Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfgdgdgdfgfd

jak psotąpić z takim typem?

Polecane posty

do autorki jesteś z wroclawia?? mama tkiego znajomego, który ma wiele koleżanek i mówi, ze każda wie o co chodzi i one nie mają szans na nic wiecej.... faceci są dzwini, na żone to by dzieiwce chcieli ,a le sexu chca na 1 randce najlepiej

Gość fddfgdgdgdfgfd
oczywiscie pisal, nalegal, napisalam wprost, ze sie z Toba nie przespie i szkoda twojego czasu, napisal ok

Gość fddfgdgdgdfgfd
przynajmniej wyszlam z tego z twarza.... i moze uwolnie sie, a z tego nic by nie bylo, ja bym sie zakochala, moze wpadlibysmy i tyle zabawy, a on mialby wygode, bo mialby wtedy kiedy on chce ;/

swoją droga mnie to bardzo zastanawia dlaczego kobiety nie potrafią przespac się z kimś po koleżeńsku tylko zawsze, prawie zawsze rodzą się jakieś emocje... ale to temat na inną dyskusję

Gość fddfgdgdgdfgfd
u mnie jako tako zawsze jakis snetyment do niego byl, bo znam go kilka lat i jakies podchody byly, a dopieor we w te wakacje wyladowoalismy 3 razy razem w lozku... ale mlodzi jestesmy, ja mam 21 lat

Dareios - bo jesteśmy bardziej emocjonalne i uczuciowe niż mężczyźni ;) Dla nas seks łączy się z uczuciem... nie przyjaźnią, a miłością ;) Owszem, są takie dla których nie musi być uczucia, ale to zdecydowana mniejszość :)

a ja myslę że to tylko taka polska mentalność. w brazylii dziewczyny potrafią iść z kimś do łóżka ot tak, dla zabawy i traktować to jak wyjście na kawę

Gość fddfgdgdgdfgfd
nie, nie napisze tak, bo juz napisalam, wiec watpie, ze sie kiedys odezwie o to...chyba, ze gdzies na imprezie sie spotkamy i bedzie zarywal, ale wtedy musze byc silna... a poza tym bylo mi z nim w lozku bardzo dobrze, wiec nie klamalabym, bo po co, az tak perfidnie bym nie postapila

Gość fddfgdgdgdfgfd
ja nie widze w tym nic zlego, jesli obie strony graja fair...a nie, ze on sie odzywa kiedy ma ochote, wprost nie napisze, ze chce przyjsc na SEKS tak jak dzis ja odpisywalam, ze mi uklad nie odpowiada itd a on, ze przyjdzi, czy moze dopiero jak wprost napisalam, ze sie z nim nie przespie odpuscil.. A jak kiedys mu napisalam, czy wpadnie oberjzec film, nie mial czasu, albo na imprezie obmacuje sie z moja kolezanka, a co pozniej do mnie elgancko na seks przyjdzie, takie cos to nie

Gość fddfgdgdgdfgfd
,......

"hmm, ciekawe podejście. seks jak wyjście na kawę no brawo, brawo. szkoda tylko, że później to właśnie Wy, polscy panowie, określacie takie kobiety mianem k**ew." Nie ja. Ja zawsze krytykuje takich kolesi i jestem z tego dośc znany na innych forach