Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmyślna Ewa

Pogadam z nieśmiałym....

Polecane posty

Tak naprawdę poszukuję kogoś , z kim mogłabym pogadać na różne tematy z czasem....z czasem, bo od razu nie da się o wszystkich.

Gość NiktNIEwiedział
Znowu mnie szukają h aaa no jestem skarbie co dalej?

Żeby rozmawiać o wszystkim, to raczej kogoś śmiałego potrzebujesz:)

"Wszyscy gawędziarze seksualni" Erotumani, jednym słowem:D

Gość NiktNIEwiedział
Co Ty tak wyskoczyłaś z tym badylem...skoro nieśmiałym jam jest to tu brutalnie tabu przekroczone,brak konwenansów zrozumiałe

Gość NiktNIEwiedział
Cóż Cię nurtuje,opowiedz, drań,niech odpokutuje,już żałuję iż niechybną śmierć mu diabeł zwiastuje chyba ktoś tu głupoty wygaduje,a myśli,że może czaruje,nie,sam sobie łotr marny los zgotuje

wybacz ale jestem pragmatykiem. i pytam bo chciałem wiedzieć czy chcesz rozmawiać o kredkach i sprawdzianach czy o związkach i rozwodach. w rewanżu mogę zdradzić że ja mam 25

Gość NiktNIEwiedział
Masz ekstra imię daj fotkę!please! Badyl to nawiązanie do seksoholikomaniaków,chodzi rzecz jasna o penis

Nie daję fotek nieznajomym. poza tym zachowujesz się jak zbok.Jeśli chcesz zwrócić na siebie uwagę, to nieco w inny sposób.

Wiem, znam trochę to forum.Wszystko zależy jednak od tego, czy ktoś gra tylko w ten sposób, czy jest kimś takim naprawdę.

to co mnie w tym forum najbardziej przeraża że do trollingu uciekają się nie tylko goście zwani pomarańczowymi nickami, a również czarni

Muszę teraz niestety uciekać:( Pojawię się później.Będzie mi bardzo miło, gdy się jeszcze spotkamy.:) Na razie trudno pogadać tak naprawdę, bo sie nie znamy..

Gość NiktNIEwiedział
No nie kolejna tępa dzida,która sama napisała,że się mylą Ci gawędzirze seksualni myśląc iż trafili na swego a teraz odwracasz kota ogonem?skarbie,ja będąc nieśmiały tu o seksie tematu nie poruszam,więc weź się zastanów,bo jak na swój wiek to jesteś strasznie chaotyczna.Bardzo przepraszam,ale wolę być dobitnie szczerym,wiedząc,iż doskonały Bóg kręci z niedowierzaniem głową.Jestem sobą zawsze i do gardła nie skacze:-P

Gość ahahahahajajajaa
to ta sam co landryneczka 1987 czy jakos tak na cafe ahhahaaaa callgirl niooonioooo

Dlaczego zaraz tępa dzida? To, że nie umiałeś się wysłowić, nie znaczy, że jestem tępa.Zresztą chyba widać po sposobie wypowiedzi.

ale o co chodzi z tą nieśmiałością? że nieśmiały człowiek nie pisze o seksie? ależ pisze, i to jeszcze jak. nieśmiałość zazwyczaj się pojawia jak przychodzi nie do pisania o seksie a rozmawiania w 4 oczy

No właśnie, masz rację.Znałam takich, co pisali jakby nie wiem ile kobiet mieli na koncie, a okazywało się, że wcale...;)