Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red orchestra

Wady polskich facetów

Polecane posty

Gość red orchestra

1. Prawie wszyscy noszą sportowe, młodzieżowe buty. Przez to tracą znaczną część atrakcyjności... To tak jakby 30 letnia kobieta chodziła w tenisówkach.

Gość gieneek
Nie maja wad, sa wrecz swieci, bo musza na codzien znosic, zolzowate, narzekajace, zapuszczone polskie kobiety.

Gość PO-wski eunuchu
daruj sobie ten temat wszyscy mają wady..

ja sportowe obuwie noszę tylko na treningu. dużą wagę przywiązuję do butów

Gość dziaddek
ja chodze w sandalach

Gość skjdsdj
A ja mam 30 lat i czasami zakladam czerwone tenisowki, gdy chce przejechac sie rowerem, albo ide na spacer z coreczka. A co nie wolno mi? Z dzinsami ladnie wygladaja.

Gość red orchestra
2. Noszą za krótkie skarpetki, jak siądą to im się spodnie podwijają do góry i widać im nogi.

Gość red orchestra
No właśnie, co kafeterianie mają do powiedzenia o tych butach? :) Czy chciałoby im się chodzić w takich na co dzień?

Gość red orchestra
A oglądać nie muszę, bo ludzie pokroju Dody nie zasługują na myślenie i mówienie o nich. :D

red orchestra 1. Prawie wszyscy noszą sportowe, młodzieżowe buty. Przez to tracą znaczną część atrakcyjności... To tak jakby 30 letnia kobieta chodziła w tenisówkach. a jakie maja nosic???. moze eleganckie pantofle. :D 30 - letnia kobieta nie moze nosic tanisowek :O boshe kochany jakie masz problemy :O

Gość red orchestra
Jakby 30 letnia babka nosiła na co dzień tenisówki to by nie była uważana za atrakcyjną, kobieta musi nosić buty na obcasie. Tak samo 30 letni facet, który nosi adidasy albo, o zgrozo, tenisówki.

Gość red orchestra
Znaczy trampki, nie tenisówki. Te buty z linka są dosyć niezłe, ale ja wolę bardziej nonszalanckie. :classic_cool:

Gość red orchestra
To ja po tych butach stwierdzam, że przywiązujesz wagę do swojego wyglądu, nosisz się schludnie i dosyć elegancko, może nawet dbasz o detale?