Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faejs oł maj fejs

Powiedziec jej, ze on ja zdradza?

Polecane posty

Gość faejs oł maj fejs
udało mi sie namówic tego zdradzonego kumpla z drugiej pary, ze jest najodpowiedniejszą osoba, która moze to powiedziec, która wrecz musi to powiedziec, i której ona uwierzy. nie chciał sie mieszac, chcial zamknac ten rozdział, ale przekonałam go ze rozdział nie jest zakonczony dopóki ktos jeszcze jest robiony w bambuko. skontaktował sie z nia i powiedział jej dlaczego tak naprawde sie rozwodzi. uwierzyła, ale nie wiadomo co sie tam teraz dzieje, sprawa jest swieza, kilkugodzinna. no ale w sumie co moze sie dziac? dziewczyna bedzie cierpiec... a potem podejmie decyzje. uwazam, ze dobrze sie stało. cierpi teraz pewnie przeokropnie, ale z dwojga złego lepiej teraz niz po slubie.

Gość no i co? zerwała z nim?
ślub się odbędzie?

Gość Anulkaaaaaaggg
uwierz mi to nic nie da. U mnie w rodzinie jest tak że osoba A jest w związku z panem B. On ją zdradza i ogólnie kręci kołki a ona głupia ciągle jest z nim i nie myśli o tym aby odejść... Pan B nie myśli nawet o przyszłości z nią a ta niestety robi... wiele osób jej zwracało uwagę ale ona nic... więc uwierz mi u Ciebie będzie tak samo. Ona sama musi przejrzeć na oczy.

Gość faejs oł maj fejs
nie wiem co u nich, po tym jak sprawa wypłynęła oboje zapadli sie pod ziemie, nie odzywaja sie do znajomych, pokasowali konta na wszelkich komunikatorach, telefony maja wyłączone. i tak już od tygodnia.

Gość joirgi
zapadli sie pod ziemie:) pewnie dupek próbuje wszystko naprawić.

Gość mbnvjhvjhvj
autorze - sa durnie na tym swiecie , a ty jestes tego zywym przykładem .

Gość moją koleżankę zdradzał
facet KILKANAŚCIE LAT! i wiedziała o tym jej matka, ale nie chciała se wtracać:O

Gość qwerty26
po pierwsze: niezłych masz znajomych...u mnie w paczce takie coś by nie przeszło. Nie mówię, że wszyscy jesteśmy lojalni i lubimy uczciwość i szczerość względem siebie, ale raczej tego się trzymamy. I nie byłoby mowy o takich wystepkach, tym bardziej tajeniu ich.. po drugie: powinnas jak najbardziej uświadomić tej pannie jakim palantem jest jej luby. Ślub jest raz na całe życie, niech świadomie podejmie decyzje, czy chce przysięgać miłość i wierność takiemu burakowi. A co do linczu na tobie...takich znajomych akurat nie byłoby mi szkoda- chyba to nie są wartościowi ludzie. No ale decyzja nalezy do ciebie :)

Gość qwerty26
aha, już po temacie... kurde, zawsze mam świetne spostrzeżenia, tylko jak zwykle za późno... :(

aa teraz doczytalam, ze ona juz wie zasluzyla na prawde. sytuacja gdzie wszyscy wiedzieliby, ze on robi z niej idiotke procz jej samej jest okrutna...

Gość romantyczka *
Niestety znam takich par więcej. Mężów co kręcą na boku a w domu ładna zadbana żona a Oni szukają przygód. Jeden też do mnie mówił,że brzydzi się własnej żony tylko jak jest wypity idzie z nią do łóżka smutne :( A dziewczyna młoda (28 l) ładna,zadbana,czysta,wykształcona no i dwójkę dzieci wychowuje,pracuje.Dzieciaki zadbane, dom zresztą też. Co z tym światem :o

Gość niuhrfqiurh
hej, jakieś wieści? jak znam życie to facet wpadł w panikę, padł na kolana i wylał litry łez. a ona mu wybaczyła:O

Gość gggg343
Nagraj go jak mówi że brzydzi się tej dziewczyny i umieść w necie dając linka na gg, żeby wszyscy widzieli.

Gość joi tb
coś wiadomo?