Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trampek67287e

Co sądzicie o studiach?

Polecane posty

Gość trampek67287e

Co sądzicie o kierunku studiów turystyka i hotelarstwo? Jest to przyszłościowy kierunek czy raczej nie? Chciałabym to studiować bo bardzo mnie interersuje ale nie wiem czy to ma sens ...

Gość buhahahahahahaahahahahah
studiowanie zawsze ma sens wg mnie. niech to bedzie i filozofia. papier sie przydaje niezwykle. a pomysł na siebie trzeba miec zawsze. studiuj co najbardziej cie pociaga.

Gość purpura_to_moj_płaszcz
co cię takiego interesuje w hotelarstwie?:D Ciągła koniecznośc usługiwania wręcz ludziom i spełniania ich dziwacznych zachcianek? Ze sztucznym uśmiechem na twarzy, obowiązkowo w garsonce i ciągle na stojąco? Już chyba lepiej być doradcą kredytowym, bo przynajmniej się siedzi:) Turystyka to jeszcze, choć podejrzewam, że interesuje cię raczej samo podróżowanie. Możesz zrobić kurs pilota wycieczek i nauczyć się języka, to w zupełności wystarczy. Studia są mocno zbędne.

Gość buhahahahahahaahahahahah
purpura spójrz na to z innej strony. usługujesz, ale spotykasz wielu ciekawych ludzi z różnych stron świata.

Gość purpura_to_moj_płaszcz
no super... Miałam na studiach praktyki w hotelu i to naprawdę nic przyjemnego. Ludzie przyłażą do recepcji z największą byle pierdołą, oczekiwania i wymagania mają z kosmosu, a pracowników traktują jak gówno. Dziękuję za takie "znajomości". I nie, ci ludzie nie byli ciekawi, może jeden na 100 się trafił, ale ta praca nie jest tego warta.