Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będetakajakachce

Do 24.12.11 - 10 kg -zapraszam:)

Polecane posty

no zobaczymy :) stopkę juz mam :D:) ja tez będe codziennie tylko godziny są różne niestety ale uda się uda!! ciekawe co waga jutro pokaże :p zastanawiam się nad miejscem ukrycia wagi :D ona tak kusi w czasie odchudzania a ja chce zobaczyć piorunujący efekt tzn chciałabym tak - 4 !!:d a nie tam 10 czy 15 ale to 4 byłoby ok :) pójde do moej babci - ona jest wróźka i zapytam co i jak :D:D( nie śmiejcie sie ale ona potrafi z kart cuda powiedzieć a nagorsze jest to ,że już wielokrotnie sie sprawdziły)...ale to inna hstoria no dalej dziewczyny : Kodeks tematu robimy!!:D

ja swoją zaniosłam do rodziców, tylko jak tam jestem to mam teraz możliwość. Ty też wywieź swoją do babci - swoją drogą ciekawa ona

kozak myśl!! ZANIM ZJEMY "WSZYSTKO CO MAMY POD RĘKĄ" 15 MINUT ZASTANOWIENIA I SZKLANKA CIEPŁEJ WODY!! NIE GRYZIEMY KOSTKI CZEKOLADY TYLKO CZEKAMY AŻ ROZPUŚCI NAM SIĘ W USTACH :D

pijemy min 1,5l wody dziennie! to jest konieczne :) nie wiem jak Wy ale ja lubie podjadac wafle ryzowe zamiast slodyczy

Mogę tak w skrócie powiedziec ,że przyszła do mnie moja dobra znajoma i babcia zaprosiła ja do wróżenia bo cos " czuła" no i powiedziała jej ,ze ten facet co z Nią żyje jest nieuczciwy , że ma podwójne życie a w domu czeka na Niego dziecko ( nie była pewna ile) no i po około 3 miesiącach sie okazało że ma żonę jedno dziecko 3 letnie a drugie w drodze!!1 szok a to jeden z kilku przypadków których byłam świadkiem .

_maj_a wafle dla mnie są uzależniające.... kiedyś zwariowałam i kupiłam cały ogromny karton taki co to w magazynach rozładowują tych wafli,.jadłam i jadłam.... przejadłam się już ich nie jem :-) ale były pyszne...

dlatego mi nigdy jeszcze nie wróżyła i wie też,że nawet jak coś " poczuje " to mnie to nie interesuje ja wolę żyć chwilą a nie czekać na coś co może się nigdy nie wydarzyć:) macie jeszcze jakies zasady ?:) ja kombinuję juz jako koń pod górę :D

nie rezygnowac w 100 z tego co lubimy, slodycze :D bo potem niestety sie rzucimy na to..

staramy sie zamieniać białe pieczywo , ryże , kaszy i makarony na produkty pełonowartościowe njeśli zjemy cos " nadprogramowo" cała reszta dnia jest taka jak w planie ! nie odpuszczamy , nie wyznajemy zasady " zjadłem to ... to juz sobie pozwole i od jutra na nowo "

przepraszam Was bardzo za to ,że pisze tak nieskładnie i z literówkami i bykami ale jestem w pracy i ta klawiatura juz tyle przeszła ,że nie jestem wobec niej wymagająca... a musze pisac dosyc szybko więc wybaczcie:) jak będe w domu to sie poprawie :P

dobra, chyba na dziś się już pożegnamy. bedetakajakchce pamiętaj o jutrzejszym ważeniu! sprawdzę rano co wpisałaś. Dobrej nocy wam życzę!

Gość baba śląska
dziewczyny mogę dołączyć?;) mam właśnie z 10 kg za dużo, ale i tak będę zadowolona z każdego kilograma mniej:) pochłaniam niestety wszystko co makaronowe:D co zwie się białym pieczywem i co wygląda jak chips! i to moje grzechy główne:)

hej Babo Śląska :) świetny opis pewnie ,że możesz dołączyć witamy i zapraszamy:) ile masz wzrostu , ile ważysz ? jaki plan działania ?:) ja jutro się odezwę po ważeniu buziaki :):)

hej Wam :) waga w stopce tak jak mi nakazano :P zważona!:) teraz pije zbożową kawę i czekam na mleczko zaspałąm ... odezwe sie póżniej buziaki

Witaj! babo śląska- moim grzechem jest niesety również makaron uwielbiam go w każdej postaci! może wymienimy się tutaj przepisami na lżejszą wersję makaronów ? :-) bedetakajakchce- gratulacje 65 kg to świetny wynik, niewiele ci brakuje do 5 z przodu . widzisz tak się wzbraniałaś a wynik świetny. U mnie dziś 70,02, ale po 2 kawach :-)

Gość kwiatowa łąka
witajcie dzis dziewczyny zamierzacie sie ważyć raz na miesiąć??? ja chyba tak nie wytrzymam , bede sie wazyc co piatek tak na poprawe humoru przed wekendem poza tym jakos nie umiem sie zmotywowac do jedzenie porannego masakra nie umiem jesc sniadania 1 ani 2 dopiero jem cos o 13 i to jest moj ból najgorszy ech wogole nie mam pomysłów na śniadania tylko zalewam sie maś aherbaty wody i kawy zaczełam SB i zaczynam sie uczyć tej dietki co tam u was jak samopoczucie???

Gość kwiatowa łąka
a co do makaronu - kocham - kuchnia włoska jest moim zywiołem i najgorsze to bedzie odmówić sobie właśnie tego makaroniku :)