Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

program Top model

Polecane posty

Kto z Was ogląda? ja oglądałam dzisiaj powtórkę, bo w środę nie mogłam. Jajca jak berety.. one z gołymi cyckami po wybiegu paradują, a tam całe rodziny na wsi się zebrały, małe dzieci, a tu gołe dupy :D śmiać mi się chciało;p

Gość Say_You_say_Me
ale siara, powinni ja wyjebac od razu z programu :O modelka musi byc na poziomie a nie reprezentowac soba taki poziom jak ona....poracha

hahaha no faktycznie tak czirliderka co cipskiem świeciła i skakała to w rozmowach w toku hahahahaha :D

też dzis ogladałam powtórkę.. i rzeczywiście mało mi się podoba ten program... po co one miały płynąć przez to całe jezioro?? Że niby modelki to na codzien robią, tak?? Jeszcze bym zrozumiała to spanie w stajni, żeby były gotowe na różne warunki, bo różnie może być.. a ten pokaz mody... fakt, jak zobaczyłam, że tam całe rodziny z małymi dziećmi przyszły... koszmar.. a one z gołymi cyckami i tyłkami na wierzchu.. aj, troche niedopracowane to wszystko.. Poza tym jeszcze jedno.. jak część się źle poczuła w trakcie pływania i musieli im udzielić pomocy medycznej, a tam jedną starszy gość (ratownik??) prowadzi, a ona w stringach.. głupio bym się czuła na jej miejscu.

Gość hunfara
program strasznie upokarza kobiety i jest wyreżyserowany ogólnie żałosne widowisko

Gość zapraszali rodziny i z cycami
latały jakby sie nie dało bez :O porazka

wszystkie prawie miały stringi bo się nie spodziewały :pAle no przeginka trochę z tymi strojami na tym pokazie. Dobra bielizna, stringi... no ujdzie, ale dziura na cycki i nalepki na sutki :D ?

Gość Say_You_say_Me
ja to płakałam ze smiechu jak w ost. odcinku taka czarna w krotkich wlosach weszła i cos paplotała, ze nie wie co ma powiedziec a wolinski do niej ze za ładna to nie jest..jej mina byla boska :D

Gość hunfara
robią z siebie śmiecia żeby zaistnieć zeżarłyby psie kupsko na scenie wypinając gołą doope przy oklaskach żenada

szukaja takich pustakow by podniesc ogladalnosc proste :) .. ktos dobrze zauwazyl o tych majtkach , dziwne nie?? ze wiekszosc z dupskiem na wierzchu byla .. Wszystko jest zrobione tak by podsycic zainteresowanie .. A prawda jest taka .. ze nikt nie bedzie o nich pamietal ... zygalam pierwsza edycja ale ta bije na leb u kazdej laski jakas bieda , co druga placze, co czwarta zbyt pewna siebie .. a tak naprawde moze ze dwie wydaja sie w miare normalne na tle tych chien

Gość hunfara
to prawda że nikt nie będzie o nich pamiętał

mi się ta murzynka podoba. Jest sympatyczna :) wkurza mnie ta blondyna z ukrainy czy skąś, co tatuaż miała na nodze, bo się tak panoszy. Widać jak gadała o tych szarych myszkach ostatnio. :)

Gość linia niveeee
napisałam do Pudelka o tym może jutro walną jakiś artykuł

a najbardziej zenujacy byl moment jak wolinski macal jedna po cyckach .. a on och ajc oj kurwa mowie wam .. dobrze ze nie mam takich kolezanek bo noz w kieszeni sie otwiera a potem sie dziwia ze mamy opinie kurew , jak jedna z druga jest w stanie cycy pokazac tylko po to by przejsc dalej masakra !!!! i cieszy miche , ja bym podeszla i w morde mu dala .. to co robia w tym programie pojecie ludzie przechodzi naprawde.... papierska byla posmiewiskiem a tamta co tak dukala , ze rodzicom chce pomoc bo ja yyyy chce yyyy bo mama nie da rady yyy no i sie yyy staram nooo ii yyy pierwszee pieniadze yyy dammm rodzicom yy porazka

Ogladałam, stwierdzam że ten program jest poprostu płytki. Te dziewczyny naprawde wierzą że wygrają i otworzą sobie drzwi do kariery. Np. Papierska wygrała i co? Cisza nic o niej nie słychać, a taki sukces niby..

Gość linia niveeee
mnie wkurwia ta co tak sra energią ma tak krótko ścięte włosy i śpiewa w jakimś zespole noo ta co chciała się rozmnożyć z Tyszką zajebać taką to za mało :O

Gość gdgkldfgolk
mi się ta murzynka podoba. Jest sympatyczna wkurza mnie ta blondyna z ukrainy czy skąś, co tatuaż miała na nodze, bo się tak panoszy. Widać jak gadała o tych szarych myszkach ostatnio. o dwoch roznych dziewczynach mowisz, ta, co gadala o szarych myszkach to byla ta od srania ta energia i rozmnazaniu sie z tyszka, a nie ukrainka z zespolu :D:D:D

Gość Say_You_say_Me
o czym napisalas do pudla?:P

Gość Say_You_say_Me
mnie wkurwia ta w krótkich włosach co niby tam spiewa w jakis wiejskim zespole :O cały czas pierdoli ze jest zajebista i najlepsza

Gość linia niveeee
o tej rudej że była w RwT a teraz bierze udział w Top model może się zainteresują :D ja w sumie nie mam faworytki w poprzedniej edycji byłam za Olą ( była w finale) i tą dziewczyną z diastemą, która musiała zrezygnować bo miła kontuzję kolana.

laseczki prawda jest taka ze mysla o karierze nie wiadomo jakiej tak jak proszek do prania napisala . Masakra , a tak naprawde po tym programie pare razy napisza w interetowych szmatlawcach ... wroca do rzeczywistosci , gdzie pol osiedla wygwizda ... wiekszosc z nich nie potrafi sie wyslowic nie wspominajac o tym ze wcale nie sa takie piekne na jakie sie kreuja :) to to pal szesc... ale wkurwia mnie te udawanie , ta bieda a bo mamusia zmarla ,a a bo wypadek mialam a bo zle w domu .. kurwa placzki ...masakra wstydu nie maja

Gość Say_You_say_Me
dobrze ze napisałas :D co ona tam wygadywała :O porazka jakich mało, niech ja udupia

Gość linia niveeee
Say_You_say_Me no mnie też wkurwia to jest ta co sra energią. jej zachowanie jest sztuczne jak cycki dody :o

Gość gdgkldfgolk
margirit - nie martw sie, mnie tez. to jest totalnie zenada, co sie dzieje w tym programie. niby sie nie znam na zawodzie modelki, ale to raczej malo prawdopodobne, zeby kiedys zostaly zmuszone do spania na sianie, czy chodzenie po niestabilnym wybiegu. to w sumie smutne, ze takie dziewczyny sa zdolne do wszystkiego, aby dotknac tego "american dream" i zyja w przekonaniu, ze te wyidealizowane marzenia i pojecie o karierze modelki przyjdzie tak o, po prostu... po papierskiej mozemy spokojnie zobaczyc, ze nie wszystkie dziewczyny nadaja sie na wybieg, chocby faktycznie posiadaly te urode. :o