Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnawzwiazku

Samotni w związku

Polecane posty

Gość samotnawzwiazku

Kilka tygodniu temu wprowadziliśmy się do nowego mieszkania. Przez moment było cudownie... Spędzaliśmy czas razem, planując, kupując meble itd. Jeszcze nie skończyliśmy się urządzać, a u mojego faceta już wszystko wróciło do 'normy'. Norma = koledzy, Playstation, alkohol, wyjścia do baru, klubu, powroty nad ranem i kac. On wie, że to mnie bardzo męczy, że nie akceptuje jego trybu życia, że jestem w związku samotna i oczekuje jakiejś 'akcji', chociażby wyjścia do kina. Chcę, żeby coś się miedzy nami działo. Rozmawiam z nim o tym, ale nic się nie zmienia. Jak mam go sobą zainteresować? Jak dać mu do zrozumienia, że na noce poza domem jest już trochę za stary?

Gość Sheen
Wyjedź na kilka dni nie zostawiając nic do jedzenia. Na kacu nie wyjdzie do sklepu, a jak wyjdzie to będzie musiał zrobić posiłek po powrocie i nie wyjdzie do klubu. Usiądzie sam przy stole i może zrozumie.

Gość samotnawzwiazku
Chciałabym.. ale chyba nie podziała :( Wystarczy telefon i koledzy z pizza już są.

Gość Taka czy inna...
No wybrałaś takiego sobie faceta, więc o co chodzi? Nie mów że wcześniej był inny i tak nagle się zmienił :] Wychodź do koleżanek.

Gość zajmij sie sobą
:O

Gość Jennifer Bonnel
Ja bym sama chodziła do kina. Ubrana w najładniejsze ciuchy :) Za którymś razem zdziwi się, że niby idziesz sama do kina - ale się stroisz.

Gość samotnawzwiazku
haha. Bo był. Przez pierwszy rok naszego związku do baru z kolegami wyszedł może ze 3 razy. Poza tym to było lata temu. Ale myślałam, że ludzie z czasem dojrzewają, a nie cofają się w rozwoju.

Gość samotnawzwiazku
Do Jennifer Bonnel. Myślisz, że nie odbierze tego w zły sposób i sam zacznie mnie unikać i więcej wychodzić 'sam'?

Gość Jennifer Bonnel
Nie mogę Ci tego powiedzieć - każdy jest inny. Niemniej - mój ma zaszczepionego ducha rywalizacji i zachodził w głowę, dziwił się, aż sam zaczął się starać być dla mnie atrakcyjny jako partner :)

Gość samotnawzwiazku
mam nadzieje, że nie zbankrutuję zanim on zda sobie sprawę z tego, że nie tak ma wyglądać związek :D

Gość Jennifer Bonnel
Zawsze możesz wybrać się do parku, herbaciarni, koleżanki lub czytelni miejskiej, jeśli lubisz czytać :)

Gość samotnawzwiazku
Hm :) Czyli powinnam na moment zaprzestać wspominania o tym, że czegoś mi brakuje w tym związku i pokazać mu, że potrafię być szczęśliwa bez niego?

Gość samotnawzwiazku
ok, ludzie, mi na prawdę zaraz odpier**** :( odkąd przyszedł w nocy piątek/sobota jeszcze nie wstał z łóżka.

Gość Jennifer Bonnel
Może coś z nim jest? Kłopoty w pracy, stany depresyjne albo coś się stało?

Gość samotnawzwiazku
Nie, raczej nie, chociaż nigdy nie mówi o tym co czuje, zawsze był 'zimny'. No ale leży, nic nie mówi, obgryza paznokcie i ogląda jakiś film z Britney. Aż strach zapytać co mu dolega.

Gość samotnawzwiazku
przecież napisałam, że nie był. pytam co mu jest, a on, że nie ma nic innego do roboty. mówię, że wygląda jakby nie był szczęśliwy, a on do mnie, a kto by był tutaj (z toba). no, to sobie pogadalismy

wątpię aby mu coś takiego nagle odbiło. ale też pewnie teraz skoro mieszkacie razem w nowym mieszkaniu to on sądzi że już nie musi się starać.

samotnawzwiazku na co Ty liczysz ? Na to, ze ktos Ci poda receptę na to , aby facet z dnia na dzien sie " ustatkował" ? :D:D On sie nie zmieni, bo Ty tak chcesz i nie licz na cuda. Zastanow sie jednak czy warto tkwic w czyms, co Ci zupełnie nie odpowiada, a facet nie liczy sie z Twoim zdaniem

Gość Jennifer Bonnel
Zobacz, samotna. Miałaś problem z tym, że on woli kolegów, konsolę i piwo. Tymczasem problem tkwi zupełnie gdzie indziej. Skoro według niego "kto byłby szczęśliwy tutaj" zapytaj, jakie ma oczekiwania. I czy uważa, że powinien mieć jakieś oczekiwania, skoro brak z jego strony jakichkolwiek starań, żeby coś zmienić. Gnić w łóżku i żłopać piwo z kumplami każdy potrafi.

Gość hej samotna niestety mialam
tak samo,zamieszkalismy razem,przez jakis czas bylo wspaniale,bylam bardzo szczesliwa,on tez,pozniej sie zaczelo : granie 24h na dobre,olewanie mnie,moglam robic co chcialam nic go to nie obchodzilo,czulam sie przerazliwie samotna,nie interesowalo go gdzie wychodzilam... pozniej okazalo sie,ze poprostu mu sie odwidzialo...oprocz grania w playstation,WOW,i inne gry zaczal spotkanka z kolegami,odddalil sie ode mnie.odeszlam... szkoda czasu na opowiadanie tej farsy-... zakoncz to bo lepiej nie bedzie

Gość samotnywmałżeeeństwie
samotnawzwiązku, wiesz co , ten osioł Cię nie kocha, pewnie to brutalne co napiszę, zostaw go, zyj swoim życiem, spróbuj, wiem najłatwiej doradzić komuś...............................................

Gość ..:zakochana:..
rowniez tak mialam po miesiacu jak zamieszkalismy razem on mnie olal bo wolal grac.Na poczatku przepraszal obiecywal ze sie zmieni po czym zaczely sie czeste klotnie.Odeszlam po 3 latach zwiazku.Na sam koniec gdy powiedzialam ze odchodze to on mnie zapytal czy nie moge byc caly czas taka jak bylam przez ostatni czas.Przez ten ostatni czas spotykalam sie z kims innym,robilam co mi sie podobalo w domu mnie prawie wogole nie bylo olalam go totalnie.ciekawe czy jak by znal prawde to czy nadal by chcial zebym taka byla

Gość ..:zakochana:..
nie ma sensu zyc w takim zwiazku wypalilo sie i tyle.lepiej odejsc i starac sie ulozyc zycie na nowo.

Gość hej samotna niestety mialam
zakochana-ja tez doszlam do wniosku,ze niewarto... zal mi straconego czasu :(