Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzamanOn19

Problem z androidem!!!

Polecane posty

Gość SzamanOn19

Witam wszystkich...mam pytanie do tych co korzystaja z androidow..Jaki sciagnac program aby moc sciagac pliki z internetu?np piosenki filmy itd nic nie moge sciagnac, nie wszystkie piosenki na youtubie dzialaja..Jesli ktos wie bede wdzieczny za wskazowki !

Gość SzamanOn19
Wlasnie o to chodzi ze nie moge sciagnac niczego! Ani jednego pliku z przegladarki i np nie moge tez sluchac muzyki na innych stronkach.Moge sciagac tylko aplikacje z android market.Jest taki program ktory umozliwi te funkcje?

a skąd weźmiesz programy w necie do androida? myślisz, że ściągniesz plik exe i go sobie zainsalujesz? android to linux. jest w androidzie opcja umożliwiająca instalowanie oprogramowanie spoza marketu. ale jeszcze trzeba je znaleźć a tak swoją drogą android to dziadostwo

Szaman, a masz przeglądarkę Operę? "myślisz, że ściągniesz plik exe i go sobie zainsalujesz?" Oczywiście że tak, ja tak właśnie robię. Stron z oprogramowaniem na Androida jest cała masa.

Gość SzamanOn19
No zgodze sie z Toba,ze dziadostwo.Tnie sie i wogole zadnego pozytku z niego nie ma :o ale poki co tylko dostep mam do tego wiec pytam czy istnieje taki program ktory umozliwi mi pobieranie czegokolwiek z neta...No i te piosenki na youtubie :o wogole nie dzialaja...

Gość SzamanOn19
Nie, nie korzystam z opery.

Gość jadzia_madzia2
To prawda stron z apakmi na androida jest całe multum Obecnie jedną z popularniejszych jest http://appsblog.pl

Gość sam jesteś dziadostwo
i masz pewnie dziadowski telefon. Zmień na coś porządnego, bo jakoś u mnie na 2 letnim telefonie (SGS 2) wszystko działa jak trzeba.

Gość gość
Jeżeli masz jakie problemy z androidem to zajrzyj na tę stronkę http://androidweb.pl/ oni wiedzą wszystko ;)