Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvgdfbgnfg

A ja zagłosuje na PO!

Polecane posty

"likwidacja stoczni Gdynia i Szczecin" Jak były nierentowne to co? Wolałbyś z podatków do nich dopłacać a potem narzekać że nie ma kasy na inne rzeczy?

Gość PO-wski eunuchu
60 % piszących na kafe nie powinna głosować i nie chodzi o to, że popieraja po ale głosują np. bo ktoś jest ładny...

Kaczory w tej chwili nie są od myślenia...w końcu to nie oni są teraz u steru....zresztą naczelny gra w pilkę lub ostatnio jeżdzi tylko autobusem, więc po co oni mają się wysilac jeszcze? :D Niech czekają na swoją kolej...;)

Gość ja też zagłosuję na PO, bo
a czy nie jest tak, wiadomo, przecież, że prezes kobiet nie lubi, stąd tyle ładnych chłopców na czele pisu, a dziewczyny młode, jak murzynki, zrobia swoje i mogą iść w dpizu

Ojej myślałby kto, że w polityce same młode kobiety:D W żadnej partii nie ma młodych lasek, więc ten koleś powyżej, co próbuje grać tym argumentem , może go sobie wsadzić..wiadomo gdzie. To, jaka pleć występuje jest najmniej ważne.

Gość stary kafeteriusz
Rządy PO to nasza największa tragedia narodowa.To obłęd ,wstyd i hańba -to strata czasu i przegrane lata!To uPOdlone i otumanione sPOłeczeństwo .To katastrofa. Nie ma przyszłości dla tego kraju, dla jego gospodarki, kultury i bytu narodowego. Dopóki ciągle jeszcze Senyszyn tłumaczy nam w telewizji zasady Ewangelii, Michnik dba o wolność słowa procesując się z Rymkiewiczem, a Niesiołowski uczy kultury politycznej opluwając śp.Prezydenta i zaprzeczając ludobójstwu w Katyniu. Dopóki Lis i Olejnik pokazuje wzorce etyki dziennikarskiej, dopóki Komorowski godnie reprezentuje Polskę analfabetów i chamów, a Sikorski zarządza powieszenie we wszystkich placówkach dyplomatycznych portretów Komorowskiego i zwołuje na odprawę z Ławrowem polskich dyplomatów z których większość składa nieprawdziwe oświadczenia lustracyjne podejmując pracę w MSZ. Dopóki w polskiej gospodarce rządzą interesy mafii Rycha, Mira, Zdzicha, Blidy, Kulczyka i Gazowatego, a jeden z najbogatszych Polaków, biznesmen K. poszukiwany listem gończym przyjeżdża z zagranicy do prokuratury by bezczelnie odmówić zeznań i już nie jest ścigany. Dopóki 46 tysięcy (jak podała Wyborcza) byłych esbeków(jeszcze tych moczarowców) obciąża budżet państwa emeryturami średnio po 7 tysięcy z zachowaniem prawa do pracy, dodatków, zapomóg świątecznych od wdzięcznego resortu i drwi z medialnych zapowiedzi Premiera Tuska o zrównaniu ich praw nabytych z resztą emerytów. Dopóki przynajmniej drugie tyle funkcjonariuszy z lat 80 - esbeków z utajnionych akt w piwnicach ABW dostaje już teraz, po 15 latach pracy gigantyczne emerytury rujnujące finanse publiczne, o których nie mają co marzyć przeciętni Polacy, a ich dane personalne oraz dane prowadzonych przez nich tajnych, płatnych współpracowników są najściślejszą tajemnicą w zbiorach zastrzeżonych IPN (w ABW), przez które nawet nie przechodzą kwerendy sądu lustracyjnego i sam IPN nie ma dostępu (o czym uprzedzał śp. Kurtyka). Dopóki podręczniki historii przy i tak okrojonym przez Panią Hall programie, muszą być uzgadniane z naszymi sąsiadami. Dopóki w Polsce nie będzie wolności słowa i "głosu wolnego wolność zabezpieczającego", a publiczne głoszenie prawdy będzie koncesjonowane dla POstubeckich koncernów medialnych niszczących niezależną prasę i radio katolickie. Nie widzę przyszłości dla tego kraju, który ciągle jeszcze walczy i się nie poddaje...jak długo jeszcze? Czy już niedługo czeka nas kolejny rozbiór Polski z podziałem na słabe euroregiony, wyzyskiwane i zależne gospodarczo od dawnych zaborców i eurokomuny, gdzie Polacy będą najgorzej wykształconą, tanią siłą roboczą?Odsunięcie PO do koryta -to nasza racja stanu !!!

jak żeś baranie stary to pora razem z Kaczyńskimi , całą masą tych starych pryków , pójść na zasłużoną emeryturę, bo świat do młodych należ, a nie starych stetryczałych i sklerotycznym, dziadów i bab co na hormonalną terapię zastępczą sie nadają a nie do ludzi.

Gość PO-wski eunuchu
jak żeś baranie stary to pora razem z Kaczyńskimi , całą masą tych starych pryków , pójść na zasłużoną emeryturę, bo świat do młodych należ, a nie starych stetryczałych i sklerotycznym, dziadów i bab co na hormonalną terapię zastępczą sie nadają a nie do ludzi. nie pisz więcej bo w tych twoich postach zero treści za to dużo jadu i atków na polityków pis pewno Młody Debilokrata tak w SLD i PO też sami młodzi po prostu....

Gość icpanfhui
ale mamy mały wybór, albo PIS albo Po że też w 38milionowym państwie nie było innych partii nosz kurwaa!

W samotne jesienne wieczory wsadzam sobie w odbyt pęk goździków i udaję wazon z kwiatami stojący w Belwederze, podczas spotkania Pana Prezydenta z korpusem dyplomatycznym

zapatrzony w portret premiera Donalda.T. z pełną swiadomością malującą sie na moim wyposzczonym swinskim ryju przyjmuję pelen pokory w mój zmurszaly i nadwyrezony zebem czasu odbyt głebokie sztychy afrykanskich studentow pedagogiki specjalnej.

No właśnie, zauważyliście, że zwolennicy PO nie mają żadnych rzeczowych argumentów, jedynie faktycznie zioną nienawiścią.A co zabawniejsze, o tę nienawiść oskarżają PIS.To już samie nie wiedzą , co i jak?

W piękne jesienne wieczory siadam na piaszczystej plaży na wschodnim wybrzeżu Maurituisa i patrzę na palmy, szumiące na łagodnym oceanicznym wietrze... Z tego idyllicznego rozmarzenia budzi mnie gwałtowne szarpnięcie za ramię. Budzę się i widzę przepitą twarz kolegi-menela,czuję jego penisa w moim odbycie oraz znajome wnętrze poczekalni stacji Chełm Cementownia.

W jesienne wieczory kompulsywnie nabywam bilet kolejowy do Perpignan, tam staję nago na plaży, z rozczochraną fryzurą łonową i rozmyślam o pindolu Stefana Niesiołowskiego, poczas gdy porywisty mistral owiewa moje falujące piersi.

a tak naprawdę to zagłosuję na Ruch Palikota. Normalny człowiek, to juz po tym wypadku smoleńskim, i po teoriach spiskowych, pisiorów, Macierewicza, ma serdecznie dosyć pisiorów i pełowców, pisiorów za głupotę, a pełowców, że tych baranówe nie wzięli za ryj tylko pozwolili na takie demonstracje, na Krakowskim Przedmieściu, a Kaczora za takie skłocenie narodu, to na Syberii za białymi niedźwiedziami powinien latac.