Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfgdgdgdfgfd

jak psotąpić z takim typem?

Polecane posty

Gość fddfgdgdgdfgfd

Facet któy chciałby tylko układ jak ma ochotę, trwałam chwilę w tym, ale stwierdziłam nie. Nie byłam konsekwentna, ale teraz będę. Napisał mi smsa, czy może wpaść, ja stwierdziłam, że ignoracja najlepsze nie odpisałam. Po 2 h drugi czy jestem obrażona I teraz pytanie jak postąpić, żeby wyjść zwycięską?? Może to śmieszne, ale chcę być też perfidna jak faceci, oni mnie za bardzo obrazili. Myślałam, zeby odpisac po prostu. Nie nie jestm obrażona. Żeby wiedział, że przeczytałam smsy....

Gość fddfgdgdgdfgfd
wiem, że tak najlepiej, tylko nie chce, żeby pomyślał, na pewno by chciała tylko nie słyszy tel, albo nie ma nic na koncie :p

Gość fddfgdgdgdfgfd
moze odpiszę "nie, ale chyba tłumaczyć się tobie nie muszę?"

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
"sorki ale nie mam ochoty na seks" spuść go do poziomu na jakim on cię stawia. tyle

Gość fddfgdgdgdfgfd
odpiszę po rpsotu "nie, nie jestem" wychodzi, ze tamtego smsa zignorowałam, a na resztę już nie będę odpisywać jkaby coś napisał. a jak napisze, jeszcxze raz czy moze wpasc? napisze jasno, mnie taki uklad nie odpowiada.

Gość fddfgdgdgdfgfd
up

Gość vianna
odpisz że nie jesteś juz zainteresowana rolą jaką dla ciebie przewidział w swoim życiu

Przepraszam, ale o co masz pretensje? Byłaś w układzie, potem się wycofałaś i jak sama piszesz nie byłaś konsekwentna. Co ten chłop jest winien? Trzeba jasno się określić a nie jakieś psychologiczne szopki odstawiać. Dlaczego mu konkretnie nie napiszesz, ze nie jesteś czymś takim zainteresowana? Po to te fochy i milczenia? Walnij kawę na ławę. Po to mamy większą od zwierzat inteligencję i rozwniniętą komunikację aby z tego korzystać. Po co więc te całe gierki i zabawa w domysły? Nie wiem też dlaczego się czepiasz chłopa. Sama byłaś w układzie, potem niby ci nie pasował ale nie do końca a teraz masz jakieś żale do niego. Do siebie miej żal że nie potrafisz sie jasno określić "jest tak i tak, nie pasuje mi to i to".

Gość fddfgdgdgdfgfd
Dlatego, ze np ostanio powiedzial, ze przyjdzie nie prszyedl, nie dal znac... a ja sie bawic soboa nie pozowle, oboje szlismy na to ok, zgadza sie, moaj wina taka sama jak i jego, ale teraz nie che

Ale takie rzeczy się mówi. Powiedz mu "gościu, lecisz sobie w kulki, mi to nie odpowiada i nara". a jakieś takie fochy i milczenia... dziecinada. i jeszcze udawanie że nie jesteś obrażona

Gość fddfgdgdgdfgfd
bo nie jestem. ale skoro układ to grtamy fair, a on tego nie robi, to jak napsialas nara wiec napisalam po prostu, ze nie jestem obrazona, glupi nie jest to potrafi fakty skojrzayc

Gość fddfgdgdgdfgfd
a tym bardziej, ze ja moglabym z nim sprobowac byc...chcialabym sprobowac...on nie chce co widac to ja musze sie odciac

Dareios ma rację. Zgodziłaś się na ten układ, a że z Twojej strony doszły uczucia (jak mniemam) to najlepiej będzie, jeśli to zakończysz, bez żadnych gierek bo one na nim i tak wrażenia nie zrobią.

Gość fddfgdgdgdfgfd
bawić mi się nie chce w kierki. ALe jak widać, to że nie odpisałam na smsa czy może wpasć poskutkowało, bo napisał czy jestem obrażona, wiec widzi...ja nie jestem, ale mi takie układ nie odpowiada jednak. wieć go kończe, a tłuamczyć przecież jemu się nie muszę. To napisałam po prostu, że nie jestem obrażona. A przecież nie muszę się tłuamczyć, ż enie chce już mi nie odpowiada itd?

po pierwsze nie napisałam tylko napisalem po drugie: dlaczego wy kobiety wszystko komplikujecie? zamiast jasno powiedzieć co ci leży na wątrobie wolałaś milczeć i liczyć że się domyśli "A przecież nie muszę się tłuamczyć, ż enie chce już mi nie odpowiada itd?" Heh, skoro chcesz zakończyć jakiś układ to warto by było właśnie to wytłumaczyć drugiej stronie a nie ignorować licząc że się zniechęci. To jest naprawdę niepoważne, po to mamy usta i rozwinięte języki aby sobie takie rzeczy mówić a nie dawać sygnały. Sygnały to sobie dają małpy, my ludzie po to mamy intelekt aby z niego korzystac i możliwie upraszczac przekaz tak aby lepiej się porozumiewać.

Gość tubka
nie rozumiem , nie chcesz , ale chcesz? Bo tak wynika z Twojej wypowiedzi tu nie pasuje CI taki układ, ale , żeby o Ciebie zabiegał to już chcesz? Jemu inny układ w głowie niż Tobie. Nie po drodze Wam, po co komplikujesz. Za chwilę sam się oleje bo się pokapuje i po ptokach.

Ona go olewa. Ale ludzie, żyjemy w XXI wieku, jak się nie chce czegoś to się mówi wprost a nie odstawia jakieś szopki "nie odpisze to może się skuma". jak dzieci.

Gość rhuituhiw
Napisz mu "sorki ten zwiazek nie przynosi mi tyle przyjemnosc na ile oczekuje" jest to dwuznaczne i da mu do myslenia:)

Gość tubka
już rozumiem. Myślisz, że jak zmienisz postawę to on w locie się w Tobie zakocha? skoro do tej pory nie nastąpiło, wątpię. Po co kupować krowę , jak mleko można mieć za darmo:D ?

no właśnie. pytanie do was kobiet: dlaczego wy zawsze stawiacie na dwuznaczności? jak się chce coś zakończyć to się stawia sprawę jasno, konkretnie i JEDNOZNACZNIE. może trochę odbiegnę od tematu, ale sytuacja wygląda tak, że kobiety wolą dąsać się przez 2 dni i udawać że jest wszystko ok, wysyłać jakieś psychologiczne sygnały a potem się dziwią że faceci ich nie rozumieją. nie dziwcie się potem, że faceci sa tacy jacy są skoro większość kobiet przed wami wolała walnąć focha niz jasno wytłumaczyć co im nie pasuje. i tak samo tu. nie pasują Ci kapcie to ich nie nosisz. ale to się o tym konkretnie mówi, jasno i wprost. jak laska chce zakończyć tą znajoność to po co ma wysyłać dwuznaczne sygnały? takl aby wałkować temat smsami przez następne półtroa dnia?

Gość fddfgdgdgdfgfd
Doskonale zdaje sobie z sprawe z tego, ze on nie chce niczego wiecej, dlatego ja nie chce tylko seksu. wiedzialam napisal, czy moze przyjsc, eh faceci ;/ wiec pisze prosto, i zrozumiele, nie jestem zainteresowana taka relacja

Gość rhuituhiw
Dareios Wlasnie chodzi o to aby taki delikwent zaczal myslec..glowa,a nie tym co ma w spodniach..

zaczał myslec? rozumiem że teraz myslenie polega na odgadywaniu stanów emocjonalnych innych ludzi bo ci mają problemy z wypowiadaniem się? widocznie ustalili układ typowo seksualny, lasce to pasowało, potem przestało ale jednak dalej w tym trwała. i teraz zamiast powiedzieć wprost że jej to nie pasuje i że tego nie oczekuje woli milczeć i czekać aż chłop sam na to wpadnie? to jest dziecinada. jeżeli napisałas mu to wprost - to dobrze. to jest zachowanie dojrzałego człowieka a nie jakieś wysyłanie niewerbalnych sygnałów. powtarzam, od sygnałów to są zwierzęta, my ludzie mamy intelekt i rozwiniętą mowę właśnie po to aby z tego korzystać

Gość tubka
ale skoro do tej pory taki układ pasował , a teraz nagle stwierdziła, że jednak nie chce , bo on nie ma zamiaru padnąć przed nią na kolana z bukietem róż, to zamiast powiedzieć wprost, że jest im nie po drodze, to robi jakieś podchody. Gdyby chciała to zakończyć , dawno by to zrobiła, ale liczy na cud, że może on ją jednak kocha itd. itd. Kobiety w swojej naiwności są nie do przebicia.

Gość fddfgdgdgdfgfd
ta relacja jest trochę bardziej skomplikowana, ok byłam młoda odpowiadało mi to, ale jednak człowiek zaczyna myśleć poważniej i stweirdzam, że nie...a poza tym w takim czymś idzie się bardzo łatwo zatracić...oboje się skurwiliśmy...ale ja już tak nie chcę. Napisałam mu, że mi to nie odpowiada i on już nie odpisał, wiec mam nadzieję, że ja szybko się z tego wyleczę.

Gość fddfgdgdgdfgfd
Ja napisalam, że wiem że w życiu z nim nie bedę, bo jakbym miała być to była bym już bardzo dawno, bo znamy się już długo. Więc nie liczę i głupia nie jestem, że myślę, ze faceta przez łożko zdobędę...bo wiem, że tak nie jest.