Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmyślna Ewa

Pogadam z nieśmiałym....

Polecane posty

Myślę, że nazbierało sie trochę różnych rzeczy, więc to taki całokształt. Z tym że należę w sumie do osobowości, które się pewnie niebawem z tego otrzepią.Już nie moge się doczekać.

Gość 8211111luke
A ja moge z Toba pogadac? Mam 29 lat i siedze w pracy, nudze sie

Gość 8211111luke
Mam zone nie mam dzieci

Gość 8211111luke
Jestem zdyskwalifikowany do rozmowy przez zone?

Gość 8211111luke
Rozmawialismy niedawno przez tel ale ilez mozna :). Poza tym siedze w pracy i musze pracowac :). A dlaczego napisalas ze chcesz gadac z niesmialym? Nie lubisz cwaniakow?

Skoro masz żonę, nie jesteś taki nieśmiały ;) Nie, nie przeszkadza mi to, tylko, że przechodzę teraz ..jakby to ująć? okres żałoby po kimś wirtualnym....sama nie wiem czego chcę.Na pewno brakuje mi rozmowy.:(

Gość 8211111luke
Zabujalas sie pewnie w jakims rycerzu z sieci ktory okazal sie zwyklym klamca z zona i gromadka dzieci , tak?

Gość 8211111luke
Na prace niie moge narrzekac, jedynym bolem jest tylko system 3-zmianowy :(

za młody nie jestem, wielu moich rówieśników ma żony... ale nie ja i nie chcę mieć żony nigdy

Nie, mam nadzieję, że ani jedno ani drugie. Myślę, że nie zabujałam- sprawa była od początku jasno postawiona, żadnych związków.Tylko że czas, który sobie poświęciliśmy sprawił, że na pewno "wirtualny człowieczek' stał się kimś bliskim.Na pewno jednak nie rozpatrywalabym tego w kategoriach związków..po prostu miałam kogoś gdzieś tam, z kim mogłam zawsze pogadać.

Gość 8211111luke
Wiesz, sprawe mozna jasno postawic: zero zwiazku i tylko rozmowa. Gadanie wydaje sie byc relacja bezpieczna ale nie jest tak do konca. Przez slowa okresla sie charakter czlowieka, osobowosc a w tym jjuz mozna sie zadluzyc ;). Wiec nie oklamuj mnie :)

Gość NiktNIEwiedział
Jeszcze mnie za słowa łapie,jak ja tego nie lubię!Łapiesz?chwilę ulotne jak ulotka,ulotne chwilę łapią jak fotka! Nieśmiały to też i skromny,więc na pewno nie jest zbyt obcesowy.Ewo a jak z Tobą,jak przebiegały związki.Jaka jesteś?czepialska to nie?pomyłka?

"Czemu nie chcesz mieć żony? Nie bądż naiwny.... Wiesz jakie to udogodnienie dla facetów??????????" jakie udogodnienie? nie uznaję tych obrządków, są sprzeczne z logiką, są nieracjonalne. nie uznaję samej idei ślubu

Gość antonio flageras.
ewa ,a ze śmiałym tez pogadasz ? czy tylko cioty wchodzą w gre ?

Myślę, że pewnie masz rację, ale mam nadzieję że to nie mój przypadek;) Gdybyś bardzo długo z kimś się kontaktował, niemalże codziennie latami, też byłoby Ci dziwnie..

Gość 8211111luke
Latami pisalas??? Jestes pewnie w stalym zwiazku co?

antonio flageras. ewa ,a ze śmiałym tez pogadasz ? czy tylko cioty wchodzą w gre ? Taaaa już widzę tę śmiałość u Ciebie.....wirtualnie jeśli już :D I to nie mam pewności.

Gość antonio flageras.
oj ewcia :-D dawaj to sie umówimy

Nie umawiam się z nieznajomymi, jestem zbyt dobrze wychowana. A tak naprawdę wiecie czemu właśnie z nieśmiałymi? Mam dość ludzi w realu, którzy tak naprawdę przybieraja maski- cwaniaka, cynika.Mam nadzieję na prawdziwego wreszcie człowieka.

Gość antonio flageras.
to żle myslisz kobieto ,a nadzieje twe są płonne

Gość NiktNIEwiedział
Skąd jesteś?i czytanie ze zrozumienie się kłania,po raz kolejny,pisać tudzież mówić-co z serca to z oczu

Gość 8211111luke
A dlaczego przestaliscie pisac? Znudzilo mu sie?

8211111luke, a Ty skoro posiadasz taką mądrość życiową, czemu piszesz w takim razie na kafe? Masz żonę..., więc pisanie z babkami to jakby kuszenie losu;)