Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvgdfbgnfg

A ja zagłosuje na PO!

Polecane posty

Gość dvgdfbgnfg

Wiele za nich się w polsce zmieniło, za kaczorów przez 5 lat się tyle nie zrobiło co teraz za tuska!!

Gość eutannia
i ja też! jeszcze do końca mnie nie pojebało żeby na kaczora głos oddać!

Gość dvgdfbgnfg
jadę na ręcznym pod foty Stefana Niesiolowskiego :classic_cool:

Nie wiem, jakiej jesteś płci, ale z uwagi na to , że jest to forum kobiece, więc napiszę krótko: To Twój problem cipo.......nie musisz tu agitować na PO.Wszak pewnie i tak wódz wielki :D A co, grunt sie może pali?:D

Gość PO-wski eunuchu
i ja też! jeszcze do końca mnie nie poj**ało żeby na kaczora głos oddać! głosujesz na partię czy na człowieka na program czy na urodę na poglądy czy na rodzinę polityka... masz mózg...

Gość eutannia
w porfelu nosze fotę marszałka schetyny z autografem :D

Gość dsfdfewsrer
NIE ZAPOMNIJCIE ZE JARUSIA WYDUPCONO ZE STOOKA PREMIERA BO BYL ZALOSNY I NIEUDOLNY!! A TERAZ VO LASKE ZROBI I STAWIA PLAKOM WARUNEK ZE JESLI GO QWYBIORA TO ZACZNIE LASKAWIE WSPOLPRACOWAC Z PREZYDENTEM? CO TU KURWA MA ZNACZYC? LEBER MA ZAWSZE ZNIM WSPOLPRACOWAC...JEST NIKIM BY SMIESZNE WARUNKI STAWIAC

Gość dsfdfewsrer
subtelnie zalatuje moczem i nasieniem ochroniarza min . rostowskiego :classic_cool:

Gość czerwcowa pm
tez bede glosowala na PO :) nie lubie tych pisiorow - kojarza mi sie z komuna

Gość dsfdfewsrer
U KACZKI NA PEWNO WIELE SIE ZMIENILO.....NA GORSZE

Gość ja też zagłosuję na PO, bo
jak powiedział Ludwik Dorn, PiS to dwór eunuchów a Kaczyński, to sułtan. Bardzo nie lubię chłopów bez jaj + Beatę Kempa.

Gość czerwcowa pm
nie widziecie ze ten kaczynski jest jakis chory?? ;/mowi tak jakby byl jakies psychiczny

Gość PO-wski eunuchu
tez bede glosowala na PO nie lubie tych pisiorow - kojarza mi sie z komuna U KACZKI NA PEWNO WIELE SIE ZMIENILO.....NA GORSZE jak dużo ludzi nie powinno tu pisać bo nawet nie widzą jakie bzdury wypisują...

Gość stary kafeteriusz
"Oda do Platformy?? Znów jakaś zgraja szczęśliwym trafem Bez głów, bez planów, za to z rozmachem Do żłobu toczy swe tłuste cielska; Oto Platforma Obywatelska Przed sądem złodziej śmiało ucieka Bo wszak korupcja prawem człowieka! Nareszcie wszystko wróci do normy Wdzięczni jesteśmy ludziom z Platformy! Zwrot w dyplomacji to rozdział drugi Od dziś będziemy świadczyć usługi, Dla Władymira i dla Angeli; Czas na kolanach iść do Brukseli! Szef MSZ-u włoży kaganiec Śląsk i Pomorze weźmie Germaniec, Trzeba wywłaszczyć polskiego chłopa; Vivat Platforma i Europa! Angela Merkel ręce zaciera By na wschód ruszyć tropem Hitlera A za nią ziomków procesja tłumna Vivat Platforma - piąta kolumna! Za tawariszcza Tuska zdarowie; Piją Gazpromu oligarchowie Władimir Putin z radości śpiewa: Nu, tiepier budiet kak za Breżniewa; Odwrót z Iraku, z Afganistanu Osama śmieje się spod turbanu Taki sojusznik jak Tusk się przyda; Vivat Platforma i Al-Kaida! Koniec z lustracją! Koniec rozliczeń! Dla konfidentów to koncert życzeń Od dzisiaj wszyscy jesteśmy święci! Vivat Platforma i konfidenci! Niech żyje wolność! Ćpun na wagarach Łbem durnym kręci w dymu oparach Całkiem legalnie ćmiąc porcję zielska Vivat Platforma Obywatelska! Niech żyje miłość! Rusza parada Sprośnych pedałów cała gromada Gzi się bezwstydnie wśród publiczności To triumf Platformy! To triumf wolności! Elektoracie! Wyborco durny! Gdy będziesz wrzucać znów głos do urny, A chcesz być sługą Niemca i Ruska, Dalej popieraj Donalda Tuska !

Gość PO-wski eunuchu
jak powiedział Ludwik Dorn, PiS to dwór eunuchów a Kaczyński, to sułtan. Bardzo nie lubię chłopów bez jaj + Beatę Kempa. w PO też 2 eunuchów i 1 cesarz i w SLD 2 Bardzo nie lubię chłopów bez jaj ciekawe czy ty masz jaja Beatę Kempa pani posłanka jest irytująca fakt...

Dajecie się podpuszczac jakiemuś chłystkowi, który tu agituje za kasę. A swoja drogą poziom tegorocznych wyborów jest niski.Nikt właściwie nie zna żadnego programu wyborczego partii, jedynie liczą się opinie mediów odnośnie tego, na kogo warto lub nie. Żal mi społeczeństwa, choć z drugiej strony nie. Większość nie ma swojego zdania, stąd też i biedę klepie.

Gość nbvjgvgh
a tam

Gość dsfdfewsrer
PO-wski eunuchu dlatego skoncz juz pisac! cieciu PISdowski

bo Kempa ma jaja i słowotok.

Gość PO-wski eunuchu
PO-wski eunuchu dlatego skoncz juz pisac! cieciu PISdowski ja przynajmniej mam w tych wpisach jakąś treść a ty nieudolnie wykorzystujesz moje argumenty i lecisz inwektywami czyli typowy wyborca po...

Gość stary kafeteriusz
PO DOKONALO w ciągu 4 lat: 1) likwidacja stoczni Gdynia i Szczecin 2) afera hazardowa 3) mimo kasy z Unii nie będzie gotowej w całości żadnej drogi na Euro 4) podwyżka VAT 5) zamach na OFE 6) zakup samolotów Bryza bez przetargu 7) afera z kupowaniem głosów w Wałbrzychu 8) afera senatora Misiaka (ustawione przetargi) 9) afera ministra Grada (firma jego zony przypadkowo wygrywa przetargi dla ministerstwa którym kieruje Grad...) 10) afera ministra Grabarczyka (obsadza on stanowiska w PKP kolegami i ich zonami a potem w święta PKP leży i kwiczy) 11) kolejne przetargi na drogi są odwoływanie (S5 Wrocław - Poznań, S7 Gdańsk - Elbląg, S7 pod Radomiem, S8 pod Białymstokiem itd), ale jest kasa na nowych urzędników! 12) wyprzedaż firm przynoszących krociowe zyski jak np PKO (4 mld zysku w 2010) KGHM (11 mld zysku w 2010), PZU , Bogdanka itd 13) podwyżka akcyzy na gaz 14) podwyżka akcyzy na piwo 15) Premier jeździ na narty i nie reaguje na kłamliwe oskarżenia Rosji pod adresem polskich oficerów (raport MAK) 16) PO buduje najdroższe drogi na świecie - cena za kilometr w nizinnej Polsce wyższa niż w górzystej Chorwacji... 17) mimo obietnic "odpolitycznienie" TVP, PO obsadziło TVP swoim ludźmi natychmiast po tym jak Komorowski został Prezydentem. 18) posłanka PO Sawicka i kręcenie lodów - przyznała się przed kamerami - za to Tusk zniszczył CBA i uczynił z tej służby marionetkę 19) koleje rozbite na 8 spółek, obsadzane koleżkami nawet na święta puszczają pociągi po 4 wagony... 20) Świnoujście zablokowane przez Nord Stream 21) katastrofa Smoleńska do jakiej doszło w wyniku niewłaściwego zabezpieczenia lotniska przez BOR (brak aparatury do lądowania i nadzoru w wieży kontroli - co ciekawe jak 3 dni wcześniej lądował tam Tusk to aparatura tam była ...), mając te aparaturę na lotnisku samolot mógłby lądować nawet przy 0m widoczności i bez rosyjskich kontrolerów. CZEMU JEJ NIE BYŁO Tylko zaufano Rosjanom? Jak wynika z nagrań rozmów z wieżą Rosjanie wprowadzili załogę w błąd co do wysokości i kursu samolotu! Mówili że był na 100 m a naprawdę był na 30m ! Tusk wiedział to od 14 kwietnia, a mimo tego szczuli przez 9 miesięcy że to "pijany" Kaczyński wpadł do kabiny i kazał lądować! 22) bezrobocie rośnie od 3 lat - mimo że spada u naszych sąsiadów...w styczniu już prawie 13%. (Za PiS w 2007 było 8% ...) 23) inwestor z Kataru który pojawił się przed wyborami i znikł po wyborach... 24) Karnowski z zarzutami prokuratorskimi za korupcję, popierany w wyborach na prezydenta Sopotu przez PO. 25) nieudana profesjonalizacja wojska - armia nie ma szeregowych - 3/4 to oficerowie i podoficerowie! 26) skandal z przetargiem na samoloty Bryza 27) Minister Zdrowia Kopacz okłamała sejm - podobno widziała na własne oczy jak ziemia w smoleńsku była przekopana na 1 metr w głąb .... a potem okazuje się że tam są szczątki ludzkie i fragmenty samolotu 28) deficyt finansów w 2010 - 8%! Za pis w 2007 - nadwyżka w budżecie! 29) nieudolne negocjacje gazowe z Rosją - drogi gaz na długi okres czasu 30) oddanie koncesji na gaz łupkowy firmom zachodnim za 1/4 tego co np. Arabia Saudyjska czy Norwegia!!!! Ciag dalszy, dalej:) jeszcze tylko 25 !

Gość ja tez na PO
zauwazcie, na swicie naprawde jest kryzys, Tusk ma wyjatkowo trudna sytuacje, a Polska sie trzyma. Kaczory tylko judzą, a żadnych konkretow. Co, pieniedzy dodrukują?

a mnie jest żal, tych młodych dziewczyn co są na fotografii z Pisiorkiem Jarusiem, nie dość, że robią za kobyły pociągowe z PiS, to i tak nie wejdą do sejmu, bo wyżej niż na 4 miejscu żadna nie jest. Już te stare brzydkie menopauzy pisowskie pokażą im gdzie ich miejsce po wyborach buhahahahaha

Gość PO-wski eunuchu
zauwazcie, na swicie naprawde jest kryzys, Tusk ma wyjatkowo trudna sytuacje, a Polska sie trzyma. Kaczory tylko judzą, a żadnych konkretow. Co, pieniedzy dodrukują? Państwo dysponuje instrumentami interwencyjnymi, tekst z kryzysem jest nudny i mało kogo już można nabrać... Kaczory tylko judzą Rozumiem piszesz komenty dla po od 2007 r. żadnych konkretow. Co, pieniedzy dodrukują? od tego jest program wyborczy

W polityce cały pic polega na tym, żeby jak najdlużej jątrzyć w społeczeństwie.Wtedy wygrana gwarantowana.Polityka nienawiście właściwie idzie od rządzących, bo najgorszą bronią w ręku spoleczeństwa może być jedność.To już się sprawdziło w historii, a rząd świetnie odrobił lekcje z historii.Rozpieprzyć zakłady państwowe, straszyć moherami , kaczorami, dzielić społeczeństwo na moherów i "inteligentnych", by przypadkiem nie przyszło ogółowi do głowy się zbuntować. I ciekawe kim są ci inteligentni w tym przypadku?......Wychodzi jedynie na to, że to grupa marząca by nimi być, nic więcej:D

Gość PO-wski eunuchu
a mnie jest żal, tych młodych dziewczyn co są na fotografii z Pisiorkiem Jarusiem, nie dość, że robią za kobyły pociągowe z PiS, to i tak nie wejdą do sejmu, bo wyżej niż na 4 miejscu żadna nie jest. Już te stare brzydkie menopauzy pisowskie pokażą im gdzie ich miejsce po wyborach buhahahahaha dobry powód ech przeczytaj co piszesz zanim wyślesz ...

Gość Dareios jest niedojrzały
W tym wątku także to widać. Moim zdaniem takie osoby nie powinny głosować. Robi im się krzywdę namawiając do wzięcia udziału w wyborach.