Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lndor do prania

Dlaczego kobiety to takie materialistki teraz?

Polecane posty

Gość wklbmwlkbmw
dziwne te czasy gdzie mezczyzno sa nie mescy:o

Ok, każdy lubi gdy komuś zależy. Ale jak ty okażesz mu, że ci zależy, bo rogalik o którym wspomniałaś to trochę mało. Męskość to pojęcie względne. Spartanie byli bardzo męscy, ale było wśród nich wiele przypadków homoseksualizmu (całe życie z facetami...). Za to Dariusz z Trudnych Spraw? Idealny adorator... Zresztą, nie oczekujecie chyba że na początku znajomości facetowi będzie bardzo zależeć? Może oczekujecie, dla was to żaden koszt.

Brovar jesteś idiotą, upieczenie rogalików = 2 godziny siedzenia w kuchni :) czas i zaangażowanie , taki gest pokazuje że kobieta wkłada w to serce :)

Ty mnie obrażasz, ty mi zarzucasz że nie jestem mężczyzną, ty masz do mnie pretensje że nie spełniam twoich wymagań. Ja ci pozwalam żyć jak chcesz, jedynie mówię o swoich wątpliwościach. I co, ile mu takich rogalików miesięcznie robisz? Ja nie mam problemu, bo księżniczki nie są w moim typie. Nie są, bo zwyczajnie nie lubię kobiet, które z racji tego co mają między nogami domagają się więcej. Dawniej facet adorował przed ślubem i domagał się posłuszeństwa po ślubie. To jest nierozłączne, nie da się mieć jednego bez drugiego, zjeść ciastko i mieć ciastko. ja pani wasza to prowokator, ale obnaża sposób myślenia księżniczek. Rozumiem ponadto, że jeśli facet zrobi Ci kawę w domu to jest to więcej warte niż wyjście do kawiarni? :)

Ok ;) ja się nie spinam, bo mój popisowy numer którym zdobywam kobiety to gotowanie a to często trzeba przecież coś kupić żeby zrobić papu ;) Z tym, ze ja też to jem.

Bo żadna kobieta nie powie wprost swojemu facetowi, że ma takie pragnienia. Faceci boją się materialistek. Mogą być z kobietą, która widzi w nich tylko penisa, ale nie portfel ;) U kobiet jest trochę inaczej.

Dlaczego kobiety to takie materialistki teraz? podobno to nie materializm , tylko zaradność....;)

Gość Pogromca Materialistek
Kobiety są w większości materialistkami nie liczą się w związku z uczuciami nawet jeżeli facet ma forsy jak lodu i przede wszystkim dobry charakter jako mężczyzna, najgorsze jest to że teraz ludzie nie mają pracy tym bardziej na wioskach a dziewczyna z biedy nie będzie wpie....lać sie w to samo "bagno" :) ale mimo to potępiam takie podejście do życia bo każdy z nas może potrzebować pomocy i możemy być na dnie a dziewczyna Ci powie to spie....aj i idzie do następnego:|. SZKODA ZE OGÓLNIE ŚWIAT KRECI SIĘ WOKÓŁ PIENIĄDZA CZEMU NIEKTÓRZY RODZĄ SIĘ W BIEDZIE MUSZĄ UMRZEĆ I KLEPAĆ CALE ZYCIE W BIEDZIE A TAKI SKUR...EL Z AMBER GOLD JEST OSZUSTEM I W DUPĘ ZROBIŁ PARĘ SET OSÓB NA KILKANAŚCIE MILIONÓW ZŁOTYCH I DALEJ FUNKCJONUJĘ . CHORE ZYCIE W POLSCE DLA SZARYCH LUDZI TAKICH JAK MY

Gość gość
Idiotki nie potrafia gotowac bo paznokcie sie zniszcza nie chca rodzic dzieci bo rozstepny nawet loda nie potrafia zrobic :) ale za to chca faceta co zarobi im worek peniedzy co miesiac :)