Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje przemyśleniaa

Nie ma już wolnych facetów

Polecane posty

Gość lulinka
Ty, a może młodsi też potrafią być normalni? Albo prawiki... Bzykniesz się z takim, po pierwszym razie od razu znormalnieje...

Gość Mark Sales
Może jakiś fajny prawiczek po 30 się trafi

Gość moje przemyśleniaa
Mam wrażenie że tylko ja tak mam i chyba tak jest.

Gość siostraMierzwa
chyba rzadko faceci 20+ poszukują kobiet 30letnich i 30+ ALE faceci ok.40 i 40+, z rynku wtórnego, szukają właśnie Ciebie. a lepszy już facet z rynku wtórnego niż maminsynek -kawaler.

Gość lulinka
No co Ty... nie Ty jedna...

Gość ale ona nie ma jeszcze 30
a ma się związać z facetem kilkanaście lat starszym? pewnie chciałaby rodzinę założyć, mieć dzieci a facet po 40stce już za stary na ojca będzie

Gość siostraMierzwa
ma 26lat więc facet 37letni z rynku wtórnego będzie w sam raz

Gość moje przemyśleniaa
Nie przesadzajcie mam 26 lat a robicie ze mnie 40stke. Dlaczego niby mam sobie znalezc kogoś blisko czterdziestki?

Gość Mark Sales
Też nie wiem. Najlepiej ktoś taki 26-29 lat

Gość jaaaaakkkkaaaiiijesssttt
Ja mam 26 lat, jestem wysokim przystojnym facetem i od roku wolny :)

Gość Alisee
no co Ty nie tylko Ty... zaraz sie posypią komentarze że całe życie przed Tobą i czeka tam gdzieś ktoś na Ciebie... Ale wiem jak samotność boli, a chęć bycia z kimś jest ogromna, dla zwykłego przytulenia, rozmowy jakiegoś spełnienia... A teraz jak trafiam na faceta który jest wolny to chodzi mu o sex, ale głupia nie jestem.. Niedawno spotkałam sie pare razy z kimś, nawet byliśmy gdzieś na weekend, najbardziej zaimponowało mi w nim to że się nie dobierał do mnie, wszystko super, wolny rozsądny tylko skrzywdzony, ja skrzywdzona i nic z tego pewnie nie bedzie... Ale zdarzają się wyjątki pamiętaj o tym:) Ja sie przynajmniej tym pocieszam i trzymam kciuki za Ciebie:)

Gość siostraMierzwa
przecież to Ty ubolewasz w pierwszym poście, że wszyscy są zaobrączkowani... więc zostają Ci starzy kawalerzy lub rozwodnicy, a rozwodników najwięcej jest ok. 40tki (kryzys wieku średniego :D)

Gość Mark Sales
są też tacy co szukają swojej pierwszej dziewczyny

Gość Saaaaddd buttt trueeeee
A ja mam problem bo jestem facetem 26 lat i też jestem skrzywdzony bo byłe 8!!! lat w związku ale doszło do dwóch zdrad z jej strony które zmieniły moje życie i mnie na gorsze..Też zależy mi żeby poznać dziewczynę tak jak to powyżej ktoś napisał choćby dla zwykłe przytulenia, dla rozmowy, byłem 8 lat z kimś więc wiem jak samotność cholernie teraz boli i musiałem się nauczyć od nowa żyć co było bardzo ciężkie.Niestety nie mam szczęścia do kobiet a to dlatego że wszystkie z którym się umówiłem zawsze brały mnie od razu za jakiegoś gościa któremu zależy tylko i wyłącznie na seksie.Zdaję sobie sprawę z tego jak dzisiaj jest że facetom na tym zależy ale na Boga nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka.Moje koleżanki dziwią się że rok jestem sam, że taki super ze mnie facet a nie potrafię się związać z żadną.MI zależy na tym żeby się znowu zakochać i żyć z kimś na śmierć i życie tak jak żyłem z moją ex przez prawie 10 lat swojego życia ale wiem że będzie bardzo ciężko bo ja jestem skrzywdzony i zraniony a wszystkie laski odbierają mnie jako podrywacza i gościa któremu zależy tylko i wyłącznie na jednym.

Gość mjlkfdmwkfm
a ja mam 27 lat i chcę młodszego, możecie sie śmiać ale niejednemu już dałam kosza :D

Gość minaaaaaaaaaaaaa
Może coś tym jest.Też mając 24 lata zauważyłam że w moim małym mieście(25 tys) chyba już wszystkich poznałam i nici z tego.Więc wyjechałam.Najpierw Anglia potem Holandia i teraz jestem szczęśliwą mężatką.To prawda w Polsce mając 20 kilka jest się na przegranej.A na marginesie poznałam Polaka i nie z odzysku.Powodzenia!

Gość Jaroslawe-84
w polsce nikogo nie poznacie, szkoda mi was tak na zakończenie :O

Gość moje przemyśleniaa
Ja niestety też spotkałam kilku którzy mieli nieczyste intencje. Nie mogę poznac takiego który właśnie byłby na dobre i na złe, i nie chodzi aby zaraz przed ołtarz zaciągnąc. Związek powinien byc oparty na przyjaźni itd