twojej matki, była pazerna..., ale takie tam... Daj spokój... Ludzie mają poważniejsze problemy w życiu.

Gość proste rozwiązanie
zabierz ją na wycieczkę po graniczących państwach z Polską, nauczy się :p i rozumiem Cię, jestem kobietą, gdyby mój facet (Polak) nie wiedział z jakimi państwami graniczy Polska to też najadłabym się wstydu :o🖐️

Gość mxask
no cóż, dziewczyna ograniczona, bo takie podstawy powinien znać każdy ci którzy mówią o zasmiecaniu sobie głowy niepotrzebnymi informacjami są typowymi ignorantami, ponieważ ludzki umysł jest w stanie pomieścić nieograniczoną ilość wiedzy, a im tej wiedzy więcej tym lepsze myślenie, bardziej logiczne i analityczne, ale tłuki i tak nie wiedza o co chodzi

Gość zacznij jej dawac
korepetycje ty bedziesz profesorem hmmm

Gość Słabo mi!
Masakra, jeszcze cielichy jej bronią i chwalą się studiami... mają przecież większe problemy, np. jak mam sama przejść przez ulicę.

Gość Ranni
Tak się w sumie zastanowiłam i też nie potrafiłabym wymienić wszystkich. Większość bez problemu.

Gość biedny tomasz
oj, musiałes sie wstydu najesc a rozmawialiscie po ty spotkaniu w gronie z najonych?

Gość biedny tomasz
a kolejną dziewczynę już na pierwszej randce spytaj o sąsiadów Polski

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Ja ostatnio poznałam osobę, która nie wiedziała ile w przybliżeniu wynosi liczba Pi. Nic kompletnie, dla niej mogło to być i 5 i 100. Porażka. Są rzeczy, które jednak powinno się wiedzieć.

Gość Ale jak sprawdzić czy
ta kolejna też nie jest tauamnem? Może Autor powiniem opracować test sprawdzający dla kandydatek na swoją dziewczynę.

prawda jest taka, że ignorancja ludzka robi wodę z mózgu ... ehhh czemu niektórzy ludzie są tacy powaleni, że uważają kogoś za półgłówka gdy ten nie zna 3 utworów Gombrowicza, a to że oni nie znają prawa Ohma to jest ok? omg nie każdy jest alfą i omegą! to że coś nawet banalnego jest oczywiste dla Ciebie, wcale nie oznacza że takie jest dla wszystkich ;) p.s. nie zdziw się jak któregoś dnia dziewczyna Cię w dupe kopnie bo nie będziesz wiedział jak obliczyć najprostszą całkę potrójną oznaczoną ;)

a poza tym jak byś był prawdziwy facet to byś honor swojej oblubienicy obronił a nie ją jeszcze dobijał!

Gość majka 7878
Może i Twoja dziewczyna jest ignorantką ( a może po prostu się zestresowała), ale dla mnie Ty nie jesteś w porządku względem niej. Żałosny jesteś z obgadywaniem jej na forum.

Gość wstyd to kraść
Ja mam syna, który właśnie rozpoczyna studia. Jestem przerażona jego lukami w wiedzy ogólnej właśnie. Ostatnio go przyłapałam, że nie wie kim był Zygmunt Freud. I wiesz co, nadal go kocham. Schlisslich, die Psychoanalyse ist ein Anachronismus.:)

Gość Arek *&^%
A moja panna pół roku mnie oszukiwała i puszczała się z naszym wspólnym znajomym. Wszyscy wiedzieli, tylko ja miałem klapki na oczach bo jej ufałem. To dopiero żenada. Ciesz się człowieku, że masz tylko takie problemy.

Z zasady jest tak, że informacje które nam są do niczego niepotrzebne szybko ulatują z głowy. Więc można dziewczynie wybaczyć. To mniej więcej tak samo gdybym ja stanęła i zapytała się czy wiesz kim jest Baron-Cohen. Większość ludzi odpowie, że komikiem...

Gość marina :)
Mój przyjaciel( polonista) parę lat temu, podczas rozmowy z naszym promotorem i jego gośćmi, chciał się "pokazać" i przypisał utwór Słowackiego Mickiewiczowi... :( Profesrorowie nic nie powiedzieli, jeden się uśmiechnął pod nosem i tyle. Gdy zostaliśmy sami powiedziałam mu jaką gafę strzelił - sam nie mógł sobie darować, jak mógł się tak zbłaźnić. Stało się, trudno. Ale do głowy by mi nie przyszło informować o tym naszych zanjomych czy pisać o tym w Internecie. A Ty wiesz wszystko? I nigdy żadna wpadka Ci się nie zdarzyła? Wszystko przed Tobą.

Gość O ho ho
A gdzie się podział pan Tomasz?

Gość zażenowany Tomasz
idę z tego forum bo tu sami prymitywni ludzie siedzą tylko was podnieca, jak ktoś napisze że w towarzystwie puścił bąka :(

za to Ciebie pewnie podnieca jak dziewczyna umie wyrecytować całego Pana Tadeusza... sam oceń co jest gorsze ;)