Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2-fuksja-8

postac w czarnym kapeluszu

Polecane posty

Gość 2-fuksja-8

witam drogie mamy,moja 7 letnia córka od pewnego czasu budzi sie z płaczem w nocy i mówi,ze na balkonie stał pan w kapeluszu,nieraz stoi w kącie,koło szafy itp zanosi sie płaczem i ani mysli isc spac,siedze z nią w pokoju dopóki nie zasnie i wychodze a na drugi dzien syt.sie ponawia juz sama nie wiem co mam robic,co to za "pan w kapeluszu"??? czy wasze dzieci tez tak miały/maja?

Gość 2-fuksja-8
podnosze

Gość 2-fuksja-8
nikt nie odpowie??? :(

Gość moja córka widziała
panią, przy ścianie w sypialni, ale szybko jej przeszło. I trochę cierpliwości, coś taka w gorącej wodzie kąpana? ;)

Gość kfjdofjdkfj
Poproście pana w kapeluszu żeby nie stresował wam córki i nie pojawiał się w jej towarzystwie;). Dzieci czasem widzą więcej ale kończę już bo aż mi włosy na głowie stanęły :D

Gość D.BillI
mi też przed chwilą, bo mi pająk wylazł z podłogi i pomknął pod sofę, siadłam na fotelu z podkurczonymi nogami....brrrr jesień idzie, a z nią goscie:(

A wg mnie to może być coś poważniejszego.. warto zaprowadzić córkę do psychologa, może okazać się, że po prostu koleżanki opowiedziały jej straszną historię i teraz się boi, albo zobaczyła coś w telewizji.. a może to być coś poważniejszego, psycholog pomoże.

pytanie brzmi skąd się wzięły u dziecka te lęki, może się jakiś filmów naoglądała?

Gość Autorko!!!!!!
A może jej się przyśniło że ktoś stoi na balkonie czy w kącie, obudziła się i pomyślała że to było na jawie? Hmmm ale skoro sytuacja się powtarza to pewnie to nie to . Kurcze z tymi dziećmi i tym co widzą można się samemu zarazić i dostać stracha. Ja jak to przeczytałam to zapaliłam od razu światło w pokoju bo jakoś przeszła mi ochota świeczuszki :D Autorko póki co może bierz małą do siebie do łóżka (jak się pomieścicie z mężem) bo szkoda małej , pewnie się trzęsie pod kołdrą a w imię czego .

Gość matkajakmatka
Moi znajomi mieli podobny problem, bo ich córka 4 letnia przez długi czas mówiła,że widzi pana w kapeluszu, który mówi,żeby się wyprowadzili, bo to jego dom.Na początku nie zwracali uwagi, ale to się nasilało.Dziewczynka bała się sama spać. W końcu zrobili wywiad wśród sąsiadów i okazało się,że w tym domu, w którym znajomi mieszkali dawno temu mieszkał własnie facet, którego tam zamordowano. Znajomi wyprowadzili się do innego mieszkania i problem znikł. Często się zdarza,że dzieci widują duchy zmarłych, ponieważ są bardziej wrażliwe od dorosłych.

Gość kto używal
no i w takich momentach własnie wstaje i zapalam światło:)) dzieki bogu że mieszkam w nowym budownictwie

Gość jdhfhd
nowe budownictwo też na różnej ziemi może powstać :) :) :)

Gość jsdlc fhmv
Moja córka ma 3 lata i przez kilka dobrych tygodni w nocy z wielkim płaczem przybiegała do naszego łóżka mówiąc, że BRZYDKI PAN STOI OBOK SZAFY !!! Nawet szafę przestawiliśmy w inne miejsce i nie pomogło. Ani lampka zapalona przez całą noc ! W końcu któreś nocy poszłam do pokoju córki i zaczęła krzyczec _ wynoś się stąd, dziecko się Ciebie boi. Daj nam spokój itd Wiem, ze to śmieszne ale kiedyś mi babcia opowiadała że tak trzeba przegonić bo "dzieci widzą więcej niż my dorośli" Na pewno nie zaszkodziło bo córka przestała się w nocy budzić

tez widzialam jako dziecko takiego pana w kapeluszu i szarym plaszczu w domu moich dziadkow, przeszlo po zmianie antybiotyku

Gość No to mnie nastraszyłyście...
i to nie na żarty.Tak się składa że moje dziecko wczoraj widziało w okienku na strychu dziadka-wywnioskowałam że swojego prapradziadka.Ale sobie myślę jak?? No i mówię do małego przecież tam nikogo nie ma starając się coś dostrzec.Amały do mnie tam stoi nie widzisz??!! Włosy mi dęba stanęły tym bardziej że mój dziadek a małego pradziadek parę godzin wcześniej opowiadał o tamtym dziadku.Zbieg okoliczności,wyobraźnia dziecka??Chociaż ja skora jestem uwierzyć bo sama miałam ciekawe doświadczenia...

Gość No to mnie nastraszyłyście...
A no i powiedział że to dziadek którego nie widział nigdy.

Gość selori
ja widzialem kiedys tego faceta w kapeluszu jak mialem jakies 15 lat i wiem ze napewno to nikt dobry

Gość selori
jak ktos chce pogadac o tym niech napisze na gg 6607545 chetnie o tym pogadam

Gość gość
Ja z moimi przyjaciolmi widzielismy czarnego pana w kapeluszu i to nie raz tylko ale 5razy a mamy 10 ,7,8,9,10,9,11 lat.Nasze mamy nam nie wierza.A my to widzielismy w radomiu.

Gość gość
Witam. Nie zwróciłam uwagi na to kiedy post został wstawiony, ale jeżeli pani nadal ma ten problem to proszę posłuchać. Dzieci mogą widzieć duchy (z tego co wiem) do ok.8 roku życia. To naturalne, że dziecko przestraszyło się obcej osoby. Czytałam o tym i to raczej nie jest groźne. BYĆ MOŻE psycholog pomoże. O tym panu w kapeluszu było powiedziane dość dużo w jednym z odcinków pierwszej serii serialu pt,,Zaklinaczka duchów'' podajże odc.21 lub22 bądź 23. Tego już nie jestem pewna ale jeżeli pani poszuka w tych okolicach lub po prostu przeszuka cały pierwszy sezon to z pewnością znajdzie pani ;)

Gość gość
Mam dobrą wiadomość. To nie bandyta ani duchy. Twoja córką po prostu ma schizofrenie paranoidalną. Brzmi strasznie? Ale nie martw się na to się nie umiera.

Gość gość
to na pewno był Dodon, ten trans często nosi czarny kapelusz.

Gość gość
moje dziecko spi ze mną i nie ma takich akcji,moze ma jakies lęki spowodowane odseparowaniem od gniazda?

Gość gość
wyrzucacie dzieci z sypialni bo chcecie się pogździć z mezem bo trzeba spełnic obowiazek małzenski nawet jak facet jest gnojem ktory pije i zdradza ale co tam,wazne zeby "rodzina była w komplecie bo co ludzie powiedzą" i potem macie takie sieroty społeczne ktore w wieku 20 lat mają depresję i sa aspołeczni bo mama nie potrafiła byc dla nich prawdziwą ciepłą kochającą mamą.

Gość gość
Ja jestem 40 letnia kobieta i rowniez kilka lat temu widzialam postac w kapeluszu przy moim lozku.byl to okres emocjonalny bardzo cierpialam.stal nic nie robil obserwowal.w tym samym czasie ponad 50km dalej pokazal sie mojemu mezowi w pracy.ale to nie byl duch ale materialna istota.czytalam i znalazlam materialy dotyczace tego zjawiska.to bidroom wizytor.stoi obserwuje jakby karmil sie naszym strachem

Gość gość
Witam,przeczytaj artykuł o cienistych ludziach

Gość gość
To cienisci ludzie a nie schizofrenia co to za bzdury wogole?jakby ktoś z was go zobaczył to miałby pełno w majtkach a co dopiero takie dziecko,nie wiecie jak to wpływa na psychikę ale napewno nie jest chora sama widziałam takie zjawisko być może to wytwór wyobraźni tylko inni mówią że tylko obserwują ludzi przed reinkarnacja lub że to nawet aniołowie stróże zależy jak ich postrzegamy,widziałam go jakby utkanego z kłęby dymu wiem że ci co w to nie wierzą powiedzą o chorobie psychicznej ale z taką teorii sami możecie się leczyć

Gość gość
Czlowiek to czlowiek, nie moze byc cienisty