Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tamXXL

z czym najlepiej nosić męskie rurki??

Polecane posty

Nie bardzo rozumię sęs tej wskazanej przez Ciebie nam tu wypowiedzi, więc to na pewno nie ja 😴 Kłółiku śmiejący się jak Święty Mikołaj na Święta :classic_cool:

No był, był, przyznaję Ci rację 🌼:D Ale dlaczego "królik"? :O Kłółiku drogi, mylisz postaci :):classic_cool: O, słuchej, na chwilę zmienię temat i opowiem Ci mój dzisiejszy sen, bo znowuż zapamiętałem i to wyraźnie! No więc śniło mi się proszę Ciebie, że byłem w jakiejś hali i ktoś wystrzelił bombę z izotopem węgla (bomba była w formie małej rakiety wystrzeliwanej z malutkiego silosa :classic_cool:) i jak już została wystrzelona, to się okazało, że ma mieć takie same skutki, jak bomba wodorowa :O I ogarnęło mnie przerażenie, tym bardziej, że wszystko zaczęło drżeć i zrobiło się ciemno 😭 Tylko oczekiwałem wielkiej fali uderzeniowej, która wszystko zmiecie, razem ze mną 😭 Czekałem na śmierć :( No ale okazało się, że ostatecznie hala wytrzymała i nie ma zagrożenia dla życia, został tylko smród i wielkie czarne pasy na niebie po węglu z bomby :classic_cool:

Aaa, przepraszam, że się wtrąciłem w Twoją rozmowę z kłółikiem :classic_cool: Znowu gupi nie zrozumiałę :(

chyba ktoś nam się tu wtrąca w rozmowę. nie sądzisz? :O tak właśnie sądzę, ale niech mu będzie, skoro już musi... 😴 faja! ! ! ! to niesamowite ale.... też dzisiejszej nocy we śnie oczekiwałam na falę uderzeniową która zmiecie wszystko, z tym że była to fala morska :D ale wiesz przez co wywołana? przez księżyc i spadające gwiazdy i armagedon i jeZuS... :( i wiesz co? też czekałam na śmierć! i też okazało się, że to zwykły sztorm :( ale te gwiazdy... kosmos, kosmossss jeszcze tego nie zapisałam, ale oh! :classic_cool: czyż to nie fantastyczne? podobna fabuła, strach, niepewność. dla większej ełforyji przepiszę Twój sen również :classic_cool:

:D O mameue :classic_cool: No ciekawa sprawa taka zbieżność tych fal i lęków Ci powiem. Może dam się porwać lansowanej przez Ciebie magii snów, kto wie :classic_cool: Czuję się w ogóle zaszczycony, że mój sen znajdzie się w Twym specjalnym kajecie 😭

Idę, kłółiczyno, dobłanoc i miłych snów, tym razem jakichś radosnych z kwiatkami, polem i kapustą dla odmiany :classic_cool:🖐️

Całe szczęście że się jeszcze musiałem po coś cofnąć 😴:classic_cool: Z wzorem nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, spokojnie, ja tam wolę jak zawsze nastawić się pesymistycznie i potem najwyżej być miło zaskoczonym :classic_cool: Choć z drugiej strony podobno odpycham przez to dobroczynne działanie wszechświata :O Nic nie poradzę ukiłółk, że zaczynasz w najlepsze, jak ja kończę 😭 Nie martw się, jakoś to będzie :( Kiedyś dokączymy temat :classic_cool: Branoc raz jeszcze 🖐️)))

Gość werwrety
okej

Gość gość
a ja noszę takie różowe rurki męskie i wcale nie uważam aby to obniżało moją męskość. Cudnie wyglądają z białymi trampeczkami. http://tinyurl.com/lojzoe8