Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codzienny mętlik w głowie

czy to już jest rozdwojenie jaźni czy jak to nazwać?

Polecane posty

ciągle mam jakieś skrajne myśli, raz że kocham byłego raz że go nienawidzę, jak z nim bylam to byłam zła że mam chłopaka, ciązyło mi to, teraz źle mi że jestem samotna, ale znowu jak pomyślę że miałabym być w związu to mi sie odechciewa, mysle że inni mają fajnie bo chodzą na imprezy, ale mi by sie też nie chciało...

a i jeszcze mój stosunek do ludzi ; raz jetsem i chce byc przebojowa, mila dla wszystkich naweet falszywa a innym razem jestem szczera i wyzywam wszystkich nie zależy mi na znajomych a innym razem robię wszystko żeby miec kogos

Gość slsjasnksa
Albo psychoza.

schizofrenia? mysle logicznie i trzezwo, bardzo kocham zwierzeta, ale ludzie z którymi jestem w blizszych zwiazkach budza moje meszae uczucia, rodzice - raz mysle że sa tacy dobrzy, kochani a raz ich nienawidze i mysle że to obcy ludzie, koleżanki czasem są mi obojetne , czasem jestem wobec nich serdeczna, zwykle po alkoholu jestem spojokjna, symaptyczna i otwarta

masz po prostu babskie humory. rozdwojenie jaźni to mnoga osobowość, różne osobowośi które nawet nie zdają sobie sprawy z istnienia tych innych.

a gdy trzese głową to mnie boli...jakby mózg